Vilket drama!

Fortsättningen på gårdagen blev att jag var med Busen (som avtalat) och vi lagade pannkakor OCH våfflor, då jag envisades med att jag ville ha det. Sen tog vi också pannkaks smet i våffeljärnet, det blev faktiskt gott! Med en massa grädde och sylt på så är det mesta gott! :)

Sen hade jag lovat Micke en pannkaka, så han tog med sig Jocke och traskade hit rätt sent faktiskt. Jag och Busen tänkte ta en pannkaka, sätta på grädde och sylt och sen smeta den i Mickes ansikte och skrika "Här har du din pannkaka!!" Men sen glömde vi det när dom väl hade kommit, men Busen ordnade pannkaks krig endå så det var lugnt! Själv tänkte jag hålla mig utanför så mycket som möjligt men jag tog chansen och smetade lite våffla i Busens ansikte, vilket var väldigt roligt :)

Och tiden gick och det gjorde Busen också, så jag chillade med mina pojkar och vi gjorde googies och smack smacks lite då och då! Det uppskattar jag!
Jocke är lite halv sjuk och han lider tydligen av migrän lite då och då så han tänkte dra hem, men Micke låg redan och halv sov i min säng då så han lämnade Micke här helt enkelt. Det gjorde inte mig nåt så jag var uppe ett tag medan Micke låg och sov sen gick jag och la mig i mina pärons rum. Men det blev inte så långvarigt eftersom att någon kom och förstörde så jag fick kila tillbaka till mitt rum vid tre på natten och väcka Micke och fråga om inte jag fick ligga bredvid honom istället, och det fick jag. Som om han hade nåt val?
Jaha sen sov vi båda två som stockar tills klockan blev 12:30 och vi gick upp! Eftersom att jag hade lånat ut min mobil till Jocke när han drog så vart vi eller a jag, tvugna att hämta den.
Jag och Micke traskade iväg till Jocke sen satt vi i Jockes och hans lillebrorsas rum (Haha Jocke delar rum med sin lillebror!!) jag tittade när dom spelade nåt spel samtidigt som jag försökte slå mitt eget high score på Mickes mobil. Jocke trodde han var skit bra men jag var bättre än honom, så alla vet det!
A sen skulle Micke få skjuss hem av sin pappa för de skulle ha ett "Allvarligt samtal" (Om att Micke inte hade dammsugit rummet...)

Då drog jag också hem, och nu sitter jag här framför datorn igen. Ska försöka få med mig någon upp till centrum. Om jag inte får med mig någon så ska jag cykla upp tror jag! Wiho! :D


--

Chilling in the dilling

" Jag måste tänka på mig själv
Jag tar mig själv i kragen
Försöker ta dom andetagen
Men jag kvävs jag kommer inte kunna andas
Om jag lever för alla andra så jag stannar "

Efter att ha sovit bort hela delen av dagen som kallas "morgon" så känns dagen ganska kort! Gick väl och la mig vid 3 kanske, och vaknade vid 14:00 så utvilad är man!
Idag ska jag chilling in the dilling, ganska säkert för Busen kommer hit! Vi ska laga mat, det lutar åt pannkakor.. Igen... MEN SKITSAMMA! Ska bli gott med nåt i magen, har inte käkat nåt än så jag är lite hungrig, kommer hon inte snart så tänker jag bege mig upp till Valsta och köpa choklad eller nåt (hälsosamt värre). Eller så kanske jag bara sitter här och väntar på att hon ska dyka upp.
Insåg precis att klockan är närmare sju och jag sitter fortfarande i pyamas, det händer endå ganska ofta. Men men!

Jag har dunkat Fredric musik hela dagen känns det som, jag tycker om Fredric. Han e bra!

