Ensam i min stora säng



Som en hyllning till min ensamhet :)


--


Hur kan man så ärligt desperat behöva någon man klarat sig hela livet utan?

Jävlar vad jag ska pejja back :D Mohaha, jag är nästan mordisk i blicken just nu för jag är så TAGGAD på att ge igen nu!! Man får vad man ger!

Annars, förutom det ovanför, så gör jag inte så mycket. Jag kikar på en massa gamla rap låtar som jag lyssnade sönder förut, minns fortfarande alla texterna och det är lite skumt..
Söndagar är så långtråkiga, det är idag man ska dega hela dagen så det lär ju bli så  -.-
Kanske är man så duktig så man gör lite läxor, men jag känner mig stygg idag så det skiter sig nog.

Haha, redan idag så har man gjort planer för kommande fredag, det blir najs :p


--

Brumm

Det blev inget race, för polisen hade hört talas om racet så dom skulle ju såklart förstöra allting med deras äckliga närvaro! :p
Påvägen hem fick jag i alla fall åka Axel! Men inte påvägen dit för då var jag sällskapsdam åt stackarn som åkte själv i sin lilla röda bil, vi hade trevligt han och jag fast vi åkte fel och inte känner varann särskillt bra! :)

Och nu kom jag precis hem efter en låååång kall åktur i Axel som inte har någon värme! Jag är iskall, så jag ska nog gå och lägga mig under mitt duntäcke fortast möjligt!
Dvs, NU!


--

ett två tre, du får inte följa me :)

Jaha, då var det lördag igen då. Ikväll ska jag åka AXEL <3. En ford med turbomotor som vi döpt till Axel. Det ska bli nice!
Jag diggar hårt att åka i den bilen :D Ikväll ska jag ha på mig mina nya högklackade skor, jeans (eller något annat TAJT) eh, en svart tröja och min bruna sjal med guld på :)

DAMN IM GOOD LOOKING! :D (mitt nya "dagens måste ord")
Det ingår i min plan att höja självkänslan lite, så jag måste säga det minst en gång om dagen .. Jag e skum, jag vet..
Aja, men gårdagen var vild (not) vi chillade i en lägenhet ett par stycken, sen rullade vi iväg mot preem och snackade med hela världen (?) alla tycktes vara nere i norrbacka.. Anyways det var roligt tills jag fick världens magknip och kände mig bara besvärad!
Så vi rullade hem nångång vid 2 tiden kanske, INTE vid 4 tiden som jag trodde, men det var för att Ida lånade mitt mobil batteri och då ändrades tid och datum och hela skiten så helt plötsligt var det 1 janurari 2000 :D ahah! *Nära till min födelsedag*

Följ mitt råd, nämn;
DAMN IM GOOD LOOKING :D
i ditt nästa blogg inlägg ;)


--


Skit ner dig så får du randiga ben!

"You treat me like air, so I do the same to.. The supid thing is that you are the air I breath. So I keep holding my breath until I forget you"
Fan va jag e grym på "dikter" på engelska.. Not

Ikväll ska jag i alla fall andas riktigt ordentligt fast du ska inte vara med. För du får inte!! :)
Ne men jag ska chilla riktigt ordentligt med Ida (som alla andra dagar..) Vi umgås 24/7-365! Men det gör ingenting än sålänge!
Jag vet inte vart kvällen har att erbjuda, men jag har inget annat val än att ta reda på det!

PUSS :D
Jag har massor som jag behöver få ut, men jag orkar inte ^^,


--

Gäsp

" Idag slängde jag ut kortet på dig genom fönstret och kvar lämnades tårarna "
What to do what to do?

Det blev ingen film hos mig. Därimot så gick jag och mötte Ida och vi chillade hemma hos henne istället, med tv pringles och godis. Och det uppskattar vi! :D
Vi tittade på något bantningsprogram om överviktiga barn, så säger ett barn "I chips finns det 1000 kalorier" och både jag och Ida blev intresserade av tvn och slutade mitt i rörelsen att äta upp chipsen och vi lyssnade "...om man äter allt på en gång så är det farligt mycket!" både jag och Ida fortsatte äta, sedan tittade vi på varann och as garvade.. Happiness!
FAT CAMP! :D

Det finns så mycket man ska och inte ska göra, men vad fan! Folk tror ju att man blir fet om man äter en bulle en dag!? Hallåååå?! *Slår mig själv*

Nej nu ska jag runda av inlägget, för jag bara trallar iväg nånstans och det blir tillslut väldigt fånigt hela inlägget. Nu blev det ännu värre när jag var tvungen att påpeka det.

*Håller i mina fingrar*

--

Tjingtjing!

