Home sweet home!

Åh! Nu har jag sovit en natt hemma i min egen säng, den saknade jag så mycket så jag vet inte vad! Det var så härligt!

Resan till Finland gick bra! Egentligen var vi väl mer på båten än i Finland, men det var kul!
Det började med att vi åkte och hämtade mamma på jobbet vid klockan tre. Sedan åkte vi till båten, vi checkade in (vi behövde inte ens stå i kö, det fanns två långa köer men ingen verkade ha fattat att det fanns en incheckning till) sedan åkte vi upp en våning och stod i kö för att gå ombord, vi gick ombord och letade rätt på våran hytt. Hela tiden fotograferade vi allt som vi såg. Vi hittade hytten, det var en sån där vanlig tråkig hytt med två "våningssängar". Jag och mamma sov uppe och Donya där nere. Ahapp, sen gick vi ut ur hytten och beställde en barnsäng till vår hytt och en extra kudde till mamma (såklart), vi gick också ut på däck och tittade när vi kastade loss och åkte iväg från kära Sverige, sedan gick vi till tax freen och köpte godis och läsk. Åså gick vi och åt på någon restaurang skit grej, vad den nu hette. (Tråkigt att berätta allt)
A men sen försökte mamma och Donya tvinga i mig åksjukepiller, eller vad det heter. Det gick sådär för jag är ju en tönt som inte kan svälja tabletter. Men det slutade bra med att jag stoppade i tabletten i min fanta och drack upp den. Så svepte jag den i ett nafs! Det var bra att vi tog dom, för på natten sen så gungade det så inåt helvetes mycket så jag kunde inte sova. Jag låg vaken till klockan tre innan jag tog mig ner från sängen och letade upp min mp3 och en läsk, sedan klättrade jag upp igen (jag väckte allihopa men sket i det) så låg jag där och lyssnade på musik och drack läsk i säkert 40 minuter innan jag lyckades somna, sedan vaknade vi av väckarklockan 1,5 timme innan vi skulle i land (typ vid 7-8?).

Ahapp, så gick vi  i land, och traskade i Helsingfors, till Marimekko och köpte tyg och tog ut pengar å blablabla. Sen tog vi bussen till momi och mofi som välkomnade oss glatt! Och vi fick en riktig frukost, jag åt mig proppmätt. Var as trött hela dan så jag försökte sova lite men blev väckt hela tiden så det gick åt skogen. Sen gick vi på promenad med mofi och kollade in centrumet där mamma chillade när hon var tonåring. Väl hemma igen så ordnade momi värsta maten, med skit äcklig förrätt men maten var god. Åt mig proppmätt där med (som alltid) momi låter ingen äta sig halv mätt. "Nå ska du int ha lite mera nu? Voi voi"
 Jahapp, så mötte jag och mamma min kusin och hennes pojkvän, så var vi hos momi och mofi och fikade (också skitäckligt fika med nån äcklig choklad som smakade sprit) Påtal om sprit så ville mofi bjuda mig på sprit, men mamma sa nej så jag blev skit förbannad men låtsades som ingenting :) ahapp, så blev de kväll. Duschade och gick å la mig, sov som en stock.

