Bye bye Kitty!

åka ring jao

Drar till Rättvik imorgon, kommer hem på typ Torsdag I think?


--

I love solsken

Back to normal, har varit i husvagnen två nätter! Sen kom jag hem och igår kväll crusade jag runt i Dennis raggarbil med honom och Sandra, åså var det en massa andra bananer i andra bilar också men palla nämna dom!
Vi åkte i alla fall runt och lite eftersom att det inte blev något street race. Hur som helst så hamnade vi vid ett "spökhus" ett gammalt hem för mentalsjuka. Där skulle vi in allihopa, jag Sandra och Malin blev inte där inne så länge vi kanske blev rädda eller så var Malins skor för tunna för att gå på glas... Men det hade ju inte behövt hindra mig och Sandra från att fortsätta? ;)
Anyways, inget spöklikt där inne vad jag märkte. Förutom att någon knuffade mig i ryggen precis när jag kom in (det var ingen som stod bakom mig just då) ..Så det kan ju ha varit vadsomhelst.

Nu hade Sandra ringt mig medan jag cyklade men jag hade inte hört något eftersom att jag lyssnar på hög musik i hörlurarna... Vilket betyder att jag ÄNNU EN GÅNG har cyklat runt bland människor med en skrikande ringsignal.. Pinsamt.
Ringde i alla fall upp Sandra, och nu är dom påväg hem så att vi kan åka till Skokloster och åka ring efter våran nya grymma båt! AS KUL! Fast får inte blöta ner mitt piercade öra egentligen, vi får la se hur det går med det Cause I am going to be wet! ;)


--

bLaBLAbLa

Det har hänt litegrann sedan sist kan jag ju meddela i alla fall!

Jag och Ida har blivit ena riktiga moppeåkare :D  haha, vi åkte hela vägen från Märsta ut bortanför Väsby häromdan, och det var fan as kul. Det gick ju fort hem... Och i Väsby så träffade jag mina kära pojkar Jocke och Micke också!!

Dessutom hade jag bett Victor att plocka en sten åt mig när han var i Turkiet i början av juni. Tror ni inte att han slänger fram en näve stenar??!  Jag blev as glad, trodde inte han hade tagit mig så seriöst, men han hade plockat fem stycken jätte tuffa stenar åt Mig! <3

Har också haft en väldigt långdragen konversation med en viss person om Gud och Jesus och you name it! Han menar att jag ska följa med honom till hans kyrka på fredag och "testa på hur det är att träffa Gud"... Inte riktigt min grej känner jag. Men kanske går jag dit ändå.

OCH NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ...
Det här skit vädret!!! GE MIG SOMMARVÄRME OCH SOL NU! Det känns ju som fucking vinter!! HÄR SITTER MAN OCH FRYSER MITT I SOMMAREN.

TVI.


--


Ferrederre

Vad ska man säga? Klockslaget hade rätt, jag tror nog rätt säkert att jag lärde känna någon ny igår <3
Jag var på fest med Emelie (som hade ansvar för mig) Malin, Madde can't and don't want to name the others ;)
Jaja, det var kul, och jag känner mig lite bubblig i magen idag så det är väl ett tecken på att det var kul igår... Kanske lite för kul, fan vet jag!? Eller för att säga exakt så är jag nog det vi kallar bakis. Men men, jag är uppe med tuppen och är min blogg trogen i alla väder och alla dar, dessutom så är jag nyduschad så jag luktar inte äckligt längre :)
För att avsluta det här rätt fint så kan man ju säga att jag hade kul igår med alla främmande människor..! Puss :D hahah


--

Nada, finito.

Jag bloggar ju typ aldrig längre! Dra mig baklänges och lite åt höger!! ;o

Men jag gör nästan ingenting så det finns ingenting att blogga om... Det är nog därför...

Enligt klockan 13:13 för en liten stund sen så kommer jag att lära känna en ny kille idag! Hääääftigt! Jag har en aning om hur det kommer att gå till, jag ska nämna något om det senare tror jag ^^

Nu ska jag gå och fylla diskmaskinen och se till att det är tomt på diskbänken, sedan ska jag vattna blommor och kanske kanske så ska jag dammsuga, det beror på hur länge mitt städhumör håller i sig! :)


--

Kört bil!

Idag har jag varit med Sandra och Dennis hit och dit, först var vi på eurostop och Sandra köpte underkkläder och skit för sina presentkort, sen drog vi till Väsby centrum för att hon skulle utnyttja ännu ett presentkort. Sen drog vi vidare till Dennis för att han och hans brorsa skulle fixa något skit med bilen som jag inte minns namnet på.