Hejsan hoppsan tjoffsan tjingeling PLING! :)
Visst verkar jag glad idag?  Det är bara för att motbevisa dagens horoskop som säger att jag ska sluta banta och äta wienerbröd för jag är så ledsen..! Fast jag skulle kunna äta wienerbröd därimot... (a)

Aja, idag jävlades någon med mig och jag blev vald till elevrådsrepresentant *happy me* så nu ska jag vara det också. Men det är bra för då får inte han som egentligen ville vara elevrådsrepresentant - vara det! :D Hihi jag e så taskig ibland! :)

Idag ska jag läsa till naturkunskap och sen så ska jag vänta på att Ida kommer hit med lite gott, så ska vi se på någon film eller nåt tänkte vi :)
Adjökens!

--

Wiiie!

Inatt vaknade jag av att jag fick sms, jag riktigt FLÖG UPP ur sängen, helt klarvaken kände jag mig då jag läste smset. Det var från Sandra (på andra sidan om väggen) hon skrev "Vad skriker du över?" jag fattade ingenting så jag skrev såklart "Va?" så fick jag svaret "Ja, du skrek skit högt så vi undrade vad det var som hände?" Då förstod jag att jag säkert hade skrikit i sömnen (antagligen)  "Jag har inte skrikit, drömde att jag var på fest.. hehe.. godnatt!"
Jag som alltid har varit som ett lik när jag sover, typ död. Jag verkar ha börjat låta och röra mig i sömnen... Eller så var det bara en jävligt rolig fest? Isåfall var den "To good to be true"

En sak till! Idag böt jag språkval från Tyska steg 1 till Mandarin steg 1. Hahahaha I love my brain!

TJINGTJONG!


--

Har man tråk får man hitt på någe!

Ajusste, måste nämna att Dennis blev väldigt sugen på att röka vattenpipa men jag och Sandra hade ingen lust att sitta på ballen just då så vi kom fram till att vi skulle röka inomhus eftersom att det inte är lika kallt inne så vi rökte, i mitt sovrum... Och det är ju tur (såhär i efterhand) att jag inte har något emot äppel smaken då hela mitt rum luktar rök!

Men det var i alla fall najsigt! Bara tanken på hur galen mamma skulle ha blivit ger mig en liten extra kick sådär ;) *Busig*

Och en grej till, vi var nere i källaren en snabbis. Och tror ni inte att jag hittar min käraste Pelle då? Mitt kära gossedjur som hette Olof från början men som jag fick döpa om då mosters man heter samma sak! Åh han e la för go han, min lilla runda kossa med svarta fläckar :) <3 


--

One day you're in and the next you're out!

" Det är synd att jag inte har någon kuk, annars hade jag bett dig suga den! "

Aja anyways, "hos is the life Sophia?"
"Det är as bra, ibland är jag skit grinig och ibland vill jag bara dö av garv!"

Idag har jag varit hemma och såsat mest, tagit hand om kroppen kan man väl säga (med tanke på kvällen innan) fy satan vad Ida blev packad.. Skyll dig själv! Somliga tål ju mer än andra...
Har mest glott på tv idag, sov bort ett par timmar och blev väckt av en skrikande Dennis "MAAAAAaaAaAaAAAAT!". Vi e så söta vi tre på helgerna, vi är som en egen liten familj liksom, mamma pappa och barn!  
Efter maten tog jag en lång varm dusch! Och jag tog extra mycket schampo, dels för att mamma säger att jag ska snåla och dels för att det doftar så gott så man bara vill äta upp mitt hår.. Men det gör man ju aldrig.

Annars har det varit rätt lugnt................INNNNTE.


--

..

Fuck this shit

snark

"Stick... STICK SA JAG!!!"
- Meh varåå? *Ida låter fundersam*
"Meh, haha, menade ju hunden!"
-Ahaaaaa *Ida får en aha upplevelse*

~*~

De var det roligaste idag typ, förstår ni hur kul jag har haft idag? -.-


--

Tänk om...

...Alexandra gifter sig med Brad Pitt, får en son som dom sedan döper till Dick...Dick Kock Pitt... Och att han sedan blir pilot och de måste skrika ut "Please Mr Dick Kock Pitt enter the Cockpit" ... Underbart!


--


hej

Nu e jag med Alexander (Ida också) det är kul att träffa Alexander igen. Fast han säger att jag har blivit tråkig, eller a, förändrad. Klart som fan att man framstår som annorlunda när man varit med om saker, mycket händer på flera månader.. Umgås man inte då och pratar inte så klart som fan att man famstår som annorlunda..

DET ÄR SYND OCH DU KOMMER ALLTID VARA SPECIELL FÖR MIG, KEX. <3 
fjortis style, men ändå. Bjuder jag på! :)

--

All and nothing

Den här dagen är så himla långtråkig! Har bara suttit hemma och glott på tv tills jag tröttnade och la mig i sängen och glodde på John tucker must dajj. Det är en sån där tråkig dag då man känner sig lite lätt nedstämd. Skyller på vädret.
Vet inte vad fasiken jag ska hitta på idag..

I want you to want me.

--

RSS 2.0