Har föresten frågat vad skillnaden mellan A och B är, ganska länge. Mamma hade ett ganska bra svar faktiskt!
"B har två bullar, det har inte A och den ena är en konsonant och den andra en vokal" Fast om jag fick bestämma så skulle svaret bli något mer poetiskt, men det får jag väl nämna i någon bok jag släpper i framtiden!
Min dröm i livet är att först jobba med att framställa sims 3, eller 4 i usa! Sen ska jag spara pengar hela livet och i slutet ska jag öppna min egen blomster butik "Korvens blommor" som jag ska tjäna jätte bra på tänkte jag. Någonstans där ska jag också hinna skriva ett par böcker, om antingen auror eller om poesi eller nåt. OCH skaffa fem barn ska jag också hinna med! Haha, får väl se hur det går! Skulle kunna pladdra på om allt jag ska göra hur länge somhelst men det orkar jag inte nu.

Nu ska jag höja volymen på datorn och dunka musik tills öronen ramlar av/Besse kommer! :D


--

HAGA GÄSTBLOGGAR ;)

Hejsvej!

Nu sitter jag på Sophias rum med Sophia. OCH sophia har nyss plattat oj jag menar vofflat sitt hår! Shitsnyggt, ni ska bara se ;) Ena nackdelen är väl att "voffeltången" är lite segare när det gäller uppvärmning än vad plattänger är. Men som sagt, frånmig och Sophia, Haka på trenden! Gå och damma av voffeltången med det samma så KANSKE ni blir lika heta som Sophia (troligen inte men iaf).
Juste man får inte glömma MAASSAAA hårspray!

Idag har jag gjort en liten makover på sophia. Det resulterade i emostilen... massa härliga "darkside" kort blev de, vilket var vårat mål med dagen.

Nej nu ringe mor min.. hon ska ge mig föda kort och gott. Sophia vill ochså ha lite föda så hon hänkar till valsta och hoppas erbjudandet ' en stor choklad för bara 8 kr ' finns kvar, det hoppas vi me!

Hejdå så länge vi får se om jag får komma tillbaka (A)
Annars så kan ni ju checka in min blogg; Idahaga.tjejsajten.se

En bussbiljett ska användas rätt!

Jahapp!!
Idag ringde jag Mithila direkt när jag vaknade (låg fortfarande och blundade i sängen) en halv timma efter det så var jag uppe vid centrum och väntade på Mithila. Det var kul att vänta på henne för under tiden stod jag i motvind och stirrade så att ögonen rann, det var riktigt kul! Folk gick förbi och tittade konstigt på mig men det bjuder jag på!

Sen dök hon upp och vi gick och frågade hos frisören om dom tog hål i örat just där jag ville (men jag visste redan ganska säkert att det kunde dom inte) aha, så vi åkte buss ner till märsta centrum och snackade med tatueraren där. Och han påstog att man måste vara 17 för det.... Strange. Men man kan nog ta hål om man går dit med en förälder, men big deal är det inte. Vi får se vad som händer. Jag kanske tar en nål och gör ett hål själv, haha! (Bangar inte!)

Jaha, sen när vi var där nere så åkte vi upp till valsta igen och köpte jäst till bullarna som Mithilas storebror tjatade via sms att dom skulle göra hela jävla tiden!! Du har rätt Mithila han är fan som en jätte bebis den där! 
Och sen fick jag två choklad kakor av Mithila också, hon är så snäll! Så det blev min frukost. Sen tänkte vi att vi skulle åka buss igen för att utnyttja Mithilas biljett till max! Så vi stod på busshållsplatsen åter igen och väntade på bussen. När vi väntade stod vi och kollade på kartan och nämnde alla städers namn med en konstig dialekt, det slutade med att vi satt och skrattade åt det. Flummigt värre!
Sedan ägnade vi lite tid åt serious talk, men bara en liten stund tills bussen kom!
Jag satte mig på samma buss som Mithila, bussen gick inte ens hem till mig så det var onödigt. Men iallafall så gick vi av och jag följde Mithila till dörren, sen satte jag in hörlurarna och dunkade dunka-dunka musik hela vägen hem!
Och nu sitter jag här i mitt äckliga rum som ser så hemskt ut, dels för alla kläder på golvet och för att persiennerna är nerdragna (ser lite dystert ut) Men jag har frysit så mycket på sista tiden så det har funkat väldigt bra att höja värmen på elementet och hålla dörren stängd i ett par dagar, prova det om det är kallt i ditt rum nångång!