Morgon! Upp å käka frukost, de va gott. Åt middag direkt på det (var inte ens hungrig, men åt mig proppmätt endå, såklart!) a och blablabla. Mofi kom med "färdkost" dvs 20 euro, som jag skulle spendera väl (köpte ett par tofflor på båten). Sen åkte vi taxi hela vägen till båten, så checka vi in och var en timme för tidiga så vi fick chilla på terminalen en timma då. Det gick bra, jag lekte med min kamera och tog extremt bra foton. Så kom Ville viking förbi och hade godisregn också, så jag fotade det också. Aha, sen var det båten igen då. När man går ombord så står det alltid en fotograf där och tar kort, så precis när han fotade mig så fotade jag honom, det var lite kul. Jag förstörde typ parets foto som var innan mig men men. Shit happends.
Iallafall så ska ju Gabriella vara en ganska fin båt, och det var den ju ... Nästan inte alls.
Våran hytt var skitful, vi fick inte in vagnen i hytten så vi fick bära den över soffan för att få in barnvagnen. Det resulterade i att vi allihopa låg på golvet och garvade häcken av oss. Vi dokumenterade skithytten med foton och en video film, som visade hålet i väggen, och den äckliga toan och dörrlåset som var löst. Det hela var skitkul, och tårarna rann på oss alla tre. Mamma vägrade försöka byta hytt, men när vi skulle be om en extra kudde och en barnsäng så fixade vi ändå en ny hytt, en mycket finare hytt. Vi fick lägga till lite pengar men det var det värt.  För när vi gått igenom hela båten i jakt på våran nya hytt så fick vi syn på hytten tillslut, vi gick in och jublade av glädje och mamma hoppade i sängen! Det var en sån där hytt med dubbelsäng, och en våningsäng och vi hade egen tv också!! Fatta vilket lyx?!
Vi jublade och spelade in en film på den nya hytten också, sen gick vi ut och käkade igen. Åså samma grej igen, vi gick på tax freen och köpte en jävla massa godis och skit.
Jag fick mina titanic bilder också, bilder där jag står på däck och tittar ut på havet (kolsvart för det var på kvällen) aaahaaa.. .Sen var vi i hytten och käkade godis, mamma slängde godis på mig. Det gjorde ont. Aj. Sen var det dags att käka åksjukepiller igen (körde samma grej som på vägen dit) sen blablabla, så sov vi. Och jag sov som en stock typ, det gungade så mycket den natten att David vaknade och gallskrek mitt i natten, men jag bara sov vidare. Åså prutt, så var det morgon och vi gick upp. Åså gick vi av båten, å blablabla.
Orkade inte skriva om det här, men det var Donya som tvingade mig. Några bilder kommer upp senare, nu ska jag gå och umgås med Ida och Rojano.

Hejsvejs!


Finland here we come!

Jahapp! Har varit vaken sedan 8:30 eftersom att grannen var tvungen att jävlas med att börja borra i väggen. Men det gör ingenting, för jag ska till Finland idag! Det ska bli härligt att komma bort ett tag, fast tankarna kommer jag ju aldrig ifrån men det ska bli skönt att få se nåt nytt och kul ska det bli att träffa momi och mofi igen!

Orkade inte packa igår, så jag packar allt idag istället. Jag hoppas att alla saker är med, annars ligger jag risigt till! Men jag tror jag har lyckats få med allt. *sneglar på väskan* det ryktades om starka vindar inatt, får väl se om man överlever en gungig båt eller inte.
Igår förberedde jag min mp3 för resan, den har laddat i flera timmar nu och ny musik har jag lagt in också, så det blir nog skitbra det här!

Så jag är tillbaka om ett par dagar, det kommer knappt märkas att jag varit borta. Det lovar jag! :)
Och under tiden får ni ha det så bra, fast inte för bra!

PUSS OCH HEJ!
- Tänker på dej!

.

I d a g     h a r      j a g      n ö t a t       u t       m i g .

Lov!

Igår var jag då på den där demonstrationen. Det var väl okej, vi möttes vid halv sju utanför kyrkan. Så tog alla en fackla var som vi tände. Sen gick vi längst utsidan av valsta (längs bilvägen) ner i ett långt led med eld som fladdrade. Det måste ha sett lite coolt ut, jag och Mithila gick nästan först så vi kunde vända oss om och då såg man bara ljus. Bilar stannade för att titta och alla undrade vad vi höll på med. Haha, det var lite skoj.
När vi väl var där nere så höll ett antal personer tal om ungdomarna nu, och alla nya vanor som alla verkar ha. Höll inte med i allt de sa, men jag knep käft. Träffade Dennis och Virrepirre där nere också, det kom ju inte som en chock precis eftersom de alltid verkar vara där jag är. Med flit eller inte. Men dom dyker alltid upp. Man behöver inte känna sig rädd om kvällarna längre då eftersom dom antaligen är i närheten, haha!
Det är okej för mig, sen kan ni ju lägga av med det när ni tycker att ni nötar ut er ;)

