Design

...Har ni tröttnat på designen än?

Wiho

Igår hänge jag med mor och far till Kista, mor min hade hängt undan en kjol, en kjol som hon redan har en exakt likadan av men som tydligen är lite trasig! Well well!

Vi kikade sedan runt efter ett par nya pjukks till farsgubben men vi hittade inga. Så istället vändes frågan mot mig "Vill du ha någonting?"... Det var bara raka vägen in på Gina som gällde, fram med ett par nya jeans-tights i en ljusare modell än jag redan har. Har för mig att jag nämnt förut att det går snabbt att shoppa med mor och far? :)

Så vad händer idag då??
Dennis ska tatuera sig, sedan ska vi iväg till Väsby och shoppa, jag och syrran! Vi ska leta efter en present till Dennis som fyller år på tisdag om jag inte minns helt fel.. Sen ska jag bli lämnad där och springa runt lite själv innan jag ska hem igen :)

By the way! (BTW)

LOL (Laughing out loud)
ROFLMAO (Rolling on floor laughing my ass off)
CAREFACE (Jag bryr mig inte)
IRL (In real life)?
osv (och så vidare)
...

BTW!
Jag tog av mig mina ringar idag när vi skulle lägga ansiktsmask (glömde det i förra inlägget)... Min ring ramlade i alla fall av bordet och voilá nu ser den ut såhär:




Ska leta upp hjälptråd på internet nu så jag kan bygga ihop den, har typ glömt hur man gör för de e lite pilligt faktiskit! hihihi

Trött

Jag orkar inte blogga. Min dag i korta drag:
sova, vakna, säga godmorgon till Fashion, äta frukost, byta om, träna, basta, duscha, basta, tv, träna, duscha, basta, duscha, torka, byta om, laga mat, äta, sminka mig, säga hejdå till Fashion, byta kläder, få skjuss till Beatrice, chilla, äta pannkakor, köpa choklad, hälsa på Frida, chilla med dem, Bella kom, följa med dom ut och röka, igen, igen, igen, igen och igen, smsa, gå hemåt, möta K, umgås, prata, gå hem, ligga här och skriva.

Skrev inte varje gång jag skrattade, för visste inte om jag skulle skriva "skrattade" eller "haha".






Slut 

Wassap ya

Nu sitter jag i min säng, håller på att ramla ur den för FETTO BELLA även kallat Fashion, Barbie osv. Sitter i min säng och fettar sig men det gör ingenting för det är FETTOdagen idag!

Tjingeling
nu ska jag chilledill
killekill
hejsvejs!

Jaha vad gör man?

...Vad gör man en tråkig morgon på lovet?
Man sätter sig vid datorn, chattar bort en timme eller två, kollar på ellen och skrattar hysteriskt för sig själv och känner sig as korkad med tanke på att någon kan höra en, eller tanken på att någon skulle se en. Men man bryr sig inte.

Istället spelar man sims som man hittade djupt nere i dumburken igårkväll. Förmodligen fortsätter man spela idag.

Sedan träffar man nog en kär vän på eftermiddagen, som man bestämt.

Men imorgon blir det kul :D <3






TRÅKIGT

Förbaskat vad tråkigt jag har! idag har jag inte gjort något alls, kan bero på att dagen precis har börjat. Men usch i alla fall!

Ska nog rita. Bloggare ska jag rita. Japp.  Vilka ska jag rita?

Bli medlem på gratisgen.se, ni som fått mitt mail kan väl offra er, om inte för eran skull så för min?

Melodifestivalen

Bäst ikväll är ju klart DMG eller vafan dom heter.. DMS? DMO? DNN? Nåt med D. DEO? DEM? Ah what ever..! Dom gjorde i alla fall en jäkla snygg ryckning i dansen, något ni kanske inte la märke till? Jag och mamma märkte det! Hett framträdande som fan!



Och såklart skulle den där jävla kärringen vara med igen, jäkla brud att vara jobbig när hon pratar. Och när hon väl lyckas dra ett roligt skämt så var det inte att man skrattade, nej. Då kommenterade man istället "det där var faktiskt roligt"...Men fan skrattade man? Nej.






Åså var ju Molly med, minns henne från barn-eurovision, hon borde ha stannat där.

















I got u är föresten en jäkla klaschig låt (klaschig är positivt).

Och för att tillägga: Så är han den skäggiga i BWO jävligt cool han också, han hade på sig en ridmössa? Heter det ridmössa? Ridhatt?... Ridhjälm!  Hur jäklans coolt är inte det? Han är one of a kind. Dock är jag inte säker på vem av grabbarna där som är bög och inte. Men det spelar ju ingen roll, är inte speciellt sugen på någon av dem.
















