Hej hopp fanan i topp!

(Rubriken är Lite för glad för mitt humör just nu, känner jag)

Vad händer där ute??

Här händer ingenting förutom att jag drogar ner mig själv med alvedon..!
Skolan imorgon, vettesjutton hur ont jag kommer ha då men det ska man väl orka med tycker man.. Positiva tankar "Åh vad skoj det ska bli att sitta stilla i flera timmar!"



Valborg då:
Jag blir hemma!


 


Operationen

...Gick bra! Fick ha en sån där grön mössa på mig +gröna skyddskläder, som en riktig opertation har! Haha!
Jäkligt drygt var det att behöva gå upp så tidigt men skönt att få det gjort. Det dem gjorde var att de tog bort Fyllda-Körtlar (mysigt va?) i min mun som blivit kvar sedan jag hade tandställning... A blablabla, i vanliga fall har man kanske två körtlar som måste tömmas men i mitt fall hade jag FEMTON stycken, ja!? Ni kan ju tänka er om det drog ut på tiden, låg där och gapade i 1,5 timme innan tandläkaren var klar. Å fyfan vad mycket blod, slangen var helt röd. Usch usch, men det var som sagt bra att få skiten gjort! Och nu har jag bara smärtan kvar!

..Fyra stygn senare...

Funtar på min valborg: Vara hemma med tjejerna and get crazy? (Nykter eller inte, vad tycker min oprerade mun om alkohol, I wonder?)..
ELLER åka till husvagnen och ta det lugnt och låta det läka.. Jag vet inte jag. Men det lutar åt att jag ska vara nykter i alla fall å då vettefan om det är så kul att behöva ta hand om sina packade kompisar? :) Haha åh, det är ju trots allt i morgon..!

Hemma igen

Varit hos systeryster hela dagen, packat grejor (hon ska ju flytta). Vi hade värsta teamwork'en! Jäklar vad med grejor hon har. Jag fick en massa glas och tallrikar också, skit bra! Om nu jag flyttar någongång dvs.

Förutom att packa så har vi kedjerökt vattenpipa haha, en sådär... 3 rundor? Och jag har också lekt fotograf och fotograferat träd, vet inte vad det är för träd men det är rosa blommor? Skit fint. Ska nog bli min nya header sen. Hm.. Massor med saker har hänt. Men för lite ork för att skriva ner det. Dessutom är det ointressant.


-Min kladdkake fanclub!

Puss på er!

Going out

Håller på med en del. Men nu ska jag till systeryster!


Min söndag


Bye bye Edie

Desperata hemmafruarna i sorg
Desperata hemmafruarna i sorg


Undrar hur hon kommer dö då? En insident med bilen förmodligen.

Valborgs diskussion med mor

Valborg: Kvällen då många ungdomar testar alkohol för första gången. Kvällen då unga tjejer kan hittas i buskar nerdrunkna i deras egna spyor (okej inte alla kanske), kvällen då killar hinkar i sig öl för att förstå att de inte alls tål så himla mycket.. Valborg -Alkoholens afton! Mer alkohol än på julafton och värre än nyår. 

Mamma kom just och frågade vad jag ska göra på valborg..

Jag: "Vill du verkligen veta?"
Mamma: "Ja."
Jag: "Vill du verkligen verkligen veta vad jag ska göra på valborg, utan krusiduller och annat krimskrams? Precis exakt vad jag ska göra?"
Mamma: "Ja, men inga pinsamheter vill jag höra."
Jag: "Jaha nej men jag ska vara hemma förmodligen med några vänner."
Mamma: "Och dricka sprit?"
Jag: "Japp. Men du vet att jag inte gör bort mig."
Mamma: "Ja du får väl skylla oljudet på Sandra om grannarna klagar." *Ler*
Jag: "Been there, done that!"
Pappa skrattar, mamma börjar skratta och jag skrattar..

...Fantastiskt med förstående föräldrar ibland. Ni vet att ni kan lita på mig.
 
Puss på er!


God dag alla..

...Glada, ledsna, roliga, tråkiga, långa, korta, söta, fula, dumma, snälla, tokiga, vanliga, tjocka, smala, släktingar, vänner, icke vänner eller främlingar!
-Ni är så välkomna så! (Kan ju ändå inte göra nåt åt att ni läser).

Från en sak till en annan -Här kommer veckans godaste mat:


KORVSOPPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TACOS!

Jag behöver väl inte skriva att jag tycker mest om korvsoppa av allt som går att äta i hela världen?

Puss på er!

Hemlig gästbloggare!

Mina damer och herrar, det är den hemliga anonyma kommenteraren som skriver. Jag har äntligen lyckats hacka mig in på Sophias blogg!

Det jag kan avslöja är att jag är en person som hänger i Sophias närmaste krets, dock är jag inte en av hennes alla offer(If you know what I mean)

Nu vore det ju extremt passande att lägga ut alla hemligheter jag fått reda på genom åren som Fias vän. Vilket faktist är väldigt många. Eftersom Sophia komiskt nog inte är så "secret" som hon utger sig för att vara, utan gärna delar med sig av sina hemligheter kan jag säga att jag vet väääldigt mycket om min älskade vän.
Men som den trogna vän jag är tänker jag inte hänga ut min kompis....idag iallafall.

Nej, men ärligt talat så det skulle jag aldrig göra! :)
Ska jag dra en beskrivning om Fia för er istället, från mitt egna perspektiv?

Sophia
Är nog den en av de bästa människorna i denna värld du kan välja att spendera din tid med. Något jag starkt rekommenderar! Hon är bra på så många sätt. Med risk för att detta kommer att låta lite pluttinuttigt, men Fia är en vän som man alltid blir lika glad av att se eller prata med. Hon är så speciel och lättsam, och har alltid något smart eller roligt att säga. Alltid när vi inte träffats på ett tag och sedan återses blir jag så glad av henne. Men Fia är också den person som jag har haft några av de djupaste diskussioner med. Eftersom hon är så filosofisk kan man lätt glida iväg från att prata om sex till att undra hur stort universum egentligen är. Det är precis så en vän ska vara tycker jag. En som min Fia!
Sophia du är min pyramidtjej!