Senare hade jag mysigt med tjejerna hemma hos mig, Micke och Jocke kom också. Det var trevligt!
Men sen imorse när jag gick ut för att köpa frukost (hade fått en idé om att jag ville ha fil och flingor med russin på så jag var tvungen att gå upp till centrum) så såg jag att någon hade klottrat på fönstret till trappen och i trappen. Jag blev helt vansinnig, tänkte direkt att någon av mina kompisar låg bakom det. Men så är det inte (pratade med dom om det och fick inte fram någon information) och varför skulle Rojano t.ex. skriva i min trappuppgång? Aja, men jag har en annan teori om att det kanske är grannens unge som gjort det, eller hans kompis som börjar på C. Haha, jag och Rojano lekte lite smått detektiver om det. Först var det för vi trodde att typ Jocke eller Micke hade skrivit det, men så var det ju inte. Nu är jag lite lättad över att jag inte har nåt med saken att göra iallafall, skönt!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har chillat med Rojano hela dagen, vi tittade på monsters inc och nu sitter vi och är sociala via msn på olika datorer (hon sitter i mitt rum) jag vet vad jag vill göra idag, får se sen om jag får som jag vill. Tihi!

--

Tjingtjing ;)

Fick en liten chock imorse när jag fick veta att det var vg på matteprovet som jag hade fått, och inte vg på förhörs grejsimojsen! Tjohej! Tyvärr fick jag inte 100 spänn av mamma för det. Men man kan ju inte få allt! Tjänade föresten litegrann för ett tag sen när jag gick ut med hunden!
På måndag bär det av till finland, det är typ det jag tänker mest på (efter mannen med stort D som alltid verkar dyka upp i mina tankar vare sig jag vill eller inte) det ska bli så kul att åka båt och träffa momi och mofi och bara vara på någon ny plats! Eller a, ny och ny men annorlunda.

Imorgon är det fredag och lovet börjar! Jaaaa!! *vågen med mina två armar* Det ska bli skönt med lov, att bara få ta det lugnt och chilla, som jag så vackert uttrycker det. På lovet har jag inga planer direkt, mer tankar om vad jag ska göra. Jag och Alexandra har pratat ihop oss om att hitta på nåt, på lovet hoppas jag? Sedan ska jag göra något annorlunda redan imorgon faktiskt, ska vara med Thillsitullsi och vi ska slåss för att man inte ska slåss, haha! Nej jag vet inte vad det är vi ska göra, får berätta det sen när jag varit där så jag vet vad sjutton det är för nåt! Vi tänkte se på min favorit animerade film Monsters Inc först, men så verkar det inte bli. Buhu. 
Sen snackade Nanna om att jag skulle åka till henne i Helenelund någon dag på lovet också, hur det blir med den saken vet jag inte. Eftersom jag har en massa tankar om vad jag vill göra och jag tycker egentligen inte om att planera upp alla dagar på lovet, fast det låter lite mysigt sådär. Vi får se hur det blir.
Men Dennis, visst ska väl vi ses på lovet? Måste, måste! Känn dig paxad.

--


En inte så speciell dag

Aha, denna inte så speciella dag började med en icke så speciell morgon, jag hade inte lust att ta mig ur sängen ens, ville bara ligga där och sova bort hela dagen och sniffa på min kudde. Men man har ju sina skyldigheter, så jag pallrade mig upp och kröp in i duschen det följdes sedan av en icke så speciell frukost. (En mörk macka med ost på) När jag rotat i garderoben en stund så hittade jag vad Haga skulle kalla "dagens outfit" och sedan kände jag mig redo för skolan.
Dagen gick segt, enda tills det blev so och jag fick tillbaka mitt so prov. Hon var väldigt nöjd med mitt arbete, åter igen. Hon förklarade att jag låg på mvg nivå även i historia! Jag ville bara hoppa av glädje, och ja det gjorde jag sen också. När ingen såg! Tjohej vad jag är bra! (Inte nog med det så fick jag betyg på alla saker jag gjort på bilden igår också och där är jag också på mvg nivå som det ser ut nu!) Så allt går som det ska, men endå är det här en icke speciell dag. Har en idé om varför jag tycker så, men det tänker jag hålla för mig själv!