Jobba

Jovars, ska jobba om ett tag. Är rätt trött, sover skit gott i min säng men känner mig typ aldrig utvilad längre. Haha det är lite skumt...!

I alla fall, vette fan vad vi ska få göra idag. Kanske dansa, kanske sjunga, kanske spela spel, kanske måla.. Who knows?
Måla vore kul. Om jag hoppas tillräckligt mycket på att få måla så kanske vi målar? *Hoppas*
Om inte annat så blir det nog kul för idag ska både jag, Nanna och Angelica jobba tillsammans. Like the good old times!

När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen djuprengöring och en ansiktsmask (beroende). Sen kommer jag nog förstöra det med smink, har inte provat mitt nya. Köpte foundation, puder och mascara i förra veckan men har som sagt inte rört dem än. Så kanske sminkar mig..
Då kommer jag förmodligen känna mig fin och ta en massa ego pics, eller bli sugen på att träffa någon. Vi får väl se?


Babay ya'll!

Busted




Alltså jag kan inte förstå hur folk fortsätter sända sånna här kommentarer till mig fast jag sagt att jag hatar dom!

Och såklart så länkas man till dennes hemsida under "Hemligt".
Problemet där är bara att man länkas till min kära vän Alexandras blogg..

...Asså Alexandra?..

...Busted!

Skum dröm

Inatt drömde jag något knasigt, läskigt, spännande och samtidigt kul!

Det började med att vi var i ett rum, jag, Beatrice, Rojano, Beatrices Brorsa och hans polare.

Nu vet ju alla som känner Beatrice att hon inte har någon Rockare till brorsa, men den här kille var hennes brorsa och han såg ut precis som en av de där i Kiss.

han såg ut som han längst till höger


Hur som helst..
Beatrice brorsa var ingen snäll typ, han var rolig tyckte alla men jag gick mest tyst bakom alla medan han visade upp hans rep-lokal. Ett rött rum, taket var rött, väggarna var röda, golvet var täckt av en röd matta. Och på väggarna var det fullproppat med affischer och skivor och allt möjligt.
Och såklart fanns det massor med instrument som Rojano älskade, hon sprang direkt och började trumma som en galning på trummorna och Beatrice brorsas kompis sprang efter för att se till så att hon inte tog sönder något.

Själv stod jag där bakom Beatrice som stod och pladdrade med sig själv, för hennes brorsa verkade inte ett dugg intresserad av henne utan han stod oc h gav mig äckliga blickar. Ni vet sånna där som klär av en med blicken.
Jag blev livrädd.

Och så fort Beatrice inte såg så kom han fram till mig och försökta taffsa på mig och pratade med snuskig röst så jag blev ännu räddare än livrädd, om man kan bli det!!

Ah och sådär fortsatte det, Beatrice och Rojano fick springa och dra bort honom från mig hela tiden och jag bara stod och skrek och grät för jag var så rädd. Men ingen verkade bry sig om att jag ville därifrån.

Så drömmen handlade helt enkelt om att jag höll på och bli våldtagen men att Beatrice och Rojano räddade mig hela tiden.
I love you guys! :D <3

Tandläkarbesök

Jajamensan, idag ska jag till tandläkaren. Bokade tid där för jag kom inte på min andra tid. Då jag tänkte att jag skulle vänta på sms:et man får dagen innan. Nähä då ska min mobil gå och dö, och såklart kom sms:et under den dagen..
Men nu har jag då alltså en ny tid, så den ska jag på.

Sedan ska jag till tandläkaren igen på tisdag för att göra en kontroll innan min lilla lilla lilla pyttelilla operation jag ska göra i käften (tänkte att ni skulle förstå hur liten operationen är om jag säger lilla några gånger)..

En sak till! Jag vaknade av mig själv idag, klockan 7! Precis när jag skulle vakna, Precis när min väckarklocka Skulle ha ringt, om jag hade ställt in den. Ibland har man tur.

Mycket att göra ger lite bloggning

Ja så är det faktiskt just nu. Har jag inte gjort det ena så har jag gjort det andra och det är knappt jag har haft tid att skita (även om nu det tar lika lång tid som att bara pissa när det gäller mig).. Så jag antar att jag inte haft tid att pissa heller..
Men när jag tänker efter så har jag faktiskt pissat idag..3-4 gånger.
Det ja vill komma fram till att det tar lite längre tid att blogga än att bara gå och pissa.
Dessutom har jag inte haft något att skriva om, men ni ser ju -Det löste sig det med!

