WASSAAAAA?!?

Nu är det dan efter dan efter Julafton! 

Jahaja, julafton var kul. Tänker dock inte sitta här och rabbla upp allt jag fick för det gör knappast er lyckligare? 

WASSAAA!

Ska iväg nu, inte sovit till nio en enda gång på det här jävla jullovet jävla helvetes piss rumpa!

Hej å hå luden tå!

Inredning

Idag åkte jag, mor och far och tittade på tapeter och nytt golv å hej å hå luden tå!

Vi hittade tapeter som e helt okej, men jag tror nog nästan att jag har blivit kär i ett par andra tapeter som finns på rusta istället, haha :D (som jag inte ens sett i verkligheten än)... 

Vore coolt med en fototapet? Right? Jag vill nog ha en.
Men den på märsta vägg och golv eller vad det heter, är också rätt snygga men för dyra i Mitt tycke. Men verkar bara va jag som tycker så, men vi skrev i alla fall upp tapet namnen å det så... aja vi får se xD

Det blir ett nytt trägolv i alla fall, mamma tyckte inte det men jag ska fan ha ett nytt trägolv så är det bara!! MITT RUM JU!? :D

Jag är gladare nu, för jag lyssnar på musik, har inte gjort det på.. två dar? Det har inte hänt att det gått en dag utan musik på säkert flera månader, fatta att jag måste haft musik abstinens eller vad det heter :D

Men det känns bättre nu.

Clean cleanier cleaniest cleanierestest?

Woho!
Just nu står det tre pers i mitt sovrum och slänger ut grejer genom fönstret, trevligt trevligt!

Dåligt humör.

Har fan ingen humor alls idag, har bara huvudvärk och känner mig grinig. 

Ingenting verkar vilja gå som jag vill. 
Skulle upp till Ica och köpa smördeg och krossade plommon till mina jultårtor som jag gör varje jul. Tror ni inte att smördegs helvetet är slut och inga plommon kunde man hitta? Jävla skit.

Ni hör ju hur glad jag är? 

Något bra är i alla fall alla påsar med kläder som jag har fått. Tack till er! 

mee

Röj!

Idag har jag och pappa klättrat in genom mitt sovrumsfönster och röjt runt utav ba fan! Ska ni veta!
Vi tog ut lite viktiga saker för mig, kollade i min garderob och tog bort lite kläder som vi ska prova tvätta men allt allt allt luktar verkligen skunk!
Fick ihop ungefär en kartong med kläder som jag vill tvätta, så vi har satt igång en maskin med kläder nu och smutsvattnet är verkligen kolsvart :P haha!

Mina kära dagböcker räddade jag och min stereo som förut var rosa (som nu är svart) räddade jag också, samt mina mimmi och musse nallar och sånt där :P 
Även mitt minneskort och mitt bibliotekskort haha! Well well, resten åker ut på måndag när sanerings gubbarna kommer och tömmer rummet. Sen blir det väl om renovering från topp till tå, skulle jag tro....

Nu står pappsen och skådar julgranen, den frös på ballen så vi tog in den! Den är i alla fall sig lik :) Även om julkänslorna liksom svalnat lite nu men men ...What to do?

Jag har typ ingen aptit och sover väldigt dåligt, i natt sov jag med mamma och pappa i deras säng men nu har jag och syrran varit ner å hämtat en madrass som jag ska sova på i Sandras och Dennis rum med dom, mysigt värre ;) 


Byes! God jul!


Läs eller inte :

En liten summrering eller vad det heter om gårdagen:
Först var det jul avsugning med spex och skit. Sedan var jag hemma och tittade på Mysteriet på Greveholm då, sedan hade jag tråkit och vid klockan.. 7 halv 8? Så gick jag hem till Ida och vi gick till ica och köpte godis för våra sista pengar, sedan satt vi hos henne och åt godis och snacka som man gör när man är 16 år ^^,

Men sen ringde Sandra (min syrra) och sa
"Det brinner i ditt rum, spring hem!"

Det var ju bara att lägga på och springa från Bure hem och hoppas på att det inte var så farligt i alla fall. Men jag insåg ganska snart att det var farligt då jag fick springa jämsides med två brandbilar på bilvägen en bit bort, jag sprang som en idiot och trodde jag skulle dö på vägen (med min dåliga kondis) Anyways, jag kom fram och huset var omringat av en brandkårsbil på vardera långsida om huset. Och då slog det mig att det faktiskt brann.

