På torsdag har David funnits i ett år! <3

Gääsp, nu ska jag strax hopp i sängen och sova :)
Imorgon är det fre....onsdag, men vi har ju ingen skola på torsdag och fredag så tekniskt sett så är det fredag imorgon. Och vad jag har hört så har vi teori på gymnastiken så jag tänker inte ta med mig gympa kläder, för det låter onödigt om man ska ha teori, visst?

Idag är ju plugg dag för mig, så jag drog med mig datorn när vi skulle iväg till "det hemliga mötstället ala raggarklubben". Det var nice, tills jag insåg att jag ju inte har internet och därför inte kunde komma in på sidan där so arbetet fanns... så det blev en film istället.
Men sen dog batteriet.
Så då störde jag (i uppdrag från Sandra) Kim som höll på med sin skitbil, han hjälpte mig med typ 15 olika skravsladdar och tillslut fungerade det så det gick ut en lång sladd hela vägen in i Dennis koja (=bil). Så då kunde vi fortsätta titta på Lilja 4-ever, som är en hemsk film, samtidigt som Dennis höll på och svor i framsätet, haha det går verkligen aldrig som han har tänkt sig när det gäller hans bil. Lite sorgligt, men I love skadeglädje. 

Och jag och Sandra har gjort en ny variant av några låtar, som vi kanske lägger upp. Håll ögonen öppna på youtube!

Förhoppningsvis får jag träffa alla tjejerna i helgen, om planerna går som det ska och om man pallar trycket, som det så fint heter.... Om de blir av så ska de bli skojsigt i alla fall om det inte blir av, så blir det nog skojsigt ändå! ;D


--

Tiss dag!

Lediga tisdagen tisdagen idag :D 
Ska snart iväg och fika med Sandra, Dennis och Kim. Sen när jag kommer hem så ska jag jobba lite med so arbetet som ska vara klart på fredag! Tjohej!


--


Mja

"Idag tittade jag på alla bilder på oss, det har blivit så många bilder med åren. Först tänkte jag slänga dom, men sen kom jag på att det var för vackra bilder på mig, så jag klippte ut dig istället"


--


Fucking dickshit.

Y
O
U

M
A
D
E

T
H
I
S

S
H
I
T

NOW DEAL WITH IT!



--

Love u guys!

" Känslan går över, men vad gör det när skadan redan är skedd?"

Mjau, en härlig helg har det varit. Jag tänkte att jag inte orkade grina längre, så jag drog med mig Alleballeballe ut i skokloster hela helgen. Så fick hon träffa sin ... vad det nu är :)

Åh det var härligt att andas in frisk luft och bara vara för ett tag,och få umgås med de människorna som man mår absolut bäst bland och det smittade av sig, jag kände mig jätte lycklig där. Inga problem liksom. Jag, Donya och Alleballeballe satt och flummade med min webcamera på datorn också, en jävla massa knasiga bilder blev det hahah <3
Vi satt och rökte vattenpipa 24/7 också haha, hela tiden var vattenpipan igång och Donyas och Niclas husvagn kallar dom för Flummkullen och det är fasen precis vad det är.
Och jag och Alleballeballe satt en stund på bryggan och diskuterade, det var jätte trevligt. Så åt vi god mat och jag rensade svamp som Beatrice ska få sen när jag träffar henne någon dag här snart tänkte jag :)
Ååååh en grej till som jag höll på att glömma, för några somrar sen så stod jag i kiosken på campingen och tjuvläste lite ur en bok, jag hann typ läsa 3-4 kapitel ur den. Så jag nämnde lite ur handlingen för Jimmy som jobbar i kiosken, tror ni inte att han hittar boken och kommer med den till mig dagen efter sen? :)



Och mobilen är tillbaka, har dock inga nummer förutom de få som jag har fått, så det är lite frustrerande! Annars är allt ok!


--

Datorkunskap igen xD

Just nu har jag en tio minuters rast innan vi ska ha datorkunskap i en timme till (döda mig) det är långtråkigt. Så man sitter och går in på en massa olika sidor hela tiden för att ha nåt annat att göra. Men tillslut tar det slut på idéer liksom. Haha så sitter man och gör ingenting och måste lyssna på hans babbel ändå. Som säkert inte alls är så meningslöst som man fått för sig...