XOXO

Lycklig som en lärka uti aprilsolens sken

 



Nu har jag stekt fläsk som man faktiskt gör när man solar. Har ni tänkt på det? Hur man luktar stekt fläsk sen? Haha äckligt..!
Lite mer färg har man ju fått och det är ju meningen. Så jag är Nöjd (när är jag Inte nöjd?).

Har lite problem, jag vill nämligen lägga upp bilder. Men jag har inga passande?! Får springa runt och fotografera lite känner jag. Något ni vill se?

T H A I        T I T T A       H I T !

My heart just faded away,
but im still feeling okay.
I think he's a little bit gay.
But what do I have to say?
He just ran his way,
and my heart just faded away! 

Song made by Sophia and Mithila.

Morrn!

*Gäsp* Somnade vid tre tiden kanske, fastnade framför en film på ettan -Men minns inte så mycket, antar att jag var för trött.. Minns faktiskt inte ens om den var bra eller dålig eller om jag ens såg slutet. Så antaligen så var den kass..

Annars så vaknade jag av att pappa kom in i rummet och såg att jag låg och sov i deras säng.

 

Och ja, sen kom mamma så det var väl lika bra att gå upp. Hade helt glömt bort att dem ska på "Bilförarkurs" eller vad tretton det heter! Men nu är jag ensam hemma igen, yay!





Solen skiner också... Sola kanske? :)

Puss på er!


Gott humör

Sovit mellan 14:00 -17.30. Haha, skrev en lapp på min dörr till mitt rum "SOVER" men likt förbannat skulle mamma och pappa knacka ändå och väcka mig, suck... Men nu är jag piggelin!

Har precis smällt i mig några varma mackor. Trodde jag aldrig skulle bli hungrig igen efter mina nachos/tacos i skolan idag.. Mums! Inte nog med att jag åt upp min mat så satt jag hela tiden och snodde mat från Matte o. Hih.

Nu så händer det grejor ska ni veta! Det kommer över folk hit *vågen med mina två händer*. Röj, Måns, Alle och Haga kommer förbi senare. Och nu ska jag upp till valsta med Matte o lite snabbt. :)

Kul kul kul kul kul kul :D 
Här är Matte o's kommentar angående min kväll: Då katterna är borta så festar råttorna på bordet..




Puss på er!

Babbel

Jag kikade ut genom fönstret idag och såg en jäkla massa elever utanför. Kände igen några elever från min gamla skola OCH DÄR STOD HON! -Världens bästa lärare, min kära Ingrid. Min lärare i 9an som också gav mig mvg i alla so ämnen (hehe skryta lite). Det var jätte kul att få se henne igen, kära kära Ingrid..

Annars har det inte hänt något. Sitter och funtar på vad jag ska göra i helgen nu när mor och far åker, hihi. Kanske åka på en snabb tur utomlands? Dem behöver ju inte veta något, haha.

Skit snygg bild på mig. Inte ett dugg omgjord. Pure Beauty.. Haha!


Vill du träffa mig i helgen? Hör av dig! ;)

Puss på er!

En liten tripp

Jag landade i bilen. På golvet fanns det stora stenar som var ivägen. Jag visste inte vad dem gjorde där eller vad de skulle vara till för -Jag ville heller inte fråga. Så jag lät det vara ett mysterium liksom mycket annat redan är här i livet. Istället bredde jag ut mig över hela baksätet och njöt av all plats.
Tills min käre hund kom och förstörde allting. Det gjorde ingenting. Han kunde få sitta där eftersom att jag ändå föredrar att ha honom hårandes i mitt knä än att ha hans andedräkt i nacken. Han fick bli min resekamrat.
Jag ångrade mig kvickt -Han somnade, en sån hemsk resekamrat jag fått tänkte jag och suckade medan jag undrade vad denna resa skulle ta mig..





..Längs vägen såg jag både det ena och det andra, mest var det skogar som övergick till stora ängar eller vattendrag. Det var vackert, jag lät blicken fladdra fritt på sakerna som råkade hamna i mitt synfält medan jag lyssnade på musik i hörlurarna. Trevligt var det. Tills jag kom till en sån där hat låt som man inte vet hur den egentligen hamnade på spellistan, jag blev sur och tänkte "vilket skit" och precis då åkte vi förbi en stor skithög. En tillfällighet? En slump? Det kan man aldrig riktigt veta. Jag tänkte vem som kunde ha orsakat all denna skit? Havremopparna -Såklart! Ena riktiga skithögar. Men sådanna finns det ju fler av. Även i mänsklig form..




..Tillslut nådde vi ändå vårt mål -Nuppsala och Feltema. Ett helvete enligt mamma. Ett himmelrike för pappa, och för mig? Nja, det luktar gott där och finns alltid nåt kul att göra. Som idag då jag hittade en sparkcykel som jag åkte runt på medan pappa letade efter någonting. Tillslut gav vi upp och kollade på en dator efter det vi skulle ha och det var närmre än vi trodde. Så det kan bli.. Saker är inte alltid som man tror..




..Sedan tog pappas himmelrike slut och mamma hamnade i himmelriket istället -IKEA! Jag själv då? Nja, det är så mycket prylar där så jag får alltid lust att springa ut ur närmaste nödutgång. Dessutom alla de där rummen, man blir ju galen och mamma ska peka och ska fan ha alltihopa! Och är det något jag hatar så är det "Ta själv lagret" träffade dock en söt liten kille där som jag blev kompis med. Vi ska ses senare i veckan, jag smygfotade honom, hihi jag tror att jag är kär bloggen...





Ser ni honom?

...Efter ett jäkla springandes blev pappa trött i fötterna och jag likaså. Så vi började diskutera mat och mamma sa "Vi åker hem och lagar mat". Jag lade till "Ja! Varför inte? Makaroner och köttbullar! Mums." (ironi).... Vi hamnade på en grill gömd någonstans i Nuppsala...




...När jag trodde att vi äntligen var på väg hem (hur kunde jag tro någonting sånt?) så var vi i alla fall inte alls hemma, utan i husvagnen och härjade.. Pappa skulle lämna båtmotorn och mamma gick ut med hunden som sprang som om han aldrig hade sprungit förr... Eller så sprang han som om det var det ända han gjort i hela sitt liv... Eller så prang han... Jaja, han sprang.. Och jag fotograferade meningslösa ting sen åkte vi Nästan hem, först handlade vi mat. Sen HEM!