Nu chattar jag bara på msn, Haga ville antagligen göra något sen, vad nu sen betyder. Kanske hinner jag spela lite innan?
Eller nä, jag kanske tar en promenix ner till henne. Eller jag vet inte, det märker vi!
Just nu känner jag bara för att chilling in the dilling, såklart!


--

Jävlar vilken händelserik dag!

Ännu en dag har gått utan att jag umgåtts med en enda kompis, haha! Börjar bli en sån där outsider, eller nåt sånt! Nej men jag klagar inte. Det är skönt att umgås med sig själv ibland, fast nu har jag tröttnat faktiskt. Har spelat sims men det buggar så mycket och hackar och har sig så det blir bara jobbigt i längden. Så nu har jag stängt ner det ett tag, får väl se när det ploppar upp igen!
Och Herman bara jävlas med mig, han måste skicka sms och berätta att han spelar nyaste spelet. Eftersom han vet att jag inte har det. Dumma Herman!

Förutom att sitta bänkad vid datorn så har jag fått mig lite luft idag för jag har faktiskt varit i centrum och handlat åt mamma! Men det var väl mest för att jag ville ha våfflor! 
Sen var det hem och göra dom också, det gick bra. Jag och pappa åt våfflor och mamma är så duktig så hon höll sig till hennes favorit mat typ potatis leverpastej och morötter - Låter skit äckligt, jag vet!
 
Jaha? Sen dess har jag suttit vid datorn/tittat på tv. Och nu är jag trött på det så jag ska hitta på något nytt. Kanske spela ett par parti kungen eller nåt x)
Usch vilket tråkigt liv ^^

Jag har pratat med min kära Mithila på telefon idag, och hon sa att vi skulle höras imorgon så ska hon följa med mig och ta hål i örat om det nu går. Haha, hon sa "ring mig när du har vaknat" och jag sa samma sak till henne. Haha, sen började vi skratta... Mithila sover typ 3-4 timmar på nätterna, och vaknar väldigt tidigt till skillnad från mig som fått nåt ryck på lovet och sover 12-13 timmar i sträck.

Föresten så är Fredric - På två ben, en jävligt bra låt. Och Jadde som sjunger i den sjunger så man får rysningar när han sjunger "kvävs" haha, jag tror att det var jag och Rojano som satt och lyssnade på det nångång när vi chillade här ^^


--

Jag vill ha vår!

Vaknade imorse ur en hel härlig dröm! Inget snuskigt eller så, men den var bara hel härlig.. Fast jag tänker inte nämna den här endå!  ;)

Så den här dagen verkar bli bättre än gårdagens! Tror jag! Känner mig pigg och ganska glad :)
Har inga planer för dagen, tycker inte om att ha planer heller så.. Fast då när man är riktigt uttråkad är det ganska skönt med planer. Men jag är nog mer för impuls grejer!
Donya snackade något om att jag skulle komma till henne i veckan, vet inte om hon syftade på idag eller om det var någon annan dag, men det visar sig!

Åh när jag vaknade imorse så låg jag kvar i sängen ett tag innan jag gick upp, då hade jag en plan - Jag vill cykla!
Tänkte alltså cykla lite idag, hade en bild av att solen sken och det var vår. Men sen tittade jag ut...
Typiskt att det alltid ska vara något som kommer ivägen när man har gjort en plan? Aja, jag får väl träna upp mina benmuskler någon annan dag då!
Fast det kanske var bra att det var snö på marken, så att jag inte kunde cykla. För vem vet om jag skulle ramla igen och skrapa halva ansiktet i asfalten igen. Usch får rysningar bara jag tänker på det! Jag har ju knappt rört cykeln sen jag ramlade och stukade handleden osv.
Så nu tänkte jag faktiskt ta mig en liten runda Sims istället, såhär på morgonen!
Jag tror att jag har kvar den där familjen med en tjej som ska starta eget och så, men jag är inte säker. Men jag kommer helt säkert att börja med en ny familj endå så.
OH! Nu fick jag en plan :D Mihi!

Mithila vi ska ta hål i öronen på lovet ju!! Med eller utan tillåtelse ^^


Tjarå!