På baksidan låg/ligger min säng, halva säng madrassen har brunnit upp och det ända jag kunde tänka på var:
1. VART ÄR MIN BÄRBARA DATOR?!
2. VAR ÄR PELLE?!

Sedan följdes mina tankar av ett polisförhör för att utesluta att det inte var mordbrand eller så och jag såg ut såhär i ansiktet: "Whoot?! ^o)"  Ahaja, sen fråga dom om inte jag ville följa med in och se hur det såg ut.

Jag fick en ficklampa så jag började leta efter Pelle (ungefär där min säng brukade stå) men hittade honom inte. Aja sen efter en massa samtal och skit så åkte brandkåren och polisen.
Då gick jag och pappa in igen och jag började gräva i mina halva täcken och kuddar å allt annat skit som luktar just skit där inne.

Så under en del av mitt täcke så hittade jag ändå Pelle, och då började jag liksom störtböla :') Datorn hittade vi också, den stog fortfarande på vänteläge och fungerar utan problem (det lilla jag sett) men den luktar ju också skit.. Laddaren till datorn kan ha brunnit upp, det vet vi inte ännu men men..

Jaha:
Så alla mina kläder är förstörda, samt mina saker. Allt luktar ju skit rent utsagt.



Hur har erat jullov varit såhär långt?

...

Mitt rum har brunnit upp/ner (beroende på hur man vill formulera det)... Fattar fortfarande inte att det har hänt... Men hela valsta var ju utanför så alla vet väl redan om det. Men det viktigaste är ändå att ingen kom till skada. Tack gode gud för det, tänk att få leva med den skulden?

Helvete. Bye bye mina kläder, bye bye sängen, bye bye allting som är mitt? 

Helvete.

God jul.

Blupp.

Vad gör man när man råkar presentera någon som ens egen när denne inte är det? Är det ett tecken på att det borde vara ens egen?

WELL WELL!
What to do?
Har snackat med brorsan i tele idag igen, vi pratar varje dag en halvtimme (sen tar telefon-tiden slut) de kostar typ pengar också? Cp grejer!
Men men, hans cd som jag brände kom fram men NATLURLIGTVIS -Så fungerar den inte i hans gamla stereo, skitkul?!
Slöseri med tid..

Nu ska jag försöka dra mig utåt för jag orkar inte sitta inne mer, när jag kom hem idag så kollade jag på alla Mysteriet på Greveholm avsnitt, så nu är jag ganska seg :P

A whole new world



YÄY! Jul lov! Nu slipper jag höra på dig Bella, när du sjunger A whole new world <3 Inget illa menat... Jo...

See you next year klassen ;) Endel av er lär man ju träffa men de jag inte kommer träffa då ^^,

Jag är barnsligt redo för julafton :D Can't wait for julgröt, julstrumpa (som kommer vara tom) en julgran med julklappar under, julmat, osen det klassiska man måste låtsas att man bryr sig jätte mycket om "gemenskapen och känslan av familj och att man är samlade" well well.. ;D

Väsby ^^,

Onsdag och absolut inga läxor, ville nästan låtsas att jag hade naturkunskaps läxa och ta hem den idag när jag hämtade min kära dator som var inlåst i säkerhetsskåpet i skolan (eftersom jag inte åkte hem direkt efter skolan igår så orkade jag inte ta med mig den igår)

Jag och Elsa åkte till Väsby Centrum och shoppade lite, hon skulle hitta julklappar till hennes småsyskon samt mor och far. Och det gick strålande! Jag o andra sidan skulle hitta en klänning till mina skor, och det gick det med efter ett tag ;)
Ser ut som ett siden nattlinne :P haha Men det är fint, får fotta mig sen när jag får på mig allting.
Jaha sedan hittade jag ytterligare 3 julklappar till mig själv, inget speciellt, en sån där önske boll som man frågar frågor till så svarar den *mega leende* samt hårspännen och halsband, sånt där ointressant plock.
Vi avrundade våran shoppingtur med att äta Foccacia :D JAG ÄLSKAR DET!

...Bara en sak till!...

...Jag tror att jag älskar dig!

Julkänslor!

Jag är fortfarande som ett litet barn :D I love christmas!