Jaha så vad har ni gjort idag då?

Puss på er!

Tripp till feltema

Jajamensan! Kom precis hem från skolan. Läraren frågade (dum lärare) om vi ville stanna kvar eller gå hem och arbeta med våra individuella uppgifter.. Dah? Alla gick hem direkt, förutom jag och Elsa som satt kvar. Haha, plus i kanten till oss!

Men nu är papitjuloh (pappa, även kallat far eller gubbjävel) (höhö) nere i garaget och hämtar limousinen nu och sen ska vi iväg till feltema och IKEA i Uppsala. Kul kul..!

BAAH! En myra på blom påsen!!!
Såå... Nu är den död. Insmetad i bordsduken -Säg ingenting till mamma!

Tänk vad det kan hända saker medan man blogggar?

Ha det!
Puss på er!

En helt vanlig onsdag

Kul att ni ville tycka till angående diskussionen. Mycket kloka svar. Nästa diskussion kommer nästa vecka. Tihi!

Jag håller ändå fast vid: Om det är rea eller ej, så sparar man ingenting eftersom att man fortfarande gör av med pengar. Det är ju omöjligt att Spara pengar om man gör av med pengar. Hehe.



Jag sitter just nu med fötterna på vardagsrumsbordet och med en godis påse bredvid mig. Eftersom att jag var så duktig som rörde på mig imorse (promenerade) så tyckte jag att jag skulle ha, hehe!
Köpte också en chipspåse till pappa, vettefan om han kommer uppskatta det om han nu varit i bastun/gymmet och tränat i ett par timmar och får komma hem till en chipspåse? Hm..

Nu ska jag börjar filura på en Hemsida till vår kampanj
-Mycket mycket koder som ska på plats!
Vi böt ämne till "Våga vara" som blir vår slogan, kampanjen handlar alltså om att man ska Våga vara sig själv och skita i alla dömmande människor som inte kan ta det att man faktiskt kan vara sig själv. Även om man klassas som "udda".
Tycker det är spännande projekt.. Hoppas det blir bra nu!

 





Puss på er!

Diskussionsfråga v.17

              


Diskussionsfrågor

Tänkte slänga upp ett par frågor lite då och då. Så är ni fritt välkommna att kommentera vad ni tycker och tänker? Alltid intressant att höra varför folk tycker och tänker som de gör. Ellerhur?

Kommer imorgon/senare idag!

Klockrena sidor

Sidor du inte visste fanns:

http://www.none.se/ (En personlig favorit)

http://www.vecka.nu/ (Bra att veta)

http://www.datum.nu/ (Bra att veta x2)

http://www.ingenting.se/ (Rolig sida)

Puss på er!

I said what what in the butt

Jag pratade precis med Fashion i telefon, hon var ute på pw. Får liite skuldkänslor för att jag bara ligger här hela dagarna och degar nu för tiden. Ska ut med cykeln nån dag känner jag. Eller gå kanske. Fort -Jogga kanske?
Har ingen motivation just nu, därför gör jag det inte. Man gör ju ingenting om man inte är motiverad till det. Inte jag i alla fall. För ska man göra något så ska man göra det helt och fullt, inget halv fabrikat!

Hur som helst jag hakade upp mig på "What what in the butt" låten i telefon. Haha. Så nu var jag tvungen att lägga upp den annars får jag den inte ur huvudet.

Tillägnar den till dig Fashion. Även om du inte vill ha den in the butt?




Desperate housewives nu!

Puss på er!

Därför att det är kul med fyllon på msn

Jag förstår inte vad folk ska in på msn och göra på fyllan? Hm?


Viktor:

TJA

Sophia, säger:

TJA

Viktor säger:

tdu rhmmemma

Viktor säger:

ja gv tnet

Sophia, säger:

Nu e ja hemma ja, kom för en stund sen

Viktor säger:

n d u t hmma hla tiden

Sophia, säger:

Nej

Viktor säger:

di u ljög fr mkg ådekiis

Sophia, säger:

Jag var ute och gick med Beatrice för hon skulle hem

Viktor säger:

vi såg sse

Sophia, säger:

Du kunde knappt stå, så varför skulle du kunna se?

Viktor säger:

va fasäger dui

Viktor säger:

jag tostgo

Sophia, säger:

Om du säger det så

Viktor säger:

ja

Viktor säger:

fast dnsnis morsa kom på oss hahahahah hahgkagdg hom kom drä vi eljjsprårt

Viktor säger:

å kmööte oss

Viktor säger:

hahhahh

Sophia, säger:

Hur gick det för dennis då?

Viktor säger:

jarå gick bar ror jag

Viktor säger:

eller ne hasså

Viktor säger:

hn blev jji på kommen

Viktor säger:

a me

Viktor säger:

haha

Sophia, säger:

Man ska inte dricka sådär mycket

Sophia, säger:

när man inte vet sina gränser

Viktor säger:

nbs

Viktor säger:

fan k

Sophia, säger:

Men du ska ha en sak klar för dig

Viktor säger:

hgnska bort

Sophia, säger:

Jag var inte hemma hela tiden

Viktor säger:

snsusar diu

Sophia, säger:

nej

Viktor säger:

okah tde det gohh

Viktor säger:

t

Sophia, säger:

Okej

Viktor säger:

ksåokh

Viktor säger:

dnxj gilalr ikf

Sophia, säger:

vad säger du?

Viktor säger:

hkaf

Viktor säger:

ja

Sophia, säger:

Okej

Viktor säger:

sklle ine du kl g å 7?

Sophia, säger:

Jo

Viktor säger:

svo å

Sophia, säger:

ja ska, hejdå

Viktor säger:

ajgj gäskgking

Sophia, säger:

va?

Viktor säger:

svo gjott

Sophia, säger:

du med, gå och lägg dig

Viktor säger:
s nat

Helt ointressant I know. Jag samlar bara på inlägg så att Röj får panik när hon missat massor.


En helt onödig skoldag

Ja ni läste rätt "Finns sånna?" kanske ni frågar er? -Det gör det!