Imorse möttes jag föresten av glasgubben, som var i porten och böt ut glaset på dörren. Ingen vet om vem/vilka som ligger bakom det fruktansvärda dådet... Fast jag vet ju, det var ju jag och Sandras Dennis som råkade ha sönder glaset igår. Så går det när man jävlas med syrrans pojkvän! Det var inte meningen att ha sönder glaset, det bara blev så eftersom att Dennis ska vara så jävla hårdhänt!

Idag har jag lagat paj med mamma, den blev ganska god. Men jag är ju som jag är så jag tyckte inte om pajdegen så jag åt bara fyllningen. Sedan började jag plugga, i första hand var det no som jag pluggade till sen ska jag klämma in lite engelska glosor tänkte jag.
Idag var mitt älskade gudbarn här igen! Jag och Niclas satt och skratta åt honom när han försökte tugga på sin tugg leksak utan att hålla i den. Det såg riktigt kul ut!

Föresten så har jag blivit kär förklarad av Donya idag, vilket betyder ungefär att jag är kär. Efter ett par snabba frågor med ett par snabba svar så drog hon den slutsatsen helt enkelt. Tänkte bara informera det lite snabbt såhär som ett litet trevligt avslut på det här onödiga inlägget.

--

Varning för babbel inlägg!

Back on track, efter ett par timmar med mannen med stort D ;) haha!
Funderat endel på förhållanden hit och dit (med tanke på att jag själv kanske är i ett snart, beroende på hur saker och ting blir!) Jag är ju som jag är, kan verka som om jag ofta är positiv till saker. Men som många vet så är jag otroligt negativ när det gäller kärlek osv. Efter alla misslyckade försök och alla man tyckt om som vänt en ryggen, så har man inte så mycket positiva tankar kvar.
När man nu varit singel så himla länge, så har man på sätt och vis byggt upp den där dröm bilden om det där härliga förhållandet, när man bara vill vara med en person hela tiden, när man längtar så det gör ont. Att man kan dela alla ögonblick och sina innersta tankar med någon som garanterat orkar lyssna och som försöker förstå även om den inte gör det. Så vad är kärlek? Är en själsfrände någon som är en exakt kopia av sig själv, som kan avsluta ens meningar för den tänker likadant? Eller är det personen som alltid är så oförutsägbar att man måste tänka länge för att förstå hur den tänkt sig allting?
Jag själv, tror att den bästa kompinationen är när man är olika, på nåt sätt. Vet inte varför. Om man tänker mina exempel som jag har, mina föräldrar tillexempel. Dom är egentligen likadana, de har samma dåliga humor, och båda är lika barnsliga ibland så man förstår sig inte på dom. Och det funkar ju bra för dom, ibland... 
Och Donya och Niclas, de är väl ändå ganska olika? Jag tycker då det, Donya kör med Niclas "hämta det!" och Niclas säger ingenting utan hämtar det och verkar inte själv be om något, inget negativt med det. Nu har de ju lilla David att ta hand om och enligt mig så lever de ett perfekt förhållande, allvarligt talat kan jag inte tänka mig någon annan som skulle passa min syster bättre än Niclas! Och jag måste ju nämna den andra syrran också, Sandra. Sandra och hennes Dennis är så äckligt kära i varandra så man blir nästan galen. De är så kära att de inte kan vara utan varandra i några dagar, ska fråga henne hur hon tycker det är, om hon tycker dom är likadana eller helt olika..
Så vad är den rätta kombinationen?
Jag har ingen aning, och det är jobbigt att jag inte har svar på alla mina konstiga funderingar om alla möjliga saker. Kanske så är det också en del av livet, att söka kärleken. (Poetiskt värre)
För mig är kärlek nånting stort, kan tänka mig att det här inlägget skulle skrämma bort varenda kille jag träffat, men det skiter jag i.
När man har ett förhållande, är det kärlek då direkt. Eller kommer kärleken senare? Äeh, jag bara undrar. Nu när jag tycks ha hittat någon som jag inte hittat några "stora fel på" så undrar man nästan om det är för bra. Eller om man missat något, eller om man vill hitta fel, så man kan använda det som en ursäkt sen när man drar sig ur för att man blir rädd. För helt plötsligt ska man släppa någon annan inpå livet, och det är ju lite skrämmande. Men sån är ju jag, det här är bara tankar det är ju inte som om jag planerar mitt bröllop precis! Jag har alltid en förmåga att tänka alldeles för långt det är därför den här bloggen är så bra för här kan jag skriva precis vad jag vill och ingen behöver bry sig men man kan få ta del av mina tankar, det gör mig ingenting. En sak är klar iallafall, att jag längtar..
Har någon provat "Gör-ingenting-så-han-blir-galen-så-han-måste-göra-det-själv-Metoden"? Den verkar intressant.