SEN efter en massa annat!
Så fick jag prova köra bil för första gången i mitt liv, och det gick väl hyffsat bra? Jag fick igång bilen och rullade litegrann och sen bromsade jag och höll på :) Det var as nice faktiskt! Snart bär det av till motorvägen, de lovar jag, haha :D
Enligt Sandta och Dennis så var jag duktig och snabblärd *Stolt som Tupen*

Det var dagens händelse! Nu väntar jag på att Jonna ska ringa.. Hon skulle ringa 17:00 enligt mig (som är synsk) så kommer hon inte ringa. Inte på ett tag i alla fall. Hon vill nog inte vara med mig.


--

Brist på saker att göra

Tjenna!
Senare idag (Söndag) så ska jag på min blind date med min kusin Sebastian, det ska bli så trevlig så :) Sandra ska förmodligen också träffa honom och han kanske tillochmed stannar på middag, vad vet jag?
Vad gör man på första träffen? (Med kille/tjej eller släkting)

Har inte snackat så mycket med Sebastian så jag har ingen aning om vad han hade tänkt sig, jag minns inte heller hur gammal han är.. Lustigt va?
Men varför ska man vara nervös, vi är ju trots allt familj :D ... Som inte känner varandra eller kan varandras ålder...

Bittert det där med släktingar...
Bittert... Bittert.

Jag har jätte jätte smutsigt hår, sådär så det kliar i hårbotten och fingrarna blir fettiga efteråt. Ska jag duscha?


--


Mycket text om ingenting

Snodde den här ifrån IEMS bilddagbok ! Jag tyckte det var så kul så jag gjorde denna jag med ;)


Öppna din inkorg.
Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första
frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar.


Vad vill du säga till den snyggaste du vet?
Va nej ? Han har inte rört mobilen !

Vad säger folk bakom din rygg om dig?
Va :-S


Vad är din största önskan?
Okej..


Vad är din innersta hemlighet?
Vf berättar du för alla ?


Vad sa dina föräldrar då du föddes?
Hallu ;) vad gör du ?


Vad säger din bästa vän om dig?
Va nej
Jag vill


När du är kåt så säger du?
Sover du ?


Vad säger du innan sex?
Haha nej det är mitt ex ! Hon håller på med mig forfarande. Dårå?


Och under?
Haha men vi ska väl inte säga till nån?


Och efter?
Haha aa om ni vill kan vi komma till saga

Hur berättar du för någon att du är kär i han/hon?
Så du menar att det kan hända på sön

Vad säger du när du får syn på ett spöke?
En fråga bara, är du oskuld?


Vilken är din bästa raggningsreplik?
Haha så då gör vi det haha kan vi vara hemma hos dig?

När du är arg så säger du oftast:
Haha det är ju bra

Om du ska göra slut, så säger du:
Trevlig flygtur nu! :) hoppas allt går bra bara :p ;) ta massa kort och hälsa :) puss puss

Haha allt låter fan snuskigt :o Men så var faktiskt inte fallet ;)


Swisch swisch

Jag har åkt helikopter!! :D
Japp! Igår så åkte jag helikopter med mor och far! Det var skit ballt! Så nu kan jag "add that to the list Have done!" Det var roligt när helikoptern lutade åt mitt håll för då såg man allt precis nedanför där vi åkte! :) Riktigt nice!

Annars har det inte hänt så himla mycket, jag har varit i Skokloster en natt och saknat min dator som fan haha! Och nu är jag uppe med tuppen pga Sandras dåliga sallad (?). Jag är alltså helt paj i magen och springer till toaletten emellanåt, för att vara exakt och kanske säga för mycket!

Jag ska träffa min kusin på söndag också, han kommer hit och jag har aldrig träffat honom vad jag minns, så det ska bli spännande! Det är en släkting på pappas sida som vi inte har sån himla bra kontakt med, men vafan, det ska bli roligt ändå!

Dessutom äter jag inget godis, inget smör på mackan, ingen läsk. Ungefär bara vatten och bröd. (För de som ville veta det!) Fungerar gör det! 
"When you come home I'll be all skin and bone" ;)


--

Ojskipojski !!