Nej nu ska jag kika på bilderna som jag och Sandra tog igår, så får man sig ett gott skratt!


--

1000 anledningar att hata dig!

Morsning!
Det gick bra!! Å jag är så lycklig, så lättad. Jag visste att det skulle gå vägen! Nu är det bara back on track som gäller!<3 You can do it!

Anyways, idag har jag latjat med Sandra hela dagen, hahah vi höll på å tjatade ut vårat "Mamma varför de?"-Skämt hela dagen och mamma blev galen. Hahaha så kom hunden in:
"Mamma va e de? Kan vi slänga den?!" (Åå mamma älskar våran hund) hahaha, mammas blick <3

BOUNTY <3 Vi menar inte det vi säger.

Sen satt vi med min bärbara och tog miljoner konstiga bilder, ahah!
Damn vad jag älskar att bara vara hemma ibland!


--

Håller tummarna

Det får inte hända nåt tokigt nu!
Man kan inget annat göra än att hålla tummarna och hoppas på det bästa nu!  <3 


--

DAGENS HÖJDPUNKTER

1. Jag var hos optikern så frågade hon "Ser du den här raden då?"
Ja sa jag " K Z F N"
"Bra bra, det är nästan överkurs" så fortsätter vi, sedan byter hon till samma igen "Nudå, ser du den här?"
"Ja, K Z F N " rabblade jag på.
Så sneglade hon på mig "Såg du verkligen det där eller hade du lärt dig det utantill?"
"Jag kommer väl typ ihåg det utantill ..."

2. Jag och Sandra skojade påvägen till bilen så sa jag
"Mamma, vad e det där? Kan vi ta med den hem??!"
Sen la Sandra till
"Mamma vad e det där? Jag vet vad de ee"

3. Sandras och mitt skämt
"Asså mamma ville inte att jag skulle ha på mig den här tröjan, vet ni vad jag gjorde?"
"Tog på dig den?"
"Aaa hur visste du det?!?!"


--

HAHAHA <3

Hahah, ursäkta mig men jag pratade just med Busen och hon har lite problem med sin nya katt, haha xD
Katterna kommer tydligen inte överrens och Busens katt "Kendra" är en bitch mot den andra katten. Dessutom bajsar dom i hennes säng, skadeglädje är den bästa glädjen.

Idag var jag uppe i Valsta och lämnade in ett papper så att jag ska få ett bankomatkort hos Ica, very nice! Hahha så när jag och mamma skulle ställa oss i kön så ställde sig en annan kärring före oss, fast hon egentligen inte skulle. Sen öppnades en ny kassa så sprang hon dit så viskade mamma i mitt öra "Nu måst vi komma före" så jag ställde mig vid kassan, redo att packa varor i max fart. HAHA vi hann precis före henne å både hon och jag påpekade det samtidigt! :D "Jävlar vad fort det gick!" ;)

Och idag kom pappa hem med en kräm för ansiktet so, it's goodbye to blackheads (Inte ett dugg rasistiskt?) 


--

Pisdag

" It's not meant to be like this, not what I planned at all,
I don't want to feel like this, Yeah,
No it's not meant to be like this, not what I planned at all,
I don't want to feel like this,
so that makes it all your fault.
Inside out, upside-down twisting beside myself,
Stop that now; you're as close as it gets without touching me,
Oh now don't make it harder than it already is,
I feel a weakness coming on. "

Imogen heap - The walk <3

"Lediga tisdagen dagen idag :)"
Var i plugget sn snabbis, för jag skulle skriva klart ett brev som jag inte hade beskrivningarna på. Så jag tänkte att jag skulle få tag i Elsa innan hennes grupparbete hade börjat men, haha, hon hade kommit försent :) Så jag fick hjälp i alla fall. Men jag har ingen skol mail så nu är det lite problematiskt med hur jag ska kunna få iväg breven, hahaha jag e så klantig, jag ska alltid slarva bort alla viktiga papper x)

Inatt var jag uppe till 2 och spelade Spore alltså jag förstår inte varför jag spelar för jag sitter och tänker typ "Varför spelar jag det här är ju as tråkigt?" så får jag ett larm "planeten Firifux är under attack åk dit genast" och då har jag glömt vad jag precis tänkte. Jälla nörd jag e..