Idag hade vi dubbel pass i matte och det är ju viktigt men när man är så seg som jag (dessutom helt omotiverad att ens tänka) så går det inte sådär jätte bra. Det slutar med att jag sitter och klottrar i räknehäftet och hittar på egna lösningar på alla uppgifterna. Som idag då jag klippte ut en triangel från papperet och vek den och konstanterade att den andre triangeln var hälften så stor som den första. Istället för att visa det med en matematisk uträkning.

Och på detta -Två timmars genomgång på webdesignen. Då kan jag säga er att jag var helt någon annanstans, gjorde om här nu igen. Hope you guys enjoy it? Om inte så får jag väl byta om en sådär 2 veckor eller nåt.

Nåt annat kul:
Syrran står just nu och fladdrar med papper framför mig, angående handledarkurs i bilkörning som vi ska på, spännande kan man tycka, spännande Borde man tycka men jag finner det ganska trist -Har ingen lust att köra bil alls som jag känner. Haha. Busskort is the shit.

Annars händer det ingenting! Tjing tjing!

Peace

Med en räkning på 876 kronor i handen så känner man bara- Fan alltså sötis, skruttplutteplutt, visst var det värt det? Menar inte att låta ironisk (fast det är ju lite min grej) Men i alla fall, ångrar det inte.
Det var ju fint så länge det varade och den känslan kan man ju få bära med sig.. Det var unikt och fint fastän man hoppats på det annat slut.. :)

Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
och inser att framtiden erbjuder nåt finare.

Tack och hej leverpastej. Ny mening stor bokstav.





Hej hopp fanan i topp! Ja jag är medveten om att mina skor är hemska. Men kan inte ha några andra..!
Ny vecka, ny dag perfekt för nya tag!

Ska satsa allt jag har på att vara med i en novell tävling som anordnats på skolan. Ämnet är:

Lögner.
-Ska jag skriva om dig?
"Mannen bakom rösten."

Oj mitt huvud bara bubblar upp av idéer nu känner jag. Åh det sådär kliar i fingrarna. Hihi! Skoj!

Nu ska jag byta klassrum!

Puss på er!




Dagens första och sista skratt


The playground

Lekplatsen -En plats för barnen!
Jag och Matte o, tyckte inte att det var riktigt så sant. Vi fick ju inte ens plats i leksaksbilen, jag ville inte ens prova sätta mig i rutschkanan. Hur som helst. Vid vilken ålder slutar man egentligen att vara barn? I wonder.





Puss på er!

mafakka

"detta är en mafakka som skriver. jag är hemma hos Sophia, hon sitter "

-Längre än så kom inte Haga med sin gäst-bloggning igår.

Vi drog oss i alla fall ner till Toalett-huset för att ta det lite lugnt, jag, Roj och Haga. Eftersom att alla andra tjejorna var i sthlm så ville vi också hitta på något. Vettefan om Röj och Haga hade så kul eftersom att de hela tiden använde vårat kod-ord "Det brinner" (berättar dock inte betydelsen eftersom att det är hemligt) men ni förstår säkert endå.

Nu är jag hemma, dricker vatten och åt precis upp sista rutan av min Geisha. Halv snackar lite med systeryster och Dennis och vi funtar (my word, my word, my word!) på att dra till Väsby eller nåt, men jag stannar nog hemma och lyssnar på musik och rullar tummarna... Imorgon är det skola igen. Suck vad kul, har saknat Snurvelbullen(Philip), Elolsosa(Elsa) och Fääsh(Bella)!




Puss på er!


Jahapp

Kom hem för en sådär, 15 minuter sen. Jobbet gick fint förutom att jag fick "skäll" eller enligt Sofia -En uppmaning:
Jag skulle le mera. Jag fick inte se så ledsen ut. Inte så allvarlig. Ibland vill man bara alternativt sno en rullstol och rulla därifrån eller ta en stol och kasta den på någon. Hihi men det gör man ju aldrig.

Jaha.. Suck.
Tjejorna är på väg hit, i alla fall två av dem -Kanske tre! Det ska bli mysigt, man mår ju som bäst bland dem man älskar mest. Så jag kommer väl att må.. Toppen! :)

Nu ska jag gå och ta på mig en långärmad tröja och laga mat om jag har någon aptit. Allt liksom låser sig för mig just nu. Godis kanske man kan äta till middag, choklad kanske? Nej. 

Puss på er!

Feeling the pain today

Deppig musik är terapi för mig. Älskar musik som säger ungefär exakt typ precis (jajamensan) det jag vill ha sagt. Men funkat ju bra även om man inte vill ha nåt sagt också.. Såklart!
Snart, haha okej om två timmar -Ska jag jobba! Vettetusan om jag orkar. Med en sådär, 3-4 timmars sömn bakom sig så är man inte världens piggaste men. Hey, de där äldre är ju ändå rätt sega! Så det ska inte bli så himla jobbigt. Om ingen gått och dött förstås.. Då kan det bli lite PAIN! Men peppar peppar *slå mig i huvudet* det tror jag inte, inte igen. Usch och fy. Sånt ska man inte tänka på. Inte lönt att grubbla på hemskheter. Hör ni det kära läsare? :) (Mithila! Haha!)






Puss på er!

Ändrade planer

"Väck mig. Nyp mig. Riv mig. Skrik i mitt öra. Dra i mig. Slå mig. Väck mig."



Mors!
Blev ingen camping för min del -Åkte hem med pappa istället. Han ville muntra upp mig med donken, det smakade skit. Hah..
Sen kom jag hem och blev glatt överraskad av att syster kommit hem och att både Dennis och Mattias(!) var här! Det var faktiskt jätte kul :)

Sen mötte jag Andreas och hamnade hos honom hela kvällen, vi låg i hans säng och tittade på film -Minns dock inte namnet på den! Men det var välla mysigt, filmen var hel knäpp. Vi skrattade fast det var så dåliga skämt. Han hade påsk-godis också men bara sånna där äckliga ägg kvar. Efter att jag ätit upp alla geléhallon dvs.

Det blev rätt sent, kom hem för en 10 minuter sen. Tänkte sova nu. Eller nåt.