--

Rutten dag!

När man trodde att botten var nådd, så visade det sig att det var sumpmark. Dvs att man kunde sjunka lite längre ner om man stod på samma plats en lång stund.

Inte nog med stormen i min egen kropp, så kan jag lugnt säga att det är storm överallt annat också! Man orkar inte med stormar, det är bara jobbigt. Det går ut över alla också, lite synd. Men vad kan man göra åt det? Jag sitter här helt maktlös. Fast man kan ju göra det man är bäst på, som man alltid kan göra men som jag oftast inte gör. Rymma.nu.
Nej tackar vet jag en lång promenad, med mig själv. Synd bara att jag måste ta med mig hjärnan när jag går ut!

Tack Mithila för du är den du är! Och du har helt rätt.
Haha mina visdoms ord fungerar inte så bra idag; Saker blir vad man gör det till och med den inställningen kommer du inte långt!

Det här är inte slutet, det här är bara början. Building a ground.


--

Allt är som det brukar, men ingenting som förut.

Vilken dag det blivit!
Har inte haft en lugn stund, varken hemma eller i mitt huvud. Satt och grubblade väldigt länge, jag sa en sak men mitt huvud sa en annan sak. Men efter många om och men så kom jag fram till att mitt huvud är jag!
Jag satt en stund och pratade med Mithila i telefon idag, det var trevligt att hon äntligen hörde av sig efter alla mina hundra samtal som hon verkade ignorera! Men tack för den lilla stunden du förstår mig som ingen annan. Eller så fejkar du det väldigt bra, krya på dig! :)

Så röran i mitt huvud var över, tänkte jag. Men nej den turen verkar jag inte ha. Det är så jobbigt när ingen verkar förstå mig, man känner sig bara ännu dummare när inte ens vännerna förstår. Det är som om man verkligen gjort bort sig för all framtid. Men det kändes rätt då. Men nu är allt upp och ner igen, och jag tror inte ens att Mithilas kloka ord kan hjälpa mig nu. Har jag alltid en förmåga att sabba allt? Eller, är det här bra? Jag vet inte. Allt känns skit nu.
Jag tycker om att ha kontroll över saker, men nu har jag ingen aning. Känner mig lite smått deprimerad fast jag inte ens lyssnat på någon hip-hop än, jag ska nog inte göra det.

Men jag kan tydligt se det framför mig, och det är härligt. Näst intill perfekt!

Och med de orden så lämnar jag det här klago inlägget!


--

Tack mamma för att du inte dödade våran härliga tradition!

Imorse vaknade jag och gick runt i lägenehten ganska rastlös, så hörde jag att någon röck i dörren, det var Donya som var där. Hon kom in och skulle ta med sig våran bärbara dator till husvagnen, den skulle typ installeras om eller nåt eftersom den är så seg och rätt kass..!
Men sen bad hon mig gå in i mina föräldrars sovrum för att hon skulle gömma nåt. Jag fattade direkt!
Hon gömde alltså påskgodis!!! :D
Mamma hade hört talas om mitt blogg inlägg, och därför hade hon bett Donya komma och gömma lite påskgodis åt mig så att jag inte skulle behöva vara ledsen mera!

Så jag gick runt och letade, och letade. Sedan när jag inte hittade det så ringde jag Donya efter en ledtråd "fisk fågel eller mittemellan?"
Fick mittemellan och lite till, som svar.

Sen hittade jag det i skåpet på toaletten iallafall :)
Så nu är jag glad igen! :)

G l a d    p å s k     a l l i h o p a !   :D

Mamma hur orkar du förstöra en tradition?

Mamma kom precis hem, packade grejor och sen drog dom alldeles nyss.
Och vet du vad mamma sa när jag frågade angående påskäggen?
-Du ska inte leta något påskägg, du kommer inte ens få något!

Jag trodde hon drev med mig, så jag väntade mig att hon skulle ta tillbaka det, men det gjorde hon inte. Så jag ska bara få en choklad kanin, no egg. Usch vad deprimerande det blev nu.
Man kan ju inte bara ta död på en gammal tradition sådär! Usch.

Hejdå!