Så JÄVLA bra!

Holy weekend!

Holy sunday!

Igår var nog en ganska händelsefull lördag, I think.. Ena sekunden var jag här och andra sekunden hos Ida och tredje sekunden i väsby och i fjärde sekunden hemma. Skumtilajnen.
Då vet ni ingefär var jag höll hus ;)

Helgens roliga:
Fick äntligen se Alleballeballes nya lya! Skitsnyggt och mysigt!
Helgens konstiga:
Jag spottade i min hand för att se om jag spottade blod men det gjorde jag inte.
Helgens ovanliga:
Jag sprang väldigt långt. (förknippat med Helgens konstiga)
Helgens braiga:
Jag har varit helt nykter hela helgen.
Helgens roligaste:
Träffa Haga igen!

" Länge har jag velat få ett slut.
Nu är jag där.
Så stoppa det och bryt.
Gör mig inte kär. "

Grattis på födelesedagen Marrekurrekurre ;)

suff<---- "Sophia"

Idag var jag på eurostop med Råsche, fan de va asjobbigt att ta sig dit - FÖR BUSSEN KOM ALDRIG! Så Råsche fick vänta i en halvtimma på mig, men men :)
Hade inga julklappar att köpa till någon så jag köpte en julklapp till mig själv istället :


shue - SKOOOOOOOOOR! :D
Fast mina är mörkblåa och inte svarta, men sådär ser dom ut i alla fall. Kul att trippa omkring i dom där *aj!* Men vill man vara fin så får man lida pin! Jag är längre än vårat kylskåp med dom på mig, om det säger er nåt? :D
På eurostop träffade jag Robin också, han kom fram och tog händerna för ögonen på mig (skitkul) de ända jag kunde gissa var "Det är någon med smala fingrar i alla fall!" Så var det Robin :) Det var kul att se honom. Han är alltid så trevlig, kanske är Jesus fel.. Vad vet man? :) Må gud vare med er. Bah!

Hoppas Slemmelie e frisk! <3

Krya på dig Slemme, prov imorgon ju! :)

Har pluggat sedan klockan 12 (när jag vaknade) så NU ska jag spela sims. Se då bra mina planer fungerar?
Är snart på generation FEM i mitt släktträd på sims *yäey*

Skolan = ha mål..

För att klara skolan med bästa möjliga marginaler så bör man ha ett mål. och visst jag vill ju bli psykolog så det är ett mål men när målet känns för långt bort då behöver man sina delmål, påvägen-mål.

Och jag har inte haft några så skolan har väl gått sådär (så långt) MEN! Nu har jag haft utvecklingssamtal och hört mina lärare säga vad de tycker. Så nu har jag delmål. Är det inte fantastiskt?

Här är några saker jag ändrat på i endel/alla ämnen:

1. Lyssnar inte eller mindre på Ipod på lektionstid.
2. Sitter längre fram i klassrummet.
3. Argumenterar mera.
4. Räcker upp handen oftare.
5. Tänker sikta högt i endel ämnen nu och vänta med de andra. (istället för att köra all-at-once vilket kommer bli för jobbigt för mig just nu)
6. Spela sims efter att du pluggat. (då sims är kul och tidskrävande spel så tänker jag se det som en belöning istället för något jag kan göra när jag vill)

Bra va?

Såhär, 4 timmar senare och ett par läsningar i naturkunskaps boken mellan sidorna 39-87, så känner jag att jag är värd ett par timmars spelande.

Så if you'll excuse :)

BTW(By the way) 
Idag provkörde jag alla mina simsspel för sista gången på min stationära dator, nu är det packa ner dom i en kartong och adjö som gäller. Nu ska dom till en ny flicka och jag hoppas hon kommer spela och ha lika kul med dom som jag har haft :') 

sorgligt men sant, jag är lite ledsen.

Schkoula

Nu sitter jag här på tyskan, andra delen av två. skit jobbigt för jag kommer inte in på min användare så det suger rätt ordentligt så nu sitter jag här och bloggar istället för jag har inget annat vettigt att göra. 

Nu ska jag se fram emot två timmars skola till, dubbel pass i bild *döda mig*

God afton!