--

En vecka kvar! :]

Nu är det en vecka kvar till Finland :D:D:D:D:D:D:D:D Det ska bli kul att se momi och mofi, det var ju längsen nu. Senast jag såg dom var på min konfirmation! :)

Idag har jag haft ont i huvudet, ingenting hjälper mot det så jag har fortfarande ont i huvudet :D Tjoho!
Men nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag vara med Dennis! Sådeså!

Bye :)

--

Alla <3<3s dag!

Jahapp, idag log hela världen åt en när man vaknade. Solen sken rakt i ögonen på mig, och jag väntade kvar en liten stund och njöt av solen. (Poet? Jag vet) Solen log också tillbaka åt mig, jag nämnde det för Haga lite senare på dagen men hon verkade inte förstå hur fin dagen var. Den var verkligen vår-lik. Om man stod en stund där det inte blåste så kunde man känna hur varmt det var, alla hjärtans dag är inte så dumt ändå. Men det är ju som jag sagt tidigare, det blir vad man gör det till... ;)
Va ska man säga om dagen då?
Mja, först var jag spänd och nervös hela dagen, men lyckades koncentrera mig litegrann i skolan ändå. Vi hade matte prov som gick som en dans, antagligen så gick det as dåligt men det var ingenting jag la märke till. Sedan var det musik, i vanliga fall hatar jag musiken men idag var även den som solen, den log också tillbaka på mig och gud vad kul jag och Thillsi hade på musiken, jag älskar musiken med Thillsi, när hon är på topp humör. Tro det eller ej Thillsi men du hade kul fast du har en dålig vecka och våran extremt invecklade låttext kan nog bli något stort tror jag ;)

Sen var det hem och städa undan lite i rummet då, fixa och trixa lite. Fikade med familjen och gosade med David. När den där mystiske unge mannen tillslut kom (lite irriterad var jag allt när han tog sån tid på sig, men det löste vi sen haha) ;o
Haha, inget mer om de. Jag lämnar alla detaljer åt något annat tillfälle. Iallafall, "Alla hjärtans dag, a day to remember!"
Jag tycker så.
PUSS!

--

Härlig dag!!

Imorse vaknade jag vid fem tiden när mamma ringde jobbet och sjukanmälde sig, så jag snurrade in mig i mitt täcke och gick upp och frågade om inte hon kunde sjukanmäla mig också, och det kunde hon. Sen gick jag och la mig och sov till klockan tio nånting. Mamma och jag satt och tittade på tv och jag fick bestämma vad vi skulle äta till lunch. "PANNKAKOR!" skrek jag! Och jag fick som jag ville (äntligen). Mamma gjorde dock alldeles för mycket men det var gott!