Puss på er!

Jag slits

"Jag slits mellan blommor och tistlar,
känslor som bränner och känslor som kittlar.
Människor känner och människor tisslar
bakom ryggen hör jag hur dem fortfarande viskar.
Jag känner er oro jag delar den med er,
hur anledningarna långsamt blir fler och fler.
Men likt molnen täcker solen en solig dag
så täcker jag mina obehag.
Ibland vill man inte tänka ibland vill man inte se
man vill bara vänta och se vad det kan ge.
Även om det går fel och slutar illa
så utsatte jag mig för detta av egen vilja.
Så oroa er inte för mig något mer
 jag ser trots allt det ni redan ser."


Ja jag har skrivit det!

Camping is the shit

Ut i skogen och härja! Det är vad jag ska göra, i alla fall en natt. Eftersom att jag tydligen skulle jobba på lördag (hade helt glömt bort det).. Men men, en natt är ju alltid något. Kul kul!
Skulle tro att vi kommer röka vattenpipa, sitta i solen och snacka, äta god mat och skratta! Ibland är det bra att umgås lite extra med familjen och bara chilla livet. Eller som jag och syrran säger: Chilling in the dilling!

Ska bli kul, eller har jag skrivit det tidigare? Bra isåfall att jag inte har ändrat åsikt, kan man ju tycka? 



Bilden hör egentligen inte hit, tänkte bara visa er hur pappa ser ut när han jagar kråkor. Varför man gör det det förstår jag inte riktigt men det finns ju logiska förklaringar till det mesta.. Någon idé?

Tattoo



Now you know exactly where to kiss me ;)

Nja men hörrni, sådär ser det ut! Lite svullet och sånt men det går ju ner. We hope!

Tatueringen

Först och främst:
Smärtan alla talar om -Är på tok för jävla as mycket överdriven. Det gör inte mer ont än att man drar en nål på huden.

Påvägen till tatueraren så fick jag se mitt livs första Bordell! Synd att det var stängt...





Jag frågade honom om inte ägarna tycker det är underligt när det kommer olika människor och lägger sig i deras säng om dagarna.. Men ingen hade klagat men sen kom jag också på att de har ju ett Hemma-Bordell till grannar.





Jag har ingen bra bild på hjärtat när det var klart, för syrran är ju sämst på att ta kort. Men det kommer. Här är hjärtat inte ens ifyllt än!

Mina senaste dagar i bilder:

En dag med Bella:


En dag med Nanna och hennes nya naglar: (Totally not worth the price)




En dag med syrran och världens goaste paj:







Regel nummer ett när du gör en tacopaj:
Följ inte receptet. Och mycket starka grejor i! = Mums!

Puss på er!

Jag är inte nervös

Jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös jag är inte nervös.

Puss på er!

Puss!

Haha en månad idag sötis *High five* (Vi firar en månad av.. Ingenting?) 



Time to be scared. Ska titta på tv4+ nu!

Puss på er!

Addition som blir subtraktion

"Jag slits mellan blommor och tistlar,
känslor som bränner och känslor som kittlar."







...Stackars Andreas..
...Är jag ensam om att dela med mig av tråkiga ointressanta saker?
Det är nog mitt liv i två ord -Tråkigt och ointressant! Fan vad deprimerande.. Jag ska sluta klanka ner på mitt liv. Det är fin fint mitt liv, fyllt med en massa ... tomma stunder!

Det okända




Världens bästa tv serie x2

Jag kommer aldrig sluta att hylla desperate housewives, så jävla bra! Ingen annan serie kan röra mig till tårar eller få mig att as flabba som denna. Så jävla grymt as skit bra serie!



Finns säkert 120931 inlägg om Desperate housewives ute i blogg världen nu. Jag kan inte annat än vara glad över det hundrade avsnittet!

Åh ja ja ja! Mini orgasm. Åh ja ja ja!

Puss på er!

Sånt man gör när man inte gör annat



Sånt här ritar man när man väntar på Beatrice. Hihi men nu ska jag i alla fall pallra mig iväg. (Bilden är gjord i Paint därför är den så ful)

Hörs!

Puss på er!

Mjau voff bää

Vaken är man! Uppe med tuppen. Tihi.

Messade och väckte Beatrice, det var inte meningen att väcka henne -Tänkte inte på att klockan var så lite.
Men men hur som haver, vi ska i alla fall iväg och jag ska göra av med mina sista pengar. Sen är jag bankrutt! Kul kul :)
Då kan jag se fram emot lönen istället, och det är ju alltid något..

Morsan ringde nu såhär mitt i inlägget, det gillar vi inte -Att bli avbrutna menar jag då! Hm, ska nog vara barnvakt åt min lilla kusin i två dagar när min moster ska iväg. Det kan man ju ställa upp på ellerhur?

Nu ska jag yla lite till Savage garden, James blunt, Modern talking och alla andra av mina kära vänner.. sen ska jag iväg och träffa Beatrice!

Bjuder på en finful bild från i somras, påväg till rättvik. Någon påstod att det var ett huvud mellan mina ben, men som ni ser så är det en plastpåse. Inget annat.



Puss på er!


En onödig uppdatering i brist på annat

"But on the telephone line i
Am anyone
I am anything I want to be
I could be a super model or
Norman mailer
And you wouldnt know the
Difference or would you?
On the telephone line I am
Any height
I am any age I want to be
I could be a caped crusader or
Space invader
And you wouldnt know
The difference
Or would you"





Tjockistest


Brukar du äta?
[] Snökulor
[x] Geléhallon
[] Cocosstång
[] Lysmelk
[] Lakritsfiskar
[x] Fruktnappar
[] Knäck
[] Fudge
[] Sockervadd
[] Karameller
[x] Kexchoklad
[] Fizzy flaskor
[] Klubbor
[x] Marabou choklad

Gillar du?


[x] Hamburgare
[x] Pizza
[x] Pommes frites
[x] Tårta
[x] Bullar
[x] Munkar
[x] Våfflor
[x] Pannkakor

Vart gillar du att äta?