Ingenting är omöjligt!
...Förutom at hinnat blogga inom samma tid som ett toabesök tar.

Det var välla mycket text om ingenting? Min specialité.

Föresten så är jag jäkligt trött på alla kommentarer i bloggen som lyder ungefär;

"hej"
"fin blogg"
"skulle bara kika in"
"kolla in min blogg"


Det är sådär över-trevliga strunt kommentarer egentligen. Speciellt om man hittar cirka 39420 stycken likadana i andras bloggar.
Men sedan finns det ju också;

"VAR MED I MIN TÄVLING!!!


WWW.BÄBBE.SE
WWW.BÄBBE.SE
WWW.BÄBBE.SE
WWW.BÄBBE.SE"


Men jaa!? Jag förstod första gången!! Och dessutom kan man inte ha en adress med åäö! Idiot!
Sånna kommentarer bör svaras med:

"JAG VILL INTE VARA MED I DIN TÄVLING!!!!


JAG VILL INTE
JAG VILL INTE
JAG VILL INTE
JAG VILL INTE

...jag vill fortfarande inte.."

Film tajm

I vanliga fall ligger Sophia hemma i sängen på onsdagar och såsar. Men inte den här onsdagen.. Den här onsdagen skulle bli som ingen annan. Det var ingen vanlig onsdag.
Det Sophia inte visste, eller som hon försökt dölja från sitt minne var att hon faktiskt skulle till skolan denna ondagen. Hon skulle nämligen se på film tillsammans med hennes klasskamrater.

Det hon heller inte kunde ha vetat denna morgon var att det skulle bli väldigt väldigt tråkigt.

Men nu har hon såklart gått händelserna lite i förväg...

Skola sova vakna donken

Egenligen behövs inget inlägg hehe, det är min dag det.. Först skola sedan hem, somna vid halv fyra och sov till klockan 18, väckte pappa och fråga vart fan morsan var. Jag var hungrig.

Så vi åkte till donken och sen åkte vi och handlade och nu sitter jag här i mitt söta fina gulliga najsiga coola rum!

Idag fick jag också publicera min hemsida(skolarbete), den finns inte för något speciellt utan den har jag bara gjort för görandets skull. Det vore fräckt att skaffa sig en hemsida istället för en blogg alltså. Kolla på hemsidan här!

Har också hört från pappsen att det finns ett akvarium här i närheten (mohahaha!) kanske kanske får jag också ett litet akvarium? Sweet, får börja kuckelura på ett par namn nu, Hihihi! Queen, King and Princess?

Nytt och fräscht










Igår satte vi upp mitt skåp! Det blev superduperfint! Där inne gömmer jag min stereo och andra små prylar ska in också, så som filmer och cd skivor!

Sen monterade vi upp min tv-konsoll också! Skit gulligt!

Just chillin'

Såhär såg jag ut för en stund sen:



En skön kväll:
1. Lipstick jungle
2. Ansiktsmask
3. Städat rum
= Harmoni i kropp och själ!

Idag har jag varit i skolan och sedan bara varit hemma och sett på en film med Fashion. Syrran var och köpte nya saker till hennes bebisar (hennes och pojkvännens fiskar), så nu ska pappa också ha fiskar säger han..!

Vi får väl se om min idé om ett litet akvarium, med en guldfisk, rosa sand och ett rosa slott också går att uppfylla. Haha!

Har gjort om i rummet också, men internet är så segt just nu så jag blir galen. Så det blir nog en uppdatering imorgon i skolan!

Pussssshey

Ett effektivt sätt att bli känd på;

Vem visste att man kan bli igenkänd genom att sjunga på youtube? Som de här två tjejerna som sitter i badrummet och sjunger tillsammans och vipps så vill miljoner personer över hela världen att de ska sjunga mera. Jag är lite en utav dom, jag tycker att dom är super duktiga. Plus att dom har varit med i Ellen! Och det är ett jäkligt bra program.

Synd att de här två sötisarna ännu bara sjunger i badrummet och inte någon annanstans. Men det lär ju bli ändring på det, för de har ju klart talang! Världen håll ögon och öron öppna för dom kommer ta er med storm!


Kvällens frågor;

Har två frågetecken jag behöver reda ut:

1. Varför gör inte Amy Fjantmond något åt sin glugg? (Jag och mamma trodde för en stund att hon fixat den för det såg ut så på en bild på tvn, men sen såg vi när hon öppnade käften att hon inte tagit bort den).