--


Najs/Äckligt/Kul/Mys.

Idag var jag hos Busen, hon har ju flyttat nu!
Det var skit fint där, jag tror hon kommer trivas. Men det var lite problem, för det första så hade kattungen försvunnit och henne hittade vi UNDER badkaret så vi försökte få ut Tikila (eller hur det stavas) med en golvmopp men det gick inge vidare så vi väntade tills Tikila skulle komma ut därifrån självmant. Och efter en stund kom hon ut och sprang och gömde sig någon annanstans.

Sen blev vi hungriga och skulle äta typisk "Sappe Besse mat" dvs potatisbullar "kroketter" eller nåt sånt heter det, Besse skulle såklart spejsa till det med sås och skit. HAHAHHA men vet ni vad?
När vi skulle öppna ugnen så låg det redan en plåt där, med pommes i. OCH DET HADE MÖGLAT! Det var alltså ett lager med vitt/grått skumm som var ungefär en decimeter högt! SÅ JÄVLA VIDRIGT! Det hade alltså Angelika lämnat kvar där, så vi fottade det så fick Busen ta bort det och det var så jäkla vidrigt så jag får rysningar av bara tanken.

Aja anyways, sedan satte vi oss i vardagsrummet och tittade på oc och snackade blajja, och Busens telefon ringde hela tiden as jobbigt var det. Haha aja, imorrn är det fotografering och eftersom att jag kan gå igen (efter att jag stukade foten) så ska jag dit. Hatar fotograferingar.


--


Vaknade och tänkte "vilken underbar fredag"

... Men den blev lite annorlunda. Tänk så fel man kan ha!
Jag vaknade, hoppade ur sängen och kände att det skulle bli en av mina bättre dagar. Kände mig uppåt liksom. 
Sandra var också uppe. Så när jag gick genom dörren kockan 8 så var jag glad och typ kvittrade fram "Hej då" och smällde igen dörren och gick nerför trappan, när jag kom till 7 trappsteget och därmed det sista så fick min fot fnatt och ja, jag trampade snett och det knäckte till i foten. Utav bara helvete.
Eftersom jag har stukat fötterna ett antal gånger så kände jag igen känslan direkt. Så det var bara att svära lite, prova om man kunde gå på foten och sedan upptäcka att det kunde man inte, vända och hoppa på ett ben uppför trappan igen.

Kom in och fortsatte svära och Sanda började skratta åt mig och själv ville jag bara gråta. Men lite små kul var det..
Tänkte först att jag skulle till skolan ändå, men efter många om och men så hamnade jag ändå här, med inlindad fot på bordet och datorn i knät.
För orka hoppa på en fot upp och ner för trappan i skolan? haha. Aja, that's my great day!



" Du är Mina andetag i alla väder och alla dar så tänker jag i alla fall stanna kvar. Vad som än händer ja vad som än sker så är det du som får mig att fortsätta le. . När du inte orkar mer så ska jag orka för två och det kan ingenting ändra på. "


--

Mjau.

Shit vad tråkigt det är. Speciellt med  håltimme före lunch. Suck.


--

Allt och inget.

Jag saknar dig än..

"Jag vill känna din kärlek och höra dig skratta, tiden som har varit har fått mig att fatta, jag vill vara hos dig och smeka din kind om jag så ska springa dit du är i en motvind.." Pumpas just nu i mina öron..

Poetiskt värre.


--

Sömndag

Ännu en helg till arkivet. Nu är det bara att vänta på nästa helg då.
igår var jag hos Malin hela dagen eftersom att syster och Dennis firade ett år tillsammans och då var det tydligen inte så passande att jag var hemma... Det kan man kanske förstå.

Så jag var då hos Malin hela dagen, tog med mig min lilla mac och drog mig dit. Hade med mig endel sims spel som jag installerade på Malins burk, och efter många om och men så kom jag på hur jag skulle kunna fixa spelen på min mac men jag vet inte om jag ska göra det eller inte.. .Vi får se..
Jaha, jag och Malin blev hungriga så vi beställde hem pizza, det var as gott! Åt upp hela och det är ovanligt ;)
Sedan kom hela truppen dit, dvs Petsson, Madde, Danne och Andi .. Senare dök också Sandra och Dennis upp ett tag innan vi drog iväg med bilarna till Rosers/Väsby och gjorde egentligen inte ett skit, eller jo.. Vi köpte en festis och en mer :P haha
En väldigt fartfylld dag med andra ord..