SEN! Gott folk, installerade jag sims 2. Japp ni läste rätt. Nu har jag ett spel installerat. Så jag slösade bort några timmar på det, och det var skit kul! Och jag ångrar det inte dessutom har jag planerat att spela mera imorgon, dagen efter det och kanske flera veckor framöver! Så deså!

Och vet ni vad som verkligen gjorde min dag så jävla bra tillslut, förutom pannkakorna och sims spelet?
Jo, det var någon konstig msn som addade mig idag. Lite fundersam blev jag över det, men accepterade (och tur var väl det.) för det var as kul.
Personen skrev såhär;

JigSaw säger:

Hello Sophia.

JigSaw säger:

You don't know me, But i know you.

Sophia GRATTIS BEATRICE säger:

Of course you do

JigSaw säger:

I want to play a little game...

Sophia GRATTIS BEATRICE säger:

Ok go ahead

JigSaw säger:

Live or die

JigSaw säger:

... The game begins


Precis efter det lilla, ringde min mobil telefon... Dolt nummer. Jag svarade och var lite smått nyfiken. Det var JigSaw. Han sa "Hello Sophia, the game begins" knappt så man hörde honom med hans hesa röst, och allt ljud bakom. Haha, jag höll på å dö av nyfikenhet och var skit glad efter det. Jag visste ju att någon höll på och drev med mig! Efter en liten kort konversation på msn igen, så ringde det. Den här gången räknade rösten ner till 0. Sedan la den på. Jag blev ännu mer road, och kunde knappt hålla mig för skratt. Sedan efter en stund, ringde det igen. Det var Herman (jag förstod direkt att det var han som måste ha gjort nåt sånt!) vi snackade i en stund om hans påhitt och skrattade.  Haha, det var sanslöst roligt Herman. Hahaha! <3
Herman hade lyckats pricka in min favorit film, utan att han visste om det. Saw är lätt bästa filmerna! Tack du!

Det var allt för idag!

--


"En helt vanlig måndag"

Det verkar som om ingenting ville gå som jag ville idag, alla människor som jag mötte (nästan) var bara irriterande idag. Så irriterande att ordet irriterande nästan inte räcker till för att beskriva hur irriterande alla var!!
Jo det var så att det började bli lite weird på slöjden, där någon skulle kläcka ur sig en sån idiotisk kommentar så jag bara hade lust att bitch slapa henne på direkten, men det gjorde jag ju såklart inte. Men den saken är för dum att ens skriva här men jag kan ju iallafall beskriva händelsen litegrann. jag satt och diskuterade ett ämne (såhär lagom till alla hjärtansdag) och berättade lite för den här personen. Istället för att vara glad för min skull så säger hon något helt jävla korkat. Det var allt om det, de som var där vet väl vad jag menar ungefär.
Men du, som sa så. Du kan knappt inbilla dig hur taskig jag ska vara mot dig i framtiden, oj oj oj.
Sedan verkar det som om varenda lilla människa på den här planeten har koll på allt som försigår hela tiden,
har inte folk några egna liv längre? Nej man måste lägga sig i andras!! Blä =)
Det är som om man inte har nåt privatliv längre, men skitsamma då! Får väl försöka vända det till något positivt.. Om de nu går!
Och en puss till Thillsitullsi som pallade med mig idag, uh. Vad vore denna hemska dag, utan dina andetag?

Egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket somhelst om det här, men det orkar jag inte med. Inte nog med att jag är halvt sjuk så blir man ba ännu segare om man ska gå å deppa över den här dagen.
Det positiva är ju att det kommer en till imorgon och att dagen är slut nu? :)

Puss på dig <3

--


Fin främmande!