2. Varför växer bara ena mitt bröst? (Okej halvt seriös fråga, båda har ju växt men varför växer dom inte samtidigt?)



För att jag älskar er


Nu såhär dagen till ära vill jag passa på att hälsa alla mina nära och kära det bästa man kan få! :) 
Jag hoppas dagen blir det bästa för er alla och jag älskar er jätte mycket! 
Pussar och kramar till min familj, mina vänner och mina ragg (haha you know who you are). 
Tack för att ni förgyller min vardag, utan er vore mitt liv dött! Ett liv utan er vill jag inte leva! (menar då både familj, vänner och ragg).

Så ha det bäst allihopa! Men inte bara just idag, utan varje dag! 

Pusshej! Nu ska jag nämligen sminka mig för dagens aktiviteter!

Såhär gör du slut:

"Jag vill göra slut.."
"Men varför då, vad är fel?"
"Det är inte jag det är du.."

HAHA!


En dag fylld med aktiviteter är aldrig fel

Idag har jag gjort så jäkla mycket så ni kan inte ana! Nu undrar ni vart Sophia är och vem fan det är som skriver va? Men det är faktiskt sant!

Jäklar vad jag gjort grejer idag! Först var jag i skolan och fick MVG, sen när jag kom hem så började jag och Sandra att pyssla lite alla hjärtansdag grejer i Cernit (en lera man kan forma och sedan lägga i ugnen så stelnar det). Sen tvingade jag och Sandra pappa att köpa rosor åt mamma (han ger henne aldrig nåt och hon köper alltid något till honom). Så han köpte rosor på Planta-Sket (plantagen för er som inte vet) (Gud vad många () det blev i det här inlägget?).

Anyways, väl hemma så får mamma sina rosor och hon blir jätte glad.
När pappa lämnar rummet viskar hon till mig över köksbordet "Ta den här hundringen, köp något till pappa från mig i valsta! Jag har inte köpt nåt" *Halvt paniksslagen röst* (Det blev en nalle som håller i ett hjärta och en bränd Scotts cd)

Hahaha? Mina päron <3
Jag har köpt en liten grej till mamma och dessutom gjort en nyckelring till min pojkvän (jag och mina nyckelringar). Men den ska min pojkvän få när jag har fått honom, bra va?

Ps. Den mystiske Erik är inneboende hos en bög, dvs han kan vara bög. Ds.

Sorry för ett bildlöst inlägg! <3

Att vara singel har faktiskt sina fördelar


1. Man kan spendera tid med familjen och sina vänner
2. Man behöver inte punga ut pengar på någon alla hjärtans dag present
3. Man slipper också oroa sig över vad man ska köpa
4. Inget säger att man måste fira med sin älskling så det är inget fel med att vara singel
5. Sätt på din favorit romantiska film och kryp upp i soffan, gråt när det är romantiskt eller sorgligt utan att bry dig om sminket
6. Gör vad fan du vill bara för att du kan!

Alla fjärtans dag

Alla hjärtans dag är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag. Kopplingen till romantik och kärlek uppkom först under medeltiden och uppstod möjligtvis genom en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, det vill säga vem som de skulle hålla ihop med minst ett år framöver. Även i Sverige har seden att på lek para ihop flickor och pojkar funnits men i tradition varit förlagd till pingsten.

 




Busen Birthar!

Tänkte börja inlägget med att gratta busen på födelsedagen! Hoppas din dag blir precis lika speciell som du är! :) 
Så senare ikväll ska jag pallra mig iväg dit på fika, har letat skit länge efter mitt skärp (hehe jag och min oordning) hittade det tillslut så nu kan jag se ut som jag vill se ut ikväll. Pörfekt! 

Annars har jag inte gjort så mycket, varit i skolan till lunch då gick jag och Fashion hem till mig och gjorde pannkakor. Gör aldrig 8 portioner till två personer! Dessutom blev inte pannkakorna lika glammiga och perfekta som det ska bli men gott var det ändå!



Jag ska ta hit en Tysk!

Ja ni läste rätt! 
I maj någon gång så kommer min tysk hit och ska bo hos mig i en hel vecka, what to do?!
Hon/han ska bo hos mig, äta mat med min familj och sova i mitt rum (självklart), själv ska jag sova på soffan, sen ska han/hon följa med mig till skolan och göra en massa roliga aktiviteter. 

Sedan, i september så ska istället jag åka till Tyskland och bo hos min tysk i en vecka!