--

Påsklov!

YES!
Nu är det påsklov! Känns skitbra! Jag är taggad för lov, det ska bli jätte härligt med lov!
Längtar tills påskharen kommer och gömmer ägg också, så jag får leta. OM jag nu får göra det, man vet ju aldrig om mamma-hare har tappat lusten för att gömma ägg och säger att jag är för gammal för det. Men sånt blir man inte för gammal för. Jag tror fortfarande på tomten.

Idag var det torsdag, dvs musik igen. Tänker inte nämna något innan musiken för det var inget speciellt som hände då, men på musiken! Ojoj!
Haha, börjar le som en tönt bara när jag tänker på det. Det var alltså idag som vi i bandet skulle spela upp våran låt egentligen, med våran nya text till låten "Only you". Vi satt och knåpade en liten stund, men man kan väl säga att tillslut kom texten bara av sig självt. Det är en fjäsk text till våran musik lärare,
"This is gonna take a long time,
cause we have no good line.
It's unbeliveble!
All we needed was the A you gave
but then you took it all away"
Ungefär nåt sånt.

A men det blev inte bara arbete, jag satt t.ex och dampade mig vid pianot rätt mycket. "Vad låter det här som!?" *spelar på pianot*, ingen förstod... "En katt som springer över pianot fattar ni väl?!" Och en annan var när Nanna stod och skrev texten till låten på mitt piano. "Såhär låter det när någon dör vid pianot" haha, och Nanna blev livrädd, förlåt mig ;)
Och sen när vi försökte spela musiken och sjunga våran text till, så hade vi lite problem med en rad, Angelica var helt besatt av att få "weila" eller vad det heter, och det var också kul. Men jag tror det blev så som jag ville.
Vi hann inte klart med övandet så vi slapp spela, det var ju skönt! :)
Mithila jag tycker fortfarande att du ska sjunga hela låten själv, för du sjunger så fint :')

Ikväll vet jag inte vad som händer, är lite kluven för jag vet inte vad jag ska göra dårå. Men jag har på sätt och vis bjudit över Mithila hit, och Busen... Och dom andra. Så egentligen vet jag ju. Men.. Suck!

--

En helt vanlig måndag...

Hej!

Kikade på bloggen idag och såg ett nytt inlägg, haha. Det uppskattar jag, tack min plutt:] <3

Idag har det varit en lite annorlunda dag i skolan. För det första fick vi inte ha en vanlig kontakt tid som vi brukar, utan vi fick dela den med en annan klass. Annars flöt dagen på precis som vanligt tills det blev dags för engelska (haha!) A, jo.. Busen ville inte ha engelska över huvudtaget så hon blev glad när Sinikka kom in i klass rummet och beklagade att hon var tvungen att gå tidigare, och kapa våran lektion på mitten. Men det blev inte ens det, eftersom att någon tyckte det var smart att skrika på alla att hålla käften för att hjälpa Sinikka så blev Sinikka såklart arg och ja det slutade med att hela klassen fick lämna lektionen. Tycker det var lite orättvist för endel hade ju ingenting med saken att göra, men det var endå nice att få gå! (Borde inte tycka så om engelskan, men men)

Jaha, då hade jag, Mithila och Frida helt plötsligt en hel timma att ta död på. Så de drog med mig in i köket, det var inte så nice för dom som känner mig vet att jag tycker inte om "de som hänger i köket" för det är muppigt att göra det. Och så känner ju pappa kocken också och han ska alltid jävlas med mig, och blablabla. Iallafall så kan Frida alla skåp utan och innan i det där köket så hon drog med oss in till skafferiet och vi fick syn på en stor plast låda med stora (förlåt, mega stora!) maränger i, så vi tog ett par och kilade ut i matsalen och började knapra på dom. Åh dom var jätte goda med choklad i och hela det kalaset. Dock åt inte Mithila eftersom hon inte tål ägg, men hon var nöjd endå för hon hittade florsocker som hon satt och åt på istället. Och jag skulle också välja en näve florsocker framför döden, så det var inte alls något dumt val av henne att låta bli marängerna.