[x] McDonald´s
[] Max
[x] Pizzeria
[x] Burger King
[] Glassbar
[] Hard Rock Café
[] Buffé
[] Kina/Thairesturang
[] Sibylla
[] Gatukök


Dricka?
[x] Jul/påskmust
[x] Sprite
[x] Cola
[x] Fanta
[x] Alkohol
[] Red bull
[x] O´boy
[x] Saft


SUMMA: 22


1-16 = Anorexiabarn
16 - 25 = Normal
26-34= Mullig
35-45 = Banta


Tss

"Du gör mig glad.
Jag behöver inte veta mer."
Men endå..
"Tusen frågor och luddiga svar.
Ändå väljer jag att stanna kvar."




Natti på er, nu är jag Jäkligt trött. Min dag i få ord:

Solat och myst i solen hela morgonen - Gjort kyckling med ris - Musik - Bakat - Dammsugit - Städat - Umgåtts.

Puss på er! RMK - Ingen ser vad som sker.

Utgång

Rätt människor. Rätt humör. Skön humor och snygga blondiner.
-Denna kväll var Jag fotografen!


 
 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan finns det också en rad med bilder som denna:
-Så bra bilder blir det om man lånar ut kameran en stund!




Och såklart en Liten nattmacka på denna kväll!  Höjdpunkten!

Påskfirande

Bilder från igår när vi åkte ut till husvagnen för att äta påskmiddag!



Jag märkte att isen hade gått..


Titta ett sjöodjur?!


..Nej det var ju bara lilla jag som tog premiär doppet!


Jag vet inte hur ni gör när ni byter till sommardäck men såhär gör vi:





















Let me down easy

Mjau på er.

Sitter på mitt rum här med datorn i knät. Lyssnar på min favorit artist at the moment. Chris Isaak. Han är otroligt sexig! Men det är jag förmodligen ensam om att tycka också..



Bloopers. OBS! -Not funny!


Puss på er!

Bloopers på väg!

Ja ni läste säkert rubriken, bloopers från vårat skolarbete om hedersmord Is on the way to the upload. Men vi får se om jag länkar den här sen eller inte. *Harkel* en del av er läsare Behöver inte se den. Men jag känner mig själv och bjuder gärna på mig själv så förmodligen så pluppar den upp här sen.

Seg jag varit på att blogga idag va? Mini semester. Egentligen har jag bilder som skulle infogas men de har försvunnit någonstans i burk helvetet. Så det blev inga bilder.

Puss på er! Sängen kallar!

Greven Carl -En levande ordbok

Dagens nya ord:

Panegyrisk
Vet ni vad det betyder?

Greven lär mig mycket han. Har precis pratat i telefon med honom i typ en timma. :)

Puss på er!

Att överleva ensam hemma utan mor och far steg.1

MATLAGNING!

Hur ordnar man det på egen hand utan att bara be morsan laga ihop nåt? Och sen att man har mage att säga att det smakar skit, eller som det oftast låter vid vårt matbord -För lite salt! (Fast det är pappa som säger så, jag säger det aldrig jag liksom håller med i tystnad) Hur som haver.. Jag är ingen pärla på matlagning. Men tur att man har lite fantasi. Synd att kylskåpet ekar, antar att all mat är i husvagnen. Tur att man får feta mycket mat i husvagnen på lördag!

Men men tillbaka till matlagningen. Jag är på tok för ung för att dö redan och min mage hade nästan givit upp. Men då fick jag en snilleblixt idé! (Ovanligt huh?)

Middag idag: "Taco Ala Sophia"



























Kättfärs, gurka, tomat, jalapenjo (hur de nu stavas), ost, taco sås och en jäkla massa vitlökspulver.

Efterätt: "Ala KladdkakaSmaskSmask"



Puss på er!


Hur man äter godis Sofy's way!

Jag har alltid velat ge er en guide "Hur man äter godis på rätt sätt". För godis är inte bara något man köper och sedan trycker i sig i vilken ordning som helst. Nej nej, godis är så mycket mer. Till exempel smakerna, det finns ju massor av dem och det kan vara svårt att hitta favoriter (tro mig), hur som helst. För att godiset ska smaka Superbt (existerar ens det ordet?) så måste man äta det på Rätt sätt, dvs -Rätt ordning!

Man måste skapa en balans till smaklökarna liksom, gärna sött, surt, mjukt, hårt, segt. Variation baby, variation är nyckeln!




På bilden ser ni en Perfekt smakblandning som Såklart också har en slags dricka till. Mer smakar uunderbart med godis! Men riktigt törstsläckande är ju vatten, and it will always be!

Så ut och testa med er! Hur är eran ordning?!

Puss på er!

Hur sover du?

Ja jävlar hörrni, nu har jag hittat foton från olika händelser som jag liksom tänkt skriva om, eller nämna för er. Så nu kör jag igång eftersom att jag endå inte gör något vettigt och förmodligen inte ni heller efter som att ni läser. För tro det eller ej men jag har Faktiskt läsare.

Keep on looking and I keep on talking shit! :)



Jag sov jäkla dåligt i natt jag. Tänkte ta en tupplur på soffan men nähä, där låg Plont(Bounty) redan. Skön sovställning!

Let's do it Doggystyle!

Puss på er!

Vad som händer i mitt liv just Nu:

Sitter och lyssnar på musik, chattar, sjunger, spelar Mahjong samt petar i näsan och försöker rycka bort hårstrån.
Med andra ord jag njuter av ensamheten. Inga föräldrar, ingen hund som dregglar eller luktar illa, ingen jobbig storasyster. Just Me.

Sjunger just nu:
"Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annanstans."

-Ja det är Sofijah som rappar den låten och visst det låter inte bra. Men fan texterna är ju bra så då överlever man hennes röst! Sådeså!

Har inga planer annars. Just chillin'.

Puss på er!

Påsk påsk påsk

Påsk påsk, ser ni att bloggen fått lite påskpynt? :)
Gjort endel små justeringar på bloggen, bla. en ny kategori, det börjar klia i fingrarna så man vill bara ändra mer och mer. Men ska låta bli för eran skull, så ni inte blir alldeles snurriga när allt ser helt annorlunda ut. Hihi!