Så jag har gjort ett dokument på min dator som heter "Att göra med min tysk" där jag har nämnt några saker jag kan hitta på med min tysk:
1. Åka och shoppa i Kista och självklart bjuder jag på lunch (om det är en tjej/kille som vill shoppa såklart!)
2. Åka och bowla med någon annan och dennes tysk (eller flera)
3. Ta en promenad till steninge kultur center och blåsa glas samt äta lunch och gå och titta på slottet

Vad mer kan jag göra med min tysk?



To much to do and to little time

Jag förstår inte hur detta är möjligt? Har jag inte bloggat på hela dagen?? Shame on me! ;o

Men jag har haft annat för mig istället, gjort en fördjupnings uppgift till webdesignen samt umgåtts med Fashion typ halva dagen. Galet.

Dessutom har jag en precent till vinnaren i min tävling, Rojano ;) Som väntar i min ficka just nu. 

Och imorgon ska jag skriva en jätte kul nyhet till er! (Vill inte göra det nu för jag vill ju ha något att se fram emot imorgon). Påtal om imorgon så har vi prov i matte och det är en uppgift jag hatar:

"År 2000 steg folkmängden i en kommun med 3% och näst följande år (2001) steg folkmängden med x%, hur stor är den procentuella förändringen på perioden av två år?"

WTF?! (=What the fuck??)


Jusste, jag tog en Fast trip to China också!

Flickan på stranden


Ett litet dags pyssel jag hållit på med idag, hihi!

Fula skor

 "Råkar du ofta ut för missöden när du är ute och festar? Köp ett par Puke-On-Me Skor idag! Spyan är redan fixad!" Vem fan vill ha ett par skor med en stor spya fläck på? Det där ser inte ens bra ut!
Usch och fy och blä!



















Dagens citat

-Meh! Strulade du med killen som din kompis var kär i?!
-Men vadå? Det var ju min födelsedag! Anonym.

Porrig teckning!





Det ska föreställa Pamela Andersson, för er som inte ser det ;)
Jag blev väldigt nöjd faktiskt hon är ju jävligt sexig, även om bilderna Absolut inte gör teckningen rättvisa! Allt får liksom fel proportioner när man tar foto på det, men men!

Vi får se om min bildlärare tycker om den!

Under hundralappen!

Kläder som kostar under hundralappen är som att hitta en kista full med guld! 
Är det nåt jag älskar så är det REA!

Idag skulle min syster och hennes kille köpa fiskar så då följde jag med och gick snabbt in i på Kappahl. Fem minuter senare hade jag med mig en kasse med två nya tröjor för sammanlagt 90 kronor, 45 kronor styck! Happy!





"Man blir som man umgås"

Jag och Nanna kom på oss själva med att sitta och skrika när vi pratade med varandra på tåget. Haha så kom vi på "Man blir ju som man umgås". Man måste ju tala ganska högt och tydligt på ålderdomshemmet!

Tror ni föresten inte att jag lyckades få samma söta tant att börja gråta igen??! (Tears of joy). I love her!
Idag fick vi sjunga och sedan fick jag dansa vals med min tant, vi var skit duktiga och vi gjorde små snurrar och hela baletten. Faktiskt skit kul!

Ps. har design torka den här lär vara temporär. ds.


Jobba jobba jobba!

Ringde precis Nanna för att höra om vi skulle åka tillsammans till jobbet eller inte, men icke. Hon är på fel sida om Rotebro! Så vi kan inte åka tåg tillsammans men men!

Jag tycker inte om att resa ensam, dessutom åkte jag ju fel förra gången jag skille dit. Men jag får hålla tummarna (mina bästa tummar) på att jag kommer hitta rätt idag. Det vore ju lite klantigt om jag åker fel igen?
Från en sak till en annan, ser ni att bloggen ser annorlunda ut igen?
Det har ju faktiskt gått en vecka lite drygt så jag tyckte att det var dags. Vad tycker ni egentligen?

Nu har jag inte tid för det här mer (Det har jag egentligen men jag vill leka lite viktig och upptagen så jag låtsas att jag har bråttom till att göra något annat!). Jag skriver senare idag när jag har kommit hem!

Snögubbe!


Utanför mitt hus har vi en stor vändplan så då tänkte jag bugga en snögubbe och ställa honom där mitt i. Vem hade inte gjort det liksom?!

Vi var ute och väntade på syrrans polare som skulle komma så det var därför jag hade tid att göra en snögubbe (sysslar inte med sånt annars!)

 

HÄR VAKTAR RAGNAR!

Vad är det egentligen med bokstäver på väggarna?


Visst är det skit snyggt?! 

Smarties eller pumpafrön?


Jag sitter just nu i min säng och tittar på tv och äter gott! 
Hade inga som helst problem med att äta min smarties tills mamma kom in och frågade om jag ville ha pumpafrön, great!
 