Efter att vi smulat ner golvet som städaren precis skurat i matsalen så gick vi ut.
Vi bestämde att vi skulle försöka få nya kompisar, Frida var snabb att tillägga att det skulle vara en kille, och helst lika gammal som oss.. Antar att hon ville ha någon att ragga på.. Suck!
Aha, så vi gick runt där i skolan och letade något lämpligt offer. Men det slutade med att vi satt i cafeterian och letade offer. Vi fick Mass att komma och sätta sig vid vårat bord, men det blev inte särskillt långvarigt då Mithila skulle börja snacka om en massa underliga saker, fast det var rätt kul när hon försökte få kontakt genom att låtsas vara intresserad av hans mobil spel.  Fast vi känner ju redan Mass..
Men det roliga hade just börjat, haha!
Vi hittade ett offer till, jag vet inte om jag kan hans namn så jag tänker inte nämna det. Och det var så roligt så jag satt där och grät tillslut. Mithila försökte få honom att stanna vid bordet till varje pris! Hon ställde femhundra miljoner frågor och han såg ganska rädd ut. Haha, när han reste sig upp för att gå slängde sig Mithila efter honom och bad lite halvt hysteriskt "FÅR JAG PROVA DINA SKOR!?" och ja, det var då jag började skratta!
Det blev inte bättre sen när Mithila skrek på alla som gick förbi heller.

Vi kom fram till att vi inte är så bra på att värva vänner, eller iallafall få någon att sitta vid vårat bord. Därimot när vi bestämde att vi skulle se hur många vi kunde få bort från sofforna, så behövde vi bara titta på dom så drog en efter en. Lite tragiskt låter det, vi är inte besatta eller något sånt, om någon tror det. Vi hade bara tråkigt!
Jag antar att vi inte är så charmiga endå, tyvärr..!

Nu ska jag försöka dra mig bort från burken och istället börja rita på min bild uppgift! *Tjoho*

--

Ao. .

Tjenare, Idag är det inte Sophia som skriver så alla vet.


Ahapp, nu ska jag tydligen berätta vad jag har gjort under några dagar här typ.

Imorrse vaknade jag vid 13.00 ungefär (fett skönt o sova). Och sen så ville en snubbe ha hjälp med en sak så han skulle kunna göra nånting som han typ va tvngen o göra och medans han gjorde det så stog jag o väntade på honom utanför Sophia med en annan dude.
Då kom Sophia där =D o skulle hämta Pizza som hon hade besätllt tror jag. Det var dagens höjdpunkt! =)haha.  Men resten jag har gjort idag är att Suttit vid datorn, haft gäster av nån anledning, käkat pizza, och efter det, Chattat med ägaren till den här bloggen ett tag =)<3  så den här dagen har vart rätt sugig för de mesta.

MEN ! Dagarna innan var skit bra =D Då hade jag vart med Sophia 3 dar i rad o sen sissta dan sleepade jag över där oxå.
Det vi gjorde den dagen va, Hon åt vid runt 4 kanske o så kollade vi lite på tv och lirade Sims efter det. Och vid 8 ungefär drog jag hem för att äta men vi hade bestämt att vi skulle vara med varandra efter det oxå så hon följde med tills hon mötte Alexnadra som hon va med medans jag åt. (Tacos åt jag så de va i fredags) Efter maten ringde jag Sophia igen och så drog jag för att möta henne och så var några av hennes kompisar där oxå som ja fick hejja på :P  Ao. . .
Sen gick vi hem till henne igen och chillade lite tills vi senare någon gång somnade så skönt =)

Och nu är jag rätt trött så nu slutar jag med detta totalt onödiga och tråkiga inlägg satte. . .
 
Hej då!