Annars idag så har jag suttit och ritat på photoshop samt sökt sommarjobb. Eftersom att jag inte får vara kvar på ålderdomshemmet efter vecka 21. Bittert. Jag tycker så mycket om det.
Sommarjobbet jag sökte är i första hand ett ålderdomshem så kanske får jag det istället, det vore perfekt..

Gash jag måste skaffa mig ett intresse eller fritidsaktivitet!

Glöm inte att kika igenom alla mina nya inlägg! Jag pluppar ju upp endel lite då och då!

Hoppas allt är fint med er!

Illustration

Ja vad ska jag säga till försvar? För mycket fritid kanske..Men men.. Enjoy!




Jäkla svårt att göra skinnstövlar, det lovar jag er! Men blev pretty good va?

Puss på er!

Illustration

Glömde helt bort tiden + att jag skulle gått till skolan idag. Så jag vaknade vid 11 och då hade alla redan slutat. Men men, inte så mycket att göra åt såhär i efterhand... En liten illustration hann man ju göra igår natt i alla fall.


Så jag googlade lite på siluetter och bestämde mig för att göra om dem litegrann. Voilá:




Helt enligt eget huvud.

Puss på er!

Pfft (en suck mitt i natten)

Försökte sova.
Gick inte.
Försökte bädda om.
Gick inte.
Försökte tänka på annat.
Gick inte.
Försökte le.
Gick inte.
Försökte titta på tv.
Gick inte.
Försöker att slappna av.
Kan inte.
Försöker att somna nu och vänta på en bättre morgon.
Kanske blir det så.

Mina första illustrationer

Vad tycker ni om mina första illustrationer? I love them, tycker det är bra för att vara första gången :)




Borde jag fortsätta?

Läs bara om du bor i Märsta

Märsta "De fyra kullarnas stad".
Info för er som bor i Märsta:


  • Valsta: Miljonprogramsområde. Till skillnad från många andra sådana områden är bebyggelsen här mer småskalig och bättre anpassad till naturen. Valsta Syrianska är ett fotbollslag med säte i Valsta. Valsta uttalas dialektalt med kort a (alltså som om det skrivits Vallsta).
    Egentligen menar dem att det är ett Miljonprogram som spårade ur och nu är tätt befolkat av invandrare som egentligen inte får plats och som inte kan uttala Valsta korrekt.

  • Sätuna: Området runt Stationsgatan och Södergatan där många restauranger, pizzerior och affärer ligger. Här ligger pendeltågsstationen.
    Om man läser emellan raderna så förstår man att det är ett ställe fyllt med fyllon och uteliggare samt andra knäppgökar. Men också pizzerior som inte tar betalt annat än cash.

  • Steninge: Steninge slott kulturcenter, Steninge-badet. Främst radhus och villor. Gränsar till Valsta.
    Egentligen menar de att det är ett finare område nära vattnet där bara de med lite bättre ställt bor. Glöm absolut inte att det inte sitter fast i Valsta utan att det faktiskt skiljer en bilväg emellan. Mycket viktigt.

  • Centrala Märsta: Blandad bebyggelse, ursprungligen mest villor på stora tomter, numera förtätat.
    Det menas det att det är en blandad folkmängd som numera har spårat ut och blivit för stor då alla verkar skaffa barn levandes på bara social bidrag.

Summer for me is..








F a n   m a n   ä r    v ä l    i n t e   e n s a m   o m   a t t   l ä n g t a    d i t   v a?

Ser ni Kalle Anka?



Ser ni Kalle anka?


Nattliga sms från främmande män

Nåväl, ska berätta för er vad som hände mig inatt vid 2 tiden.
Jag vaknade ur min skönhetssömn vid 2 tiden utan att min mobil vibrerade som sjutton på bordet, jag tänkte att det var min sötis som ville något men det var det inte. Det var ett okänt nummer som messade mig och frågade "Hej vad gör du??" And I was like... SLEEPING!? WHO ARE YOU!? okej ska inte börja prata på engelska nu igen, hihi.

Hur som helst han förklarade att han var Ugglan och jag berättade att jag hette Sophia, hm uggla är mitt favoritdjur, mannen i mitt liv kanske? HAH. Och sen ville han i alla fall ha en bild på mig men jag fick honom att skicka en först...



Jag vet inte vem du är och jag vill inte veta mer.

Efter bilden så kände jag bara att nej nu ska jag sova. Nu får vi bara hålla tummarna på att inga fler skummisar hör av sig till mig mitt i nätterna? Hm.
Bye bye Ugglan.


Btw, nu kan jag lägga upp bilder från mobilen *Yay* Thank you Philip!

Puss på er!

Palm festival



Det kommer bara upp mer och mer i min lilla kruka! Åh sikken lycka! Kanske ska bli florist/trädgårdsmästare eller nåt ändå?

Ikväll ska jag berätta en saga för dem. Vet ni att det är bra att prata med blommor?
 
Puss på er!

"Blondie steker ägg"

Bella fick en "aha upplevelse" i fredags när hon bestämde sig för att steka ägg vid.. Hm 23 tiden? Jag berättade nämligen för henne att man måste ju knäcka äggen innan man steker dem.
"Jaha! Ja jag tänkte att det lät konstigt med 3 minuter på varje sida. Det finns ju liksom bara en"..







I'm lovin' doin' crazy stuff with ya'! Ya so cool ya'!

Puss på er!


När bilder Garanterat säger mer än ord



Mina kärleksföklaringar är för mig uppenbara. Men för andra inte fullt lika klara.


Sitter just nu på GKO -Sista timmen, orkar inte lyssna just nu, samma saker varje gång tycker jag. Så jag sitter och ritar på photoshop istället. Much more fun. Bella sitter och tar kort på mig. Haha. Ingen verkar bry sig. Stackars Malin.

Naej om man skulle ta och låtsas bry sig en stund nu då?

Puss på er!




Word of the day



Jag provade min sökruta och skrev in "I alla fall" och fick sammanlagt 70 träffar. Japp, kan man överkonsumera ord?
Men om man tänker så är det ju 70 ord(72 med detta inlägg) men utspritt på sådär.. 15 månader så då är det inte så farligt väl?

72/15 är = 4,8 gånger på en månad ungefär. Jaja. Ska släppa det nu eller alternativt hitta ett nytt ord som betyder samma sak.