Hoppla. kom hem ifrån kista nyss, jag var där med Zameena, först skulle vi bara till Eurostop men Zameenas skor fanns inte där så vi åkte till kista och tittade där (det var dumt gjort då de inte fanns där heller) så istället för att leta skor så fick vi köra lite "depressions-shopping" så att Zameena blev på bättre humör ;)

Det fungerade för Zameena köpte en jävla massa! Och jag med, jag fyndade! Jag fick FEM tröjor för 149, hur lyckas jag? ;) *Stolt*
Dessutom köpte jag en stor väska för 100 spänn osv osv osv. :)
Jag börjar få problem med shoppingen, *I just can stop spending* hahaha

En snubbe på tåget fick tuggummi på ryggen och när han ställde sig upp så blev tuggummit som ett långt snöre från stolen till hans rygg (var väldigt roligt att titta på) men stackars tröjan ;)


--

Mycket text om ingenting

Tjingeling plinge PLING PLING!

Har as tråkigt, har precis klivit ur duschen och är sådär lagomt ren och luktar jordgubb (för den som undrar) så jag kan nog klassas som en FRÄSCHING idag skulle jag tro. Det som är lite mindre fräscht är den där irriterande flugan som surrar runt mig hela tiden (kanske inte är så fräsch ändå) den har varit inlåst här i flera dagar nu!!
Om jag inte kommer på något annat att sysselsätta mig med så kommer jag nog att påbörja en anti-flug-jakt som går ut på att öppna alla fönster och springa runt med min nya sjal och piska i luften som en galning!

Eller
Så spelar man lite Sims! Jag håller på och bygger en hel stad ifrån scratch :)  Badhus, mataffärer, You name it and they have it ;) Fast när jag tänker efter så har de inget badhus *springer och bygger ett*

Hoppas du har det bra Mithila :) Saknar dig litegrann faktiskt. Lite lite!..


--

SoseCLET

Ida sov här inatt, vi var uppe till 5 på morgonen och seg-pratade med Linus och Duudi var också här. Innan dess hade vi spelat Guitarr hero 3 och jag sög, men efter ett par timmar idag så har jag klarat mig upp till Hard. Så det börjar ta sig som mordbrännan :) haha

Nu ska jag vänta på att min kusin Duudi ringer, så ska jag chilla ut och kommer nog hem imorgon eller så. Är det tänkt i alla fall, jag är väldigt taggad för ikväll kan jag lova *Skämmas*
Men mer om det i efterhand, dvs senare/imorgon :)


Ha det


--


Smått och gott

"Idag" har Donya gjort allt för att bli nämnd i min blogg, diverse roliga saker som hon har sagt och gjort har hon påpekat "det skriver vi i bloggen!" .. Men det var nog inget kul för jag minns inget av det.
Förutom då Sandra skulle klippa lilla David som vägrade sitta still, och hon gav honom ett rakt streck ovanför ena örat och det ser inte riktigt klokt ut.

En annan rolig grej minns jag i alla fall, fast jag inte gått och lagt mig än!

Ida och jag stod i köket då Ida drar ner sina byxor och jag säger "Men Ida! Det kommer ju KILLAR hit!!" Ida kikar på mig och svarar "Ja? Men jag är ju nyrakad!" Hahaha :D


--

I äm linkisch

 To this site: http://www.none.se/

Jag tyckte att det var väldigt roligt!


--

Piercingar o shit ;o

Idag äntligen så har jag fått hål i örat! (I den där snibben man har mitt i iörat som sticker ut mer eller mindre!) Och det blev jätte fint, jag är Nöjd :) Det gjorde INTE ETT DUGG ont. Alexandra följde med mig in och det var mer hon som var nervös och jag som fick hålla henne i handen och lugna ner henne istället ;) Haha!
Han som gjorde hålet var väldigt duktig och talade bara engelska .. Något jag finner mycket tilldragande måste jag säga. Anyways, det gick bra som sagt och Alexandra fick berätta hur det såg ut och vad han gjorde hela tiden för jag kunde ju inte se. det var nog det dummaste med allting -Att jag inte kunde titta förns det var klart eller tills jag hittat en spegel :)

Efter det så var jag med Alexandra, nu har hon dragit och nu ska jag hitta på nåt annat, ska fråga om Iems vill träffa mig kanske.
DAGENS MINUS:
Har tappat bort min cykelnyckel och får itne ut min cykel från cykelstället vilket betyder att jag måste börja gå igen ...
DAGENS PLUS:
Min pearcing *Of course*
DAGENS SKÖNASTE:
Jag var ju skit cool som inte skrek när han gjorde hålet
DAGENS SÖTASTE:
Alexandra när hon var nervös :)
DAGENS LAME'ASTE:
Det här inlägget


--

RSS 2.0