Smarties eller pumpafrön?
To be or not to be Green Great Good or keep being Fat Funny and Fantastic! 

Som sagt, jag tyckte om min lilla onyttiga stund tills nu.

Dagens citat

"Jag älskar helger, för då kan jag klä mig som jag vill, slampigt!" Anonym.

Liva upp vardagen steg 1

På msn är många så himla tråkiga så då brukar jag liva upp stämingen med den här blinkningen på mig själv:




Om alla andra uppskattar det lika mycket som jag det vet jag inte men det är ju skit kul?!

Det var mitt förslag för hur man livar upp vardagen idag!

Glöm inte tävlingen!

Den Anonyma är inte längre Anonym!

Ursäkta mina inlägg som flyger in såhär i varje sekund, men jag har precis kollat igenom mina Kommentarer. Och ja, den anonyma är inte längre anonym. Vill ni veta vem det är?

Den som gissar rätt på namnet får en present hemskickad i brevlådan!

Glöm inte att skriva in din mail när du skickar en kommentar! Om du inte väljer att maila svar direkt till min mail förstås.

Nyaste innegrejen:

Alla som är Coola följer upp den här nya trenden som jag startat med *harkel*

What are the neighbours doing?!



Efter att jag skrev om mina grannar så skrev Martina (hennes namn är en länk) om sina. Och de var helt skruvade! Finns det inte fler där ute i bloggvärden som har knäppa grannar de vill dela med sig av ?? Skriv om det så kommer i alla fall jag läsa! (vilken dålig anledning..)

Det vore kul, måste kanske ha mer status för att någon skulle haka på trenden. Men den skulle nog kunna bli grym!

Rock and roll baby!



När jag laddade upp bilder från mammas kamera så blev jag så full i skratt (oh NO Mamma uttryck!) och jag ville genast ladda upp den här!

Det är David som spelar på sina trummor! He really seems to like it! Och han är både nöjd och käck, tufft!
Har ni sett något sötare? Of course not!

Ghetto-Änder på Baldergatan!



Ovanför ser ni vad jag har sysslat med här hemma idag, det mellanlandade nämligen 13 änder mellan husen och jag (snäll som jag är) ville såklart gå ut och fotta dom och slänga brödbitar. Det var inte så lyckat för de sprang mest bara iväg och ja, ni ser ju själva -Bilden blev ju inte skitbra den heller! Men jag försökte i alla fall! Och ju mer jag gick i snön ju längre blev jag och då insåg jag att jag fått snö under sulorna på mina käraste träskor! (Chill at home shoes).

Sen ropade mamma "Dom är på vändplanen mitt på bilvägen ligger dom, kan du inte gå ut och prova slänga mer bröd?"
Såklart! Så på med platå-träskorna och ut i kylan igen, med mig hade jag bröd! Änderna blev som galna, de hade tydligen käkat upp allt bröd jag slängde tidigare och dom kom så nära så att jag blev rädd! Haha, dom skulle säkert äta ur handen på mig men det vågade jag inte låta dom göra! Hihi!

Mamma fottade från balkongen, dock inte heller någon bra bild men bra mycket bättre bild än vad jag tog.



Sedan flög de iväg som hastigast och ännu har jag inte sett till dom! Adjö och välkomna tillbaka nästa år! :D

Mamma tittade precis och sa "Det där blev ju jätte bra, de tittar till och med in i kameran " *Mega mamma flin*

Skit också!

Här har jag väntat i 100 år på mitt kära sims 3 och nu har dom flyttat fram releasedatumet INTE 2 veckor, inte 4 veckor, utan 4 månader!?!?!

Är dom döda i skallen eller?
Ska man behöva vänta till 4 juni? Jävla skit grejer!

Kollade på cdon.com och där står det 11/6!!?!

Frustrerande värre *Dra mig själv i håret*

Besök hos Pip syster!

Idag var jag hos Donya ett par timmar, vi tittade på Davids absoluta favorit program Bernard i två timmar, och när vi böt kanal medan Niclas böt blöja på honom så blev han hysterisk, fatta att han märkte att vi bytit kanal innan filmen var slut? Haha stackarn!

Jag käkade där och snackade lite med Pip syster (fråga inte vart Pip kommer ifrån). Och sen blev jag så jäkla trött så jag gick hem, (kan bero på provet imorgon också).. David blev ledsen men han verkade gladare när han fick vinka från fönstret!

Den lille bajskorven <3

Nu ska jag titta på unga mödrar och kika lite på Reporäntan i samhälls boken! 