Japps! Idag hade jag fint folk på besök, eller det var bara en person! Och ja, vad kan man säga om det? Det var roligt att få visa var jag bodde och allt sånt där, det var mysigt att umgås med denne mystiske besökare ;o
Men jag vill inte haka upp mig på det och skriva i femhundra år om det. (Egentligen vill jag det men jag tänkte att jag inte skulle göra det ändå!)

Efter mitt fina besök så gick jag hem till Alexandra och bjöd henne på mitt godis, i utbyte fick jag tre mackor och ett glas oboy (hon uppskattade verkligen godiset) så käkade vi i köket så dök Beatrice upp i fönstret, Alexandra gjorde sin tuffa tummen upp som betyder "Äeh plinga inte, ba stiga på!" haha! :) Beatrice som äter så fort hon ser mat ville också ha macka och oboy så vi satt alla tre och åt mackor och snackade om allt mellan himmel och jord.
Sen gick vi upp på Alexandras rum och Beatrice åt upp allt godis (såklart) och vi tittade på melodi festivalen eller vad sjutton programmet heter!?, själv tyckte jag inte om något av alla sugiga bidrag som var med. Och jag har verkligen något emot Amy fjantmond så jag vet inte vad!! Men jag måste erkänna att hon hade en bra låt, fast jag tycker fortfarande inte om henne. Det där programmet spårar bara ut mer och mer för varje år tycker jag, när alla sitter bänkade framför tvn för att titta tänker jag fan installera sims spelen och sitta bänkad framför datorn istället! Fast då har jag ju brytit mitt "löfte" att inte spela, nej nu blev det jobbigt. Det är inte värt det. Jaja, nånting ska jag göra då.

På torsdag är det alla hjärtans dag, får väl se vad man gör då? Man ska ju spendera dagen med sina närmaste som man håller nära hjärtat, tycker det är en onödig dag egentligen för man ska väl hålla sina nära, nära hela tiden? Det behövs det ingen dag till. Man ska väl påminna varandra hur mycket man betyder för en ganska ofta, måste man ha en speciell dag för det?  Aja, men alla hjärtans dag är väl lite halv mysigt då... Kanske, beror ju ganska mycket på vad man gör dagen till kan jag tro...

-- 

Mjau ;)

Nu är det fredag igen!! Sing halelujah to the lord!! :D

Provet idag gick sådär, satt visserligen och skrev i 50 minuter, fyra papper. Men fan asså, de kändes inte så bra ändå. Hoppas ändå att det duger, alla andra i klassen är så dåliga ändå så jag kanske är duktig. Haha!
Får la vänta och se om det var bra eller inte. Pratade med Ingrid och hon sa att man såg i mitt antecknings häfte att jag hade potential till att nå de högre betygen eftersom jag visar så bra att jag förstår och gör det på mitt sätt, alltid kul att höra (mamma blev glad också) =)

Nog om skolan. Let's talk about something else.. Like what?

Jahapp, idag vet jag inte hur det blir. Eftersom att mina kära föräldrar inte ska åka iväg så förstörde de mina planer :)
 Så nu sitter jag och diskuterar med Ida hur det blir idag, Ida vill att jag ska komma till henne men vi får se vad jag gör. Har nåt helt annat som jag har lust att göra just nu, men den turen har jag väl inte?
Varför lägger sig folk i saker som de inte har att göra med? Märker man inte att man är jobbig?
Tydligen inte. Och det stör mig något vansinnigt. Kan man inte bara låta naturen ha sin gång? Eller nåt.
Fan va trött jag blir.
Själv längtar jag bara, det är väl det jag gör hela tiden. Men vad längtar jag efter då? Nåt som aldrig kommer ske, pga endel saker. Nej jag blir sur nu. Usch. Endel har ingen förståelse alls för andra människor, sånna människor skulle man vilja trycka in lite vett i, men det gör man ju aldrig. :)
Aja, jag får fortsätta hoppas och längta, för ge upp är ingenting som jag sysslar med i första taget!

Och till de som kämpar precis som jag, fortsätt kämpa om det är värt det. Om det du vill verkar vettigt så sluta inte. Är det därimot meningslöst, så hitta något nytt att kämpa för!