Jag har tråkigt och vågar inte sova. Rädd för morgondagen, rädd för alla hinder jag skall möta. Man vet ju ej förns man är där om hinder kommer inträffa. Ack. Det kanske går prima. Det får jag bara veta om jag somnar in och vaknar upp om några timmar. Men hur skall jag egentligen veta? Jag kanske aldrig vaknar upp? Ack.


Jag är trött och surrar i min nattmössa som är gömd någonstans på något bra ställe för jag har fan aldrig haft någon nattmössa.

Någons Nattmössa

Dessutom ber jag om ursäkt på de varierande sätten att se min blogg på, det beror helt på vilken dator man har. Och det hatar jag så att alla vet det. Jag hatar det.

Dax att fortsätta prata i någons nattmössa...

Chilling in the dilling att the House!

Naaaaaaaaaaajs!

Ikväll har jag umgåtts med två av mina närmaste små sötfisar! Först var jag med Rojano och vi hittar ju jämt på något knasigt, men när vi väl fick tråkigt (konstigt nog) så lekte vi charader... Fast det var bara jag som gjorde charader, och jag hann bara göra en charad (en klockren imitation av någon i min klass, och Nej inte du Slemmelie!)
Sedan snackade vi lite med några tråkiga killar från balkongen, sedan bestämde vi oss för att röka lite vattenpipa,snusa, röka, dricka (not) nej men vi rökte vattenpipa i alla fall, på mitt rum... Favorit i repris! Så nu luktar det rök i mitt rum och kommer förmodligen lukta det ett tag =)

Sedan kom Alexandra förbi och senare kom också Krister. Sedan kom jag på världens roligaste grej!

"PIMP MY...Pulka!" (Otroligt roligt när man klurar och filar lite mer på detaljerna) Ska lägga upp en bild senare. Hahaha!
Jag kunde inte sluta skratta :D

Men nu har jag problem för nu är jag ensam hemma hela natten och det är läskigt!!!!!!!! Så jag har inte lagt mig än, och kommer förmodligen inte göra det heller -Om jag inte får sällskap men ingen sötfis vill ställa upp.............................

Igår

Igår skulle jag och mamma julpynta hemma så då tänkte jag att vi måste ju ha den där stora tomten framme, som alltid står under granen vid jul. Men mamma sa "NeeE int ska vi ha den int, den e förbannad!"
And I was like... Whoooot?!
"Vadå tror du att den lever på nätterna eller? haha"
"Nå int vet man ju int nej" Svarade mamma.

Sen när mamma hade gått och lagt sig så gick jag upp och tog tomten, placerade den mitt på köksgolvet så när mamma gick upp så hälsade tomten henne godmorgon, haha! :D

Men sen när jag gick upp så hade tomten förflyttat sig till min dörr.. .Damm damm damm... Dagens fråga;

Hur hamnade tomten utanför min dörr? 
Finns det levande små prydnadstomtar? 

Ny design!

Den nya designen är här!
Inte alls lik den gamla, eller hur? Det är nog därför den är så bra. Enligt mig själv.

Har suttit ett antal timmar och fibblat med den här nu, så det lär ju ta minst en vecka innan jag får för mig att byta design igen.. Jag tycks aldrig bli helt nöjd. 

"Han som saknar mig så mycket 
att han inte hör av sig på två veckor
för att chocka mig med att säga
att han har saknat mig"

Vad är det egentligen med killar, endel tycks inte ens kunna tänka?!

Just ja!
Idag bestämde vi att det blir tjej-kul på lördag :D Karaoke och allting! Skit kul ska det bli :)

Text om ingenting!

Idag är jag ledig, som jag är varje onsdag. Fast den här onsdagen har jag inga läxor att göra så jag kan helt enkelt ängna mig åt att göra det jag gör bäst -Ingenting!

Är inte det fantastiskt? :)

Så för att fira så lägger jag upp en bild på mig, inte för att ni blir lyckligare av det......Men i alla fall...

Sophia
Byebyebyebye!

Jusste, jag håller på och fibblar med en ny design (långt ifrån klar än). Den finns just nu på www.smln.blogg.se jag skriver upp det här för jag vet att det finns endel som vill se .. Kanske kommentera den?


Chatt med Idol Johan Palm

Jag kollade på chatten nyss, jag skickade in en fråga men jonas ville vists inte svara på min fråga! SUR.

"Hur kunde du, enligt dig själv - Komma så långt i Idol med din pipiga röst?"

But no answer..

RSS 2.0