Have it nice everybody!  

Du som kommenterar som "Anonym"

Säg vem sjutton du är, har en susning men i alla fall! 

Tyra Banks tips!

När jag ändå höll på så tänkte jag prova Tyra banks blick. Det gick sådär;


Dead eyes:


Fire eyes:



Haha! Jag tycker mest att jag ser skräckinjagande ut men det är tydligen så man ska se ut för att ge en "Intensivare blick". 
Det spårade ut lite, jag började garva.

Egg-g+o!

När man inte har något att göra så blir det oftast...

...EGO PICS!




Top model nästa! Not.
(Det var egentligen meningen att bilderna skulle hamna bredvid varandra men nehene, det ville sig inte!)

Oups I saw him again!

Kollade ut från fönstret idag igen, och tur var väl det. För där gick han, Erik!!!!
Jag tänkte att han skulle till bussen så jag hade 10 minuter på mig att klä på mig och se någorlunda bra ut innan bussen skulle hinna komma, så jag rusade iväg genom dörren och ja, min plan fungerade!

För där stog han och jag gjorde någon form av "oj är du också här vad konstigt det kan bli min" Sedan log vi båda två så sa jag något i form med "Förföljer du mig eller?" (det var Exakt vad jag sa) och han skrattade "Nej, förföljer du mig?" Sen skrattade vi väl lite till och vi fortsatte liksom prata, så kom bussen och jag ljög till något i form med att jag skulle träffa en kompis vid märsta centrum (om han hade frågat om namn så skulle jag sagt Beatrice..) .. Jag är en sån himla bra lögnare, men vita lögner är ingen fara ellerhur?

Anyways! Vi åkte buss och jag gick av, nu vet jag precis i vilken port han bor..! Hihi.

Jag är sjuk jag vet, fär när jag gick av vände jag mig och gick hela vägen hem men det var Totally worth it!

Lite info om mina grannar


Det här kanske är allmänt ointressant för er? Men vad är inte ointressant i den här bloggen om man säger så?..

Ja som ni vet så springer ju den där Mystiske Erik omkring i Valsta (träffade honom igen, framför mig i kön på ica men det hör inte hit). I alla fall, jag tittar ofta ut ur mitt fönster och kikar lite på vad grannarna i huset mitt emot gör. Och det händer en hel del!

Jag vet inte om dem uppskattar det här, men det är bara säga till isåfall så tar jag bort det!

Hur som helst här är en bild där jag ringat in några intressanta fönster där det händer mycket:



T.ex. längst ner till vänster där så ser ni ett fönster, in till ett kök faktiskt. Där lever en medelålders man vars bästa år förmodligen runnit ut i sanden redan, han lever inte speciellt sunt och det syns på honom. Men han ser i alla fall normal ut och inte sådär pinnsmal! I alla fall, han lider av dåliga matvanor då han äter mitt i nätterna, han liksom smyger omkring där och äter direkt ur kylskåpet han! I can see you!

Sedan har vi fönstret med Förstoringsglaset, där den mystiske personen stod och Kikade på mig, who are you? Det kanske är förståeligt föresten, så som jag glor? 

Sedan högst upp vid utropstecknet, där bor någon partyprisse, vet inte hur han/hon ser ut, men vännerna är i alla fall snygga. Dom är väldigt party glada de där och en morgon hittade jag en brödrost på gatan som de slängt ut på en vild lördagskväll.. Svårt att sova den natten hade jag, men men som sagt -Vännerna såg ju bra ut i alla fall!

Och  vi har också en jätte söt kille längst ner där till höger, också ett köksfönster, han ägnar myket tid i köket och det är föresten nyronverat och inga köksluckor finns kvar. Öppen planlösning liksom. Hur som helst han lever ensam, men han dejtar väldigt mycket och han tycker nog mycket om att imponera på tjejerna han tar hem genom att servera värsta hemlagade middagen. 
Att jag vet så mycket har också resulterat i att han börjat dra ner rullgardinen. Hehe.

Sedan finns det ett fönster där jag har hört om något, opassande som har hänt på köksbordet...

Nog om detta, det är bara lite saker jag kokat ihop.

I love it hairy

Haha jag vet hur mycket endel kommer dissa det här inlägget, men jag måste fan säga att en pälskappa i mink är fan skit skönt, man kan gå naken under en sådan och inte frysa ett dugg! Fast man kan ju ha sina invändningar, är inte speciellt förtjust i pälsjackor(eller päls över huvudtaget) men den där kappan var As Jävla Skit Skön! 
Lite stor kanske, men vad gör det? ;)

Syns det att jag har färgat ögonbrynen btw? Haha, slöseri med färg kanske!