Let's fight for the love in this world! :)

--

what a day -.-

Jaha, svenska internationella provet imorse. Gick bra, tror jag ne men jag skrev tio sidor så något intressant lär det ju stå där nånstans mellan raderna eller nåt. Det beskymrar inte mig så mycket, sitter mest och grubblar över provet i so imorgon, grejen är ju att det kommer gå bra, ingen tvekan om saken. Frågan är bara hur bra kommer det att gå?
Jag är nog lite av en plugghäst känner jag.. Men men.

Tänkte börja plugga igår, eller nja pluggade litegrann igår men någon förstörde min koncentration, det gör mig ingenting för det spelar ingen roll när det gäller den där personen iallafall! :)
Aoh va har man gjort idag då?
Jo jag har ju varit i skolan, man fick gå hem efter provet (dvs 1,5 timme) men jag stannade och käkade lunch i skolan sen gick jag hem. När jag kom hem satte jag mig framför tvn och bestämde mig för att plugga flitigt när klockan slog tolv prick. Men "flitigt" blev det aldrig, satt mest och filosoferade mig bort på en massa annat (kan nämna det nångång om det blir nödvändigt!)

En snubbe kom fram och frågade något helt konstigt idag, egentligen var det inget konstigt men det var konstigt att just han kom och frågade angående det. Trodde ingen visste nåt direkt, men jag hade ju helt fel. Folk vet mer om mina relationer än vad jag gör ;o  chocking moment number one!
Men det bryr jag mig inte heller om. De gäller ba för mig att hålla käften nu så jag inte förstorar saker här nu, för alla behöver inte veta allt. :)

Puss på dig! <3

Föresten så fick jag födelsedags presenter idag av Thillsitullsi, hon börjar skämma bort mig känner jag... Jag älskar det hon gjort! Hon har målat två ramar som jag kan ha bilder i, en rosa och en grön som matchar min rosa pinne jag fick av Alexandra, och som egentligen matchar allt jag har i rummet. Nu måste jag bara komma på några bra bilder som jag kan ha i ramarna. Vet att dom ska hänga på den bruna väggen, men vad ska det vara i ramarna? Punkt punkt punkt frågetecken.

Ska försöka dra mig loss från min burkens hårda grepp om mig. Det ska gå! Sen ska jag försöka memorera precis hur och när allt med första världskriget hände osv osv. Otroligt hur många länder som skulle vira in sig i kriget pga lite kolonier ifrån början. Värsta grejen!?

--

Pustar ut

Nu e det söndag då, men det är som en lördag eftersom vi är lediga imorgon!
Det har varit kul i helgen, delar av den iallafall...
Några detaljer om det tänker jag inte nämna. Därimot har mitt huvud börjat spela mig ett par spratt eller nåt, första gången på länge känner jag att jag varken vet ut eller in. Ingenting är som det borde, fast allt är precis som vanligt! Jag vet vad jag vill, men det byter plats hela tiden så jag blir helt förvirrad. Vad gör man när man är förvirrad och varken vet ut eller in?
Svaret på den frågan är att grubbla, och ja jag grubblar över det. Jag grubblar hela tiden men det gör ingen nytta, för ena sekunden känner jag mig lugn och nöjd med mitt "svar" på frågan jag ställer mig men nej då ska jag tycka något helt annat en timme senare.. Usch vad trött jag blir, jag som aldrig blir trött på mitt lilla maskineri i huvudet..

Jag antar att jag vet,
att jag vet hur jag vill ha det.
Jag antar att jag är säker på svaret.
Men när jag väl vet,
tycks jag ha tappat förmågan,
att säga det..
så hur löd frågan?

Men det kanske är så det ska vara, man ska helt enkelt inte veta allt. Man kanske skulle ta och "go with the wind" eller nåt, bara vara. Vet inte om det går. Och nu drar jag in andra i det här också och det är ju inte så snällt..

--

RSS 2.0