Borta bra, hemma bäst .. Men just nu är det pest!

HEJHOPP GULLEFJUN! :)

Idag har jag varit i skolan och räknat matte, på lovet liksom *yay* men vad gör man inte för att säkra sin framtid och kunna komma in där man vill sen???

Såg också att jag fan fått kommentarer i bloggen, tycker inte om er som är anonyma. Skäms! Hade missat kommentarerna därför att jag tydligen har haft på spärren så att alla måste granskas och godkännas först(hade glömt det). Men nu syns i alla fall allting preciiis som det ska vara. Halelujah!

Fick en fråga om håret. Nu är mitt hår så likt min riktiga hårfärg som det kan bli tror jag, vi får ju bevittna hur gräslig utväxten blir och om jag måste färga om det igen. Men vi håller tåspetsarna på att så inte är fallet. :)

Och så ett bild bevis såklart:


FLOPP ELLER TOPP?

Jag tycker att skillnaden är enorm men jag har inte fått några kommentarer om det i skolan än. Så det är väl inte så himla stor skillnad då ... Tråååkigt! Jag ser ju helt annorlunda ut!! :o

" Nu ska det packas och iväg ska vi fara,
i husvagnen ska vi vara.
Nato är med mig hela tin,
vi får se om hon tycker vagnen är fin. :)
För inget vatten i kran vi har,
det ska göras om.. tar nog ett par dar.
Skönt att kunna fly härifrån då.
Så vi rundar av med ett redligt hejdå!"

Vi har inget vatten och elen kärvar, så vi drar dit så vi kan laga mat som folk och ta en dusch helt enkelt.


Hårfärgning pågår!

Tjofjong bong bong!

Håller på å färgar håret lite smått.. Det är nog den rekord kortaste färgning jag varit med om i hela mitt liv, mamma geggade på färg på typ 3 minuter och nu är hon "klar", jaja vi får väl se vad det kan tänkas bli för färg när det är klart om en halvtimme. Det här kan ju bli precis hur fan som helst!!!


Kul i jul!

Det är rätt kul hur snygg man kan vara när man ska göra viktiga saker(som dopet igår) och sedan ser man ut som helve**e dagen efter. Haha, checka det här liksom:

IGÅR:

 

IDAG:

 

 

Tuudles!


Idag vankas det dop!

Nu sitter jag och hänger lite med brorsan, sen ska vi på dop och skit :)





Visst ser man fräsch ut? :D

Vi hörs senare! :D

Knugen Calle tonight

Hej hop fanan i topp!

Ikväll blir det KC på kartan igen. Hade inte tänkt det från början men jag är ju ett riktigt arsel när det gäller att stå emot grupptryck (från en person). Gäller det mesta now a days... :)

MEN VEM FAN BRYR SIG? Inte jag i alla fall!

Nu ska jag dansa bort alla mina kalorier, har faktiskt druckit ett glas rödvin och ätit allt för mycket kycklingsallad + sås! = INTE BRA! :)

Hejdå!

BTW. Har förlovat mig!

Coolish

Min facebook har damp. Ser ni vad jag menar???


Det är inte första gången det står "kommer inte" där uppe, det har hänt flera gånger...Jag undrar vad det står för?

Min nya kärlek

Jag är förälskad. Han heter Hakan och I can't get him out of my head. Jag vet inte hur gammal han är, eller vart han kommer ifrån(troligtvis inte Sverige med tanke på utseende och extremt bristande tal och skrift på svenska).

Men han är fan underbar, mamma! Här har du min blivande husband! Och han älskar mig redan!




Cause we belong together! <3


Mot det nya jaget

Vill bli sundare i kroppen och har nu bestämt mig för att ordna kroppen på ett normalt sett. Seriöst här tjejer!

Jag ska prova mina nya rutiner fram till på fredag, sedan ska vi se hur det fungerar och om jag måste ändra på något som passar mig bättre.

Såhär ser det ut:

Morgon prommis, gå 5km spåret klockan 06.15.

Frukost: Havregrynsgröt.

Lunch: Mindre portion i skolan OCH grönsaker(äter det aldrig annars).

Vid sötsug eller hunger emellan det och middagen hemma: Vatten. Ska alltid ha med mig vatten eller eventuell frukt.

Middag: Äta lagom portion, inte bli proppmätt utan bara mätt.

Efter maten: Ska inte äta någon större portion utan unna mig frukt och ännu mer vatten.

Ska addera det här med att antingen gå fler promenader eller dansa Zumba fitness hemma.

Starting point: 66 kg.

Wish me luck ladies! ;)

Betapet + Diana + Musik = Snart plugg

Egentligen skall jag ju sitta med näsan i uppsatsen men så är inte fallet. Istället blir det BETAPET med Diana där borta i Norge. Hon vinner typ alltid men min statistik är inte helt åt helvete i alla fall... Jag blir nog bättre snart!












Har också hunnit med en liten snabb biltur med familjen Tajkon till El giganten för att köpa en ny platt TV till(hör och häpna) -Husvagnen! .. För det är lydligen för jobbigt med en tjock TV där, jag tror nog att jag ska låta mamma och pappa se på TV i mitt rum och se vad de säger ;)

Annars har det inte hänt så mycket förutom att jag klantade mig medan jag hoppade runt som ett cp med Hubbe(Sandra å Dennis hund) så min mobil flög ur fickan och gick i delar, inte sånna där onödiga delar utan den gick i sånna där delar som den annars ska kunna göra. Dvs jag trodde inte det var någon fara, utan byggde ihop den och körde mobilen som vanligt -tills den dog!! BUHU. Och nu vettefan vad det blir för telefon!

Suck to be me!

 

Skit ner er hörrni!


TJENARE BLOGGEN!

Long time no spelling at all?? :D Blev så JÄVLA taggad på att skriva lite här, har suttit och läst en massa gamla inlägg om den tiden då Ida var en fitta mellan varven och ibland var hon helt okej. Fan vad vi stulade fram och tillbaka "to be or not to be friends" men nu är vi i alla fall vänner och det är slut på skitnacket, allvarligt talat.
Man måste mogna ibland och nu är allting helt okej. Nu är jag då hos Ida (haha den fittan). Skoja.

Hon diskar ett berg av disk här och jag roar mig själv för det är jag jävligt bra på.

För övrigt så ser mitt liv ut såhär: Försöker överleva skolan så att jag kan fortsätta plugga sen. Lite kul att jag ska plugga vidare när jag knappt tar skolan seriöst? Huvudsaken jag inte tar mig vatten över huvudet, jag håller mig flytande så att säga.
Ska hem sen och skriva ett par rader på en uppsats senare. Mest ordbajsa tror jag så det blir lite utfyllnad på skiten. Så seriös jag är. Helt otroligt.
 
Och kärlekslivet: Jag är förälskad i en, två, tre... Mja fyra killar samtidigt. Någon av dem måste ju vara Mr. Right?? :D Nä, så är väl inte riktigt fallet ändå .. Men kul om det vore så. Ha ha ha.

Den här bloggen är nog den blogg jag haft som speglat mitt liv och min vardag mest ändå, det står fan mer eller mindre om allt här och fan jag vill verkligen kunna vara så rolig och kunna formulera mig sådär som jag gjorde förut. Fan att jag är så mogen nu för tiden, verkligen . jätte . tråkigt..

Nu ska jag runda av detta * gör en cirkelrörelse med armarna*

RSS 2.0