Puss på er!

En gäspig dag

Idag var jag så himla fåordig (titta Bella nu fick jag in det ordet igen), hur som helst jag var så himla fåordig idag vid middagen att min kära mor reagerade på det. Och då fick jag inte längre vara tyst. Klart man blir irriterad då? Ska jag sitta och prata om luft bara för att?..



Wello wello, idag har jag mest varit inne på mitt rum och gjort litegrann (inget som min mor lagt märke till heller) hon tror att jag inte gjort nånting. Men det har jag för att inte nämna tre omgångar i tvättmaskinen och min fin fina garderob!

Vi drog ut på promenad också men det vart väl lite misslyckat när vi hamnade på Ica sen? Hm.

Nu har jag precis varit ute med Krister en stund, han är fan helt jävla störd -På ett bra sätt!

Puss på er! Nu ska jag hoppa i sängen, har ni föresten märkt att Sökrutan är tillbaka? Nu kan ni söka på alla möjliga ord om ni vill!

Städning

Jovars, äntligen tänker ni, äntligen städar Sophia rummet. Mjo, jag har faktiskt hällt upp och ner på min garderob, rätt ner på golvet och sen har jag gjort en hög med "slänga" samt ett par högar till som heter "tvättas", "detta ska in i andra skåpet" och "det här är inte mitt".

Igår var riktigt mysigt tyckte jag, med tjejorna! Vi käkade jäättegod paj och efterätt till det -cheesecake! Samt en hel del annat onyttigt på det. Senare blev det också karaoke såklart. Alla satt och skrek i sofforna "Eye of the tiger" bland annat! :)
Själv måste man ju få skryta med att man slog nytt rekord på Simply the best med Tina T.
Sedan var jag hemma strax innan 12 fast jag råkade gå av på fel hållplats. Haha! Så kan det gå!





Naej nu ska jag återgå till att rensa, fixa och dona!



Puss på er!

Såhär ser jag ut nu





Puss på er!

Jävla helvete

Hur ska jag veta att du "gav oss tid" genom att inte höra av dig till mig på sex veckor?
Saker hinner förändras. Döm inte mig för att jag lyckats gått vidare.
 

Åh! Blir så arg på dessa kommentarer.. Jag gör som jag vill?

Folk pratar för mycket med varandra. Låt mitt "privata" det jag inte skriver här, få vara mitt privatliv. Ni har inget att säga till om, jag träffar, faller, älskar vem jag vill. Jag kan inte dansa efter din pipa. 

Puss på er!

Full rulle

Gratulerar på födelsedagen kära Alleballeballe (Alexandra). Hoppas Din dag blir precis som du önskar!

Så dagen till ära så tänker jag lägga upp en bild på självaste födelsedagsbarnet från i midsomras när jag lekte fotograf och Alexandra fick vara modell. Hihi, älskar dig Al :)



Nu ska jag snart börja klä på mig och sånt, sen ska jag packa ner mina "fin kläder" med till jobbet för jag hinner inte hem innan jag ska vara hos Al ikväll, men det ska väl gå det med :) Lite stressigt blir det kanske. Men men!

Puss på er!

Yiha!

 


Har varit med Bella hela dagen, vi färgade mitt underhår så nu har jag både ljusa slingor i håret och brunt underhår (precis som förut).. Juste sen klippte vi snelugg också, varför vet jag inte men vi fick för oss att det var skitsnyggt så ja.. Nu är det liksom en lugg där och den går ju inte att ångra. Lite gulligt är det. Om man vill vara gullig dvs.

Vad har vi gjort idag då?
Lyssnat på musik, kikat på grannarna med kikaren, skrikit, spelat in filmer på mobilen, klippt min lugg, färgat mitt hår, lagat tacos, sjunit karaoke (jag vann).. Just nu sitter jag och spelar The kelly family - I can't help myself. Och sjunger för mig själv. Bella pratar med sin vad det nu är i telefon, så man känner sig lite ensam. Men det vet jag att jag inte är.




Puss på er!

Guitar hero



Nu när mamma och pappa "Has left the building" så lyssnar jag på Scorpions (låten ovanför) på högsta volym och spelar luftgitarr med mig själv. Bella är här om ett tag (ca 10 minuter) så jag ska hoppa lite till nu. Sen ska vi laga mat, det brukar betyda att jag lagar mat.. Men i alla fall. Låten rockar och är jäkla kul att spela på Guitar Hero!

Mijao!

Puss på er!

GäÄäÄäsp

Gud vad jag är trött. Orkade knappt upp ur sängen i morse, höll på att somna om men råkade slå mig själv i ansiktet med min arm så jag vaknade. Tur var väl det!

Idag står vår redovisning högst upp "Att göra listan" är inte ett dugg nervös, vi ska visa filmen och prata lite and that's it!

Sen får man ju se vad dagen ger, vet redan exakt vad som kommer ske. Min magkänsla vet alltid.. Lite tråkigt. För jag vet oftast om min vän kommer över som planerat eller ej, ibland har jag till och med planerat in nya planer för jag vet i förväg att min vän inte kommer dyka upp.. Skumt värre :)

Nu ska jag återgå till att göra ingenting!

Puss på er!

The kelly family


"Ord är ord så länge de bara är ord, men när de får innebörd är det så mycket mer. Så ta åt dig av alla mina ord till dig."


Inte varje dag en sång kan säga så mycket mer än melodier och refränger.


Mötet gick bra. Nu kanske det finns ett slut på eländet.

Puss på er!

Look what I found



Enjoy!

Puss på er!

Sola

"Du och jag, vi tillsammans, hålla din hand och ingen annans."



Vette sjuttsingen när Beatrice tänker ringa. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta frukost och sånt där. Det är fint väder ute, det regnar i alla fall inte lila regn. Haha sötis du lurade mig lite där ;) Så himla dumt, lila regn finns ju inte.

Får väl se om man blir lurad idag eller inte. Ett lycka till till Bella i alla fall, haha du kommer bli så lurad idag så hälften vore nog!


Skåda mina palmer, direkt från Fuerteventura, December för 4 år sen. Och nu äntligen har jag sått fröna. Får väl se vad det blir!

Puss på er!

RSS 2.0