--

Not ready for goodbye yet.

Jag förstår mig inte på dig Ida? Jag sa precis vad jag tyckte och kände men det sket du ju i ...

Kvällen har varit bra, vi åkte först jag, Sandra och Dennis till Väsby hem till Matte och vi träffade hans hund och så fick jag äntligen se hur lika Matte och hans brorsa är, det var lite läskigt faktiskt! :)
Blablabla, vi åkte hit och dit och åt mat där blablabla, Sandra kände sig sjuk så vi skjussa hem henne så fortsatte jag, Dennis och Matte att "partaja" med de andra killarna. Då menar jag att jag var enda tjejen. Det blev mycket kuk fitta snack kan jag ju säga! Men det var kul att vara "kille för en kväll" och höra hur killarna höll på och snackade och hur dom beter sig när inga tjejer är närvarande (eftersom de glömde bort lilla mig ibland). Vi åkte bil fram och tillbaka hela kvällen och gjorde egentligen inte ett piss, men tiden gick i alla fall. Och nu sitter jag här och väntar på att Dennis och Matte ska komma tillbaka från garaget så att man kan låsa och gå och lägga sig!

Snipp snapp snutt. Så var denna kvällen slutt!
Gratulerar till ett år syrran och Dennis!


--

Datorkunskap..

Nu sitter jag här och lyssnar absolut inte på vad min datorkunskaps lärare säger.. bra va? 
Han står liksom och förklarar hur man sparar en fil så jag orkar inte lägga ner hörsel på att lyssna på det. För det känns ganska naturligt för mig att veta hur man sparar en word-fil...

Sitter hellre och längtar mig iväg tills senare ikväll, enligt två horoskop så ska det vara mycket mys och romantik för min del ikväll så jag känner mig taggad för att ta reda på saken. Kanske kanske..

Ska umgås med Sandra, Dennis och Matte tror jag och det blir nog trevligt, vi brukar hitta på saker så jag är inte orolig. :)


Nej nu ska jag låtsas lyssna på vad han säger i en timme till!

--

Burkish turkish

Hej hej världen!
Här sitter man vid sin nya dator i skolan ;) Grymt!
Var ju tvungen att nämna det ju. Det här flyter ju på fint! Philip sitter bredvid mig och ser ut som en riktig datanörd. Liksom resten av hela klassen som allihopa sitter bänkade framför burkarna. 


Tjarå


--

Prosit!

Usch inatt fick jag gå upp igen och ta en alvedon pga magont (IGEN)
Och inte blev det bättre sen på morgonen heller, snor rinnandes ur näsborrarna som två vattenkranar, en hals som kändes svullen och ont i öronen. Förmodligen också en förhöjd temp. Men men, ville inte missa mera av Tyskan så jag tog mig till plugget ändå. Ångrade mig sen ska jag säga.

Lärarn sa att jag såg förjävlig ut. Tack, precis vad jag ville höra.
Men dagen var rätt kul ändå för jag och Philip dampade rätt mycket. Dvs, gjorde rätt mycket sjuka grejer som ingen verkar ha förståelse för! Men vad gör det?

Jaha, efter skolan så gick jag till Beatrice, hon bjöd på mat så jag tog min favorit macka med kyckling i Vad nu den heter..(Pocatcha?)
Vi satt där jätte länge jag Beatrice och Bella och snackade strunt hur länge somhelst. Det var verkligen jätte trevligt och bra på alla sätt att få träffa henne igen!

Efter att vi "fikat" klart så drog vi hem till Beatrice och Bella vi satt och pratade ännu mera, jag fick också låna en tampong som jag stoppade i ena näsborren för att förhindra snoret från att rinna ut (nu har min näsborre svällt upp lite men jag hoppas att det hinner gå ner tills imorgon)
Sen kom också Alexandra en stund och snackade ännu lite mer skit med oss!