Söndag

Jaha, hela helgen har gått. Vette sjutton vad jag har gjort men tiden gick ändå! (Försöker tänka tillbaka på helgen)...
Ajusste! I fredags var jag ju hos Alexandra på kvällen, sen åkte vi ner till Besse och var där ett tag tills dom skulle dra, haha jag och Alexandra var så tråkiga att vi åkte hem istället för att följa med, men men man kan inte alltid vara på topp! Efter att jag kom hem satt jag uppe vid dumburken ett tag, men det var inte roligt för Dennis var inte inne Jag hade tänkt skriva med honom men det gick ju inte. Jävla skit. Aha, så jag vart uttråkad och loggade ut, bäddade ner mig i sängen istället, jag funderade på om jag skulle stänga av mobilen eller inte. Men jag visste att Dennis skulle ringa (synsk) så jag lät den vara på. Och helt rätt, tre timmar senare så ringde han och väckte mig, men det gjorde ju såklart ingenting. 
Sen la vi på och jag somnade om och sov som en stock tills mamma väckte mig på morgonen genom att banka på dörren och skrika "FRUKOST!". Det var ganska mysigt för Sandra och hennes Dennis var hemma, det var ovanligt. Så rinde Donya och fråga om vi inte ville följa med ner till Steninge slotts Kulturcenter (som det faktiskt heter) så vi åkte ner dit i två bilar allihopa. Jag följde med för jag ville fråga angående sommarjobb där, eftersom jag har praoat där förut så har jag en god chans, ska tillbaka dit på måndag och snacka med personalchefen.
Jaha, sen åkte vi hem och jag gjorde ingenting i flera timmar tills jag tillslut duschade och fixade i rummet innan Dennis kom, sen kom han och då var jag social med honom i ett par timmar innan han skulle åka iväg till Knivsta (precis som natten innan) jag måste väl erkänna att jag ville inte att han skulle åka, men men. Han verkar ha så kul där så det gör inte så mycket. Usch vad jag är självisk. x) 

Efter att jag var med Dennis så gick jag hem till Alexandra där Frida också var jag kollade in deras nya löshår, det var ganska coolt faktiskt. Men jag kunde inte låta bli att tänka på att det var någon annans hår, blä.
Sen följde jag med dom till busshållplatsen, när bussen kom så drog jag hem. Eller inte direkt hem för jag var tvungen att lyssna på musik så jag tog en liten omväg för att hinna lyssna på ett par låtar som jag var tvunen att analysera litegrann (eftersom jag har blivit smått besatt i en rappare så måste jag lista ut vad det är jag tycker om i alla de där låtarna) jaha, sen var jag hemma igen då. Mamma och pappa hade gått och lagt sig så jag smög in på mitt rum och kände gud vad jag saknar Dennis. Men jag visste ju att det var ingen idé att tjata på att han skulle komma hem för han var så långt borta ändå. 
Så jag spelade spel istället, det blev Motas (Mystery of time and space) ett spel som finns på www.123spela.se om någon vill spela så är det ett knepigt spel som går ut på att man ska ta sig ut ur ett rum, men man kommer bara vidare till nya rum hela tiden. Jag klarade såklart ut spelet.
Sedan ringde Dennis, precis som han hade lovat, så jag pratade med honom, det var ganska trevlig info där från både hans och hans polare. Haha! Men jag saknade honom bara mer då när han ringde, så jag blev lite smått deprimerad där ett tag x) Sen senare ringde Jocke, så jag låg och pratade allvar med honom men Micke blev avundsjuk så jag la på så att Micke kunde ringa så pratade jag me honom (han är lite larvig, haha) det var längsen jag träffade dom med nu, känns det som så jag ska försöka träffa dom också!
Sedan somnade jag och vaknade för ett tag sedan av att mamma bankade på dörren och skrek "FRUKOST!" igen, fick en liten deja vu upplevelse där.
Direkt efter frukosten drog mina päron, men när jag frågade vart så hade dom inte så mycket planer. Jo, dom skulle till tyresö och skulle bli borta länge. Så nu är jag hundvakt hela dagen, ska träffa Dennis idag så han blir väl tvungen att komma hit då!

Ja det var min helg det, hoppas din var bättre eller iallafall att mer hände!

--

Tors dag!