Jag vet inte vad min gudmor sa (hennes rock) men hon sa något om att man kunde ha en päls i säkert 25-50 år (minns inte vilket). Så på så sätt är det ju en jätte bra investering att aldrig behöva köpa nya vinterjackor! Men visst, endel kallar det djurplågeri och endel kallar det fashion.

Själv vill jag inte avgöra.

Pelles favorit lek är kurragömma!

Ni skulle bara veta vilket sjå jag har här hemma! Igår kväll gick jag och la mig och Pelle låg inte alls där jag trodde att han skulle vara (på kuddarna som vanligt). Nej då hade han gömt sig under mina kläder i min datorstol.. Förstår ni vilken tid det tog att fundera ut vart han var?! 

Fy dig pelle!

Trodde han hade skärpt sig men nej nej, ni ser ju bilden själva:



Pelle hade smygit sig in i min tvätt! Jag upptäckte honom först när jag skulle tumla vit tvätten (tur att han inte hamnade i den mörka tvätten), vad den lilla busen hittar på!



Shopping på hög nivå!

Efter min födelsedag bestämde jag och Bella/Fashion att vi skulle till stan, hon har rätt bra smak på kläder så jag kom ju hem med en helt ny garderob (kändes det som) och jag älskar den nya garderoben!

Och dessutom är Fasion den ända som säger ja till att bära ens 900 kassar med kläder och skit i! Haha, helt underbart. Hon gick runt där i stan och bar alla mina kassar och jag gick runt efter henne (hittar ju inte i stan). Sist jag var där frågade jag liksom om dom sålde möbler på Åhlens, så inne är jag!..



Efter shopping turen med Fasion så åkte jag faktiskt och shoppade igen, bland annat en jäkla massa ansiktsprodukter, som kostade skjortan och halva arslet. Men vad fan jag är bara ung en gång och dessutom har jag ingen annan att skämma bort än mig själv, så det är klart man får unna sig själv ett trevligt ansikte då! Eller? ;)







Summa  av inköp: 2 par skor, 2 par byxor, 3 par t-shirts, en skjorta, en lång kofta, en munkjacka, en jacka, 2 väskor, 2 sjalar, ett armband, en bh, ansiktsprodukter, en plånbok och ett par sköna hemma inneskor! Visst låter det bra?

Omgjort i hallen, nästan klart!


Nu är hallen nästan klar också, visst är det lite coolt med Lila Vitt och Silver? :D 
Alla dörrar är också vita nu, det blir nog prima!

Prrresents!

Nu såhär 100 år senare så tänkte jag i alla fall berätta lite om det jag fick på min födelsedag! Jag trodde att jag bara skulle få en massa saker till rummet (blev mycket sånt också) men jag blev skit glad när jag öppnade presenten från Donya, Niclas och David. Koss hörlurar som jag hade önskat mig! *Mega stort flin*

Sen fick jag tre tavlor av Mithila(?) Eller var det från allihopa? Det var i alla fall 3 tavlor, har ingen bild på dom men tanken bakom var verkligen finurlig. I like that kind of presents. Hon hade lagt ihop bilder på alla och hållit på, coolt var det!

Sedan måste jag ju nämna min fina tavla som jag fick av Beatrice som Bella har målat (Beatrice har också varit med och målat på ett hörn påstår hon men jag vet inte om den saken), den är Jätte fin och jag älskar den! Vet inte hur många gånger jag velat ha en tavla som Bella gjort? 



På morgonen fick jag också en skit cool stereo som man kan plugga in ipoden i, samt mp3n eller mobilen om man vill! Den är fan skit frän! :D På bilden syns också min dvd som inte är inkopplad än, fick den av syrran!



Du din tjuvtittare!

Har tagit paus från bloggen, har ni märkt det? Inte jag heller!
Det var i alla fall inte planerat!

Anyways, har en mssa bilder jag måste ta och ladda upp på lite allt möjligt. Men har inga batterier i kameran och då blir det lite svårare. Men det ordnar sig, allt ordnar sig mer eller mindre! :D

Vet ni något skumt jag var med om idag när jag stog i mitt fönster i mitt rum och pratade med momi i telefon??
I huset mittemot såg jag ett par armar som och en kikare, någon jävel stog med en kikare i fönstret och kikade på mig!?!?
Men när jag stog och glodde på honom/henne (hoppas på en han?) så gick han därifrån. Skum kille.
I'll keep one eye opend for you!

RSS 2.0