Tillslut hade klockan sprungit iväg så jag sprang också iväg hemåt och nu sitter jag här i min pyamas och bloggar. Har precis nyst ut en stor snorklump på golvet som jag fick torka upp. Jävla förkylning!


--

Trevligt trevligt!

Jaha, nu har även denna fredag passerat. Och fy fan vad kul jag hade igår, förmodligen lite för kul...
Aja, men det var mysigt värre och ännu bättre blev det när jag fick en påse med smirnoff i, helt utan förvarning! :D
 
Vi drog senare till Malin, jag, Sandra, Dennis och Matte och sedan dök resten av folket upp :) Det var nice, vi drack litegrann och chillade livet hann också fixa ett dataspel åt Malin. Sedan drog vi iväg i ett ex antal bilar.
Haha, vi stannade på jet för att Petsson skulle tanka, vem tror ni jag ser?! Jo, Mithilas pappa (om jag inte såg fel?) han var nattvandrare och det var ju bara att kasta sin dricka i någons hand och gömma sig som gällde för mig :D hahaha! Och ingen fattade vad jag gjorde när jag gick runt och gömde mig bakom Matte. Hihi.

A men vi åkte i alla fall vidare, så stannade vi allihopa på statoil, köpte korv gjorde vissa. Madde tallade lite på Petsson och Danne blev sur och började flirta med mig för att jävlas tillbaka. "Tjenare.. Jag har nåt där borta i min bil som du kan få se.. Har du något sällskap ikväll eller *äcklig blick*" Hahahha fyfan vad kul det var! :D

Sen tröttnade jag och min kavaljer på att vara på statoil, det gjorde de flesta andra också. Så vi fick skjuss hem jag och Matte. Vi var as trötta, men vi satt uppe en stund och tittade på tv tills ögonen gick i kors och tills Sandra och Dennis kom hem igen. Haha vi var som ett par oroliga föräldrar som "råkat somna på soffan för att just vakna när ungdomarna kommer hem" Haha.
Men sen gick även vi och la oss, och i morse dukade vi stor frukost i vardagsrummet och det var mysigt :)


--

Hairy woman goes.. Still hairy!

Dagens vistelse i plugget blev inte speciellt långvarig, en kvart ungefär. Jag led av magont som aldrig förr och den håller fortfarande i sig, ingen jävla aning om varför! :( En treo och två alvedon senare, same old shit. Jävlarns.

Aja, tydligen så var både Dennis och Sandra hemma idag, så jag har haft det ganska chill. Jag och syrran fick för oss att gå till frissan för vi båda två ville förändra oss litegrann. Så jag ringde dit och vi droppade in där vid halv 2, och nu är håret lite kortare. Haha jag är så besatt av mitt hår att 3 centimeter kortare känns som en halv meter, haha. Men skillnaden är så liten så jag tror inte att en jävel kommer märka någon skillnad ;)
Jag älskar det nu i alla fall, nu är det uppklippt mera och lite lite kortare men mycket friskare. <3 My hair.

Imorgon är det fredag, och då jävla blir det drag! Har en bra känsla för hur det kommer vara så jag hoppas att jag har rätt. Brukar i och för sig ha rätt så.
Nu ska jag lägga mig på soffan och se på tv och hoppas på att min magont ger med sig för det här är fan inte kul nånstans!


--

;)

" SHIT! Du e galet lik min blivande pojkvän!? "


--

Hellre en äkta vän än 78 falska.

Nu är de jobbigaste skoldagarna över, halelujah!
Imorgon ska vi göra grupparbete, annars slutar vi vid lunch så det är ju inga klagomål där inte ;)
Därimot är jag trött på idioter som inte vet rätt eller fel. Som snackar skit och tror att dom kan göra som dom vill utan att bry sig ett Dyft om alla andra. Själviska äckel.

...Annars är det lugnt!

Och nu ska jag bädda min säng och fixa lite i rummet och sen ska jag nog hoppa i säng och vara duktig. Kanske läsa en bok eller nåt, vad vet jag? :)


--


Talk to the hand, bitches!

fot
Bild : Av mig.


Den här bilden laddar jag upp till alla er som suger på att fota men som ändå envisas med att lägga upp era äckliga bilder på bloggarna :)


HAHA


--


Gissel gassel

Vet ni vilken del på kvinnan som är gropigast?