Imorse vaknade jag, det såg ut att vara vinter igen. Jag suckade när jag såg det, men blev genast på bättre humör när jag såg Dennis, så då gjorde inte snön så mycket längre.
Anyways! Gick upp och åt frukost med Dennis, fixade mig och sen drog man till skolan! Det var väl kul i skolan tror jag, inget speciellt hände. Det var god mat i matsalen, fast tomaterna var äckliga, lite synd.
Ahapp, nu är jag hemma. Känner mig lite lost (fast jag är hemma) ne, men jag vet inte vad det är. Men nåt är på tok, kan inte sätta fingret på vad det kan vara. Men det ordnar sig säkert, ska lyssna på lite filosofisk musik nu, dvs en massa sorgliga rap låtar. Haha, man blir lite deprimerad av det kanske, men det är nice med sån musik. 
Insåg precis att jag har lyssnat på samma skit låt tre gånger på raken, jag hatar den egentligen för rapparen sjunger så muppigt så man orkar inte lyssna på henne, men nu inser jag att det orkar man ju visst det! Synd bara att hon ska låta som hon gör, annars har hennes texter poäng i varje vrå. Alltså att man kan känna igen sig i allt hon säger, det är väl det som mina öron tycker om då kan jag tänka mig.  
Det var längesen jag gick runt och undrade över något! Fick därimot ett ganska vettigt svar på en fråga, från min svensk lärare Helena.
Varför man får ont i hjärtat när man är ledsen, när alla känslor sitter i huvudet? Det är nämligen så, att när man är ledsen så kurar man ihop sig till fosterställning, och spänner varje muskel (t.ex när man gråter) och hjärtat är på nåt sätt kopplat till hjärnan, så hjärtat drar också ihop sig (eftersom det också är en muskel) därför kan man känna smärta, när man drar ihop hjärtat.
Vet fortfarande inte vart fenomenet "mitt hjärta gick i tusen bitar" kommer ifrån, kan man känna så? Men det är ju konstigt egentligen, hjärtat går ju inte sönder så då måste man inbilla sig, eller så kanske det bara är nåt som man säger. Det låter ju ganska fint. Egentligen borde man känna att något i hjärnan gick i tusen bitar istället. Som jag brukar säga till mig själv när jag mår dåligt pga nåt, "jag har huvudvärk"

--

Trött, och det är kväll.

Jaha, nu är det läggdags för mig. Tänkte bara berätta lite kort om dagen först!
Var i skolan, det var väl nice. Blablabla.

Efter skolan var det tandläkaren, Dennis följde med mig dit <3
Sen åkte vi buss hem till honom så nu har jag iallafall sagt hej till hans päron, de gick bra! Tror jag, jag vet ju inte vad dom tyckte. Men men! A, jag är trött. Orkar inte skriva. Men det var väl dagens stora händelse då. Plus att jag inte hade några hål heller, inga som man kunde laga. Det var allt, ska stänga av burken och hopp i säng nu. Inget mer intressant/ointressant att tillägga nu!

--

Rojano gästbloggar.

Tjena tjena, nu ska jag gästblogga :D mohaha.
Idag har jag ätit mer än vad jag brukar göra annars. (och det är inte lite de)
Först imorse/vid lunch tid åt jag, Alexandra och Sophia Pizza till frukost på Vedugn. Sen gick Alexandra hem till sig och jag följde med Sophia hem till henne. Hos henne chillade vi lite och garva åt nördiga saker mohaha. "Man stuker tungan när man säger det" HAHA. Sophia förstår vad de är :D. Sen vid fyra tiden kom vi på att vi ville ha mer pizza så vi gick upp till centrum och köpte mer pizza och en varsinn kokosboll haha. Gissa om vi är mätta nu mohahahahdgogsdioj.

*jag kryper fram till sophia å säger "jag kan inte andas, jag är för mätt". Sen tar jag min tallrik och säger "nej jag kan inte äta mer nu, ska lämna min tallrik och .. hämta min kokosboll"* HAHA.
I'M A FETTO AND I'M PROUD OF IT.

Nu sitter jag vid ena datorn och skriver i Sophais blogg, och Sophia sitter vid andra datorn och pratar med sig själv och börjar asgarva lite då och då. Hon är en riktig Poopie.. Hon asgarv-sjunger låten "torkel i knipa - vem är du själv då". mohahaha.

DET VAR ALLT FÖR MIG, TJOHEJ


RSS 2.0