Låren.


--

mjufs

Ojojoj, bland en massa gråa moln hoppar jag runt och faller pladask ner i ett hål av oro och sorg.
Jag bygger mig en borg.

Helan går, och halvan stannar kvar!
Inget jag får, alla bara tar! 
trala LAAAA (8)

Hela dagen har varit dramatisk, först har jag mitt eget drama, sedan blir jag indragen i ett annat drama som jag inte har nåt att göra med. Usch, just nu vill jag bara gå och lägga mig och vakna på rätt sida imorgon, men ärligt talat så vill jag bara sova bort alla känslor men de går inte!

Hur som helst, vet ni vad kinas fattigaste man heter?
Tom Peng Pung...


-- 

Boring.

Nu sitter jag här, med en välförtjänt paus från pluggandet. Fyfan för läxor just idag.
Har gjort klart matteläxan, so-läxan, svenska läxan, naturkunskapen, engelska läxan. Och har nu bara tyska läxan kvar. Snark.

Ramlade precis och slog mig framför tvn i vardasrummet, det var halt så jag snubblade bakåt , slog i knät, bakhuvudet och armbågarna, handleden gör också ont hela vägen ut i tummen och de ända som någon la märke till var att det lät som fan i vardagsrummet. Ingen frågade hur det gick med mig, ingen sa nåt om mig, ingenting. Varför märker ingen att man är skadad?

Och jag har inte skrattat en ända gång idag, slå den någon? :)
Man kan väl säga att mitt humör idag är sådär.

Nix nu ska jag ägna mig åt att lära mig räkna till 30 på tyska. einundzwanzig


--

Fjoink!

Idag är det Tisdag, dvs min lediga dag! Men eftersom att Philip skulle jävlas med mig så jag blev elevrådsrepresentant så måste jag gå till skolan idag. Great.
Men det ska man väl överleva!?

Annat smått info;
Jag har bytit språkval igen, tillbaka till tyskan. Och nu har jag missat tre lektioner så jag måste lära mig räkna till 30 ganska omgående...Great det med!

Förut har jag gått med två halskedjor runt halsen, den ena med ett hjärta på och den andra med ett kors på. Men idag böt jag ut och satte båda två på en kedja vilket betyder att jag har tro och kärlek, men fanimej inget hopp! Man kan säga att "tron och kärleken dansar hand i hand medan hoppet är någon annanstans"

Mycket intressant? ..

Nix. nu ska jag lyssna på Norlie - Abstrakt kärlek, sen ska jag drömma mig iväg nånstans mot skolans håll lagom till klockan 9!
Och där ska jag vakna med ett duns och inse att allt bara var en dålig dröm :)


//FiloSofia


--

Ouh!

Jag blev utmanad att göra detta av http://siimplyme.blogg.se/



Frågor om dig själv.

Röker du ? På fest maybe.
Snusar du ? Samma som ovan.
Skolkar du ? Isåfall från idrotten men det har inte hänt ännu!
Gör du frukosten själv ? Ja.
Har du suttit i rätten ? Ja med skolan om det räknas? Haha
Har du slagit ner någon ? Nej inte seriöst.
Har du pussat någon av samma kön ? Ja.
Har du varit på strippklubb ? Nej. HAHA
Vad gör du när du blöder näsblod ? stoppar upp en tampong i näsan? Tampongtomte! 

När grät du senast ? Några dar sen, min aura var så grå..
Vem kan du prata om allt med ? Typ, Jonathan. 
Har du solglasögon ? Ja?
Skriv en mening på engelska ? Make my day, make it good.

Vem pussade du senast ?  A...
Vem kramade du senast ? Ida
Vad är din högsta önskan just nu ? Hitta kärleken :D
Vad heter den hårspray du använder? *Springer och kollar* Glamour.
Vem gillar du ? INGEN... haha x)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? Svart tröja med en grå t-shirt över. Intressant..? :p
Har du string på dig just nu ? Nej, mammatrosor <3
Känner du någon som heter Niklas ? Ja syrrans snubbe :)
Har du bärbar data ? Båda snart :)

Jag utmanar:
www.iems.blogg.se
www.emmadowntown.blogg.se
www.angelicabe.blogg.se


--


RSS 2.0