WOW!

TJOHO!
Nytt "unika besökare rekord" !!! HELA NIO STYCKEN! :D hahah

Min blogg är nog en av de bloggar som aldrig kommer bli stor, dels för att jag inte siktar på det och för att bloggen är rätt tråkig och kass i sig, och dels för att jag vägrar klicka runt och skriva små äckligt trevliga kommentarer i andras bloggar och låtsas att jag tycker om deras nya kofta från H&M eller att de var riktigt smarta som använde handskar för att inte bränna sig på den varma pajformen när de tog ut den ifrån ugnen ... Det är i och för sig väldigt smart att använda handskar när man håller på med varma saker som ugnar. De små kommentarer jag ger menar jag förstås, naturligtvis :)

Vid närmare eftertanke är det ett under med hela 9 unika besökare...... *Axelryckning*


--

Spelberoende...

Varit med om ett stort behov av spelande som kväver dig inombords och du känner att allt du behöver är ett par timmars spelande? Men att du inte kan för något är ivägen?! Kännt hur alla ideér  tar plats i ditt huvud, du vet PRECIS hur du ska göra för att lyckas uppnå din dröm och mål i spelet? Ja du vet PRECIS hur du vill ha det och vill bara starta. Men det går inte pga något!?!? ... Så känner jag just nu, jag vill spela sims... Sims 3, som inte finns ännu som inte har ett release datum mer än att det står "Kommer 2009". Bittert och sant. Jag är nog lite besatt. Sims 2 duger inte heller för att tillfredställa mina behov just nu. What to do?

Går och lägger mig snart. *En dag mindre tills spelet kommer*


(Skojade med det sista inom **)
Haha tänk alla sims 3 nördar som googlar efter bilder nu, så kommer de till min blogg och läser detta och tycker att jag är ett freak.. Men hey, varför sitter Du och letar bilder då? ;)


--


Lite kortare inlägg än jag tänkt mig

Just nu sitter jag vid datorn (like we didn't know that) och lyssnar på musik (like we didn't know that x2), det är käraste Bluntan igen..

NU KOM FRIDA!
NU DRAR JAG!
*Rundar av*

--


Någon hörde min bön..

Frida ringde just, som hon hade lovat. Förmodligen så kommer hon hit så fort hon har käkat lunchen som hon sket i tidigare idag. Haha det är ett tydligt minne jag har från den tiden jag umgicks med henne 24/7 för att vara exakt. Haha hon var alltid tvungen att käka lunch för hennes pappa blev allvarligt skit sur om hon inte gjorde det.

Kom på att det är ju faktiskt fredag idag (man minns aldrig dagarna när man har lov så man får påminna sig ibland) det betyder att mor och far åker iväg, så då kan jag och Frida parta loss här. Haha, påminner om tiden då jag tyckte alkohol var roligt och den tiden då Frida enjoyade att pissa utomhus... Sa jag för mycket nu? Äsch då.


--

I've gotten in :)

En färgstark känsla, av skratt. Något som gör allt så bra. Det måste va: NÄR MAN BLEV INTAGEN PÅ SITT(haha råkade skriva DITT först.. haha, rätt kul om jag snodde DITT första val)  FÖRSTA VAL!
Lite överdrivet, men man kom ju in på gymnasiet och det måste man ju fira :) LET'S GET DRUNK! Never gonna happend. Jag tror nog att jag ska fira detta med en cola och en glass kanske, eller en cocosboll. Fan det låter precis som en vanligt måndag/tisdag/onsdag eller möjligtvis torsdag i mitt liv...

Idag är annars en rätt händelselös dag, har bara varit hemma med Sandra och finurlat lite på våra bloggar. Den här headern som jag har nu den har inte jag gjort utan min kära systeryster! Visst är den rätt fin? För att vara gjord i Paint så är det rätt bra jobbat tycker jag!
Men vänta bara tills jag gått ett tag på min IT linje, så ska vi nog se på riktig Webdesign. Gaaaash jag längtar till min nya dator och första läxan, första provet. Allt det där! :)

Snart så är mitt sommarjobb slut, jag ska köpa en skit fin dyr as ball cool skinnjacka för hela lönen. Då kan jag i äldre dagar blicka tillbaka och svara på frågan "Vad köpte du för din alldeles första lön?" Så ler jag och blundar och suckar lite, fortfarande leende när jag säger "En skinnjacka, en svart med världens snyggaste krage. Å gud vad jag älskade den jackan!"
... Eller så ångrar jag det. Det vet man ju aldrig :)

Senare i veckan (?) eller kommande vecka så ska vi ut ett gäng och tälta. I alla fall är det sagt så, vi får de hur det blir med den saken men kameran lär bli ett måste. Vi vet inte ens vart vi ska tälta, nära vatten hoppas jag i alla fall (så att jag kan bada)

Ska avrunda det här tråkiga inlägget nu!
*Avrundar*


--

Hej hej Sexy Mike!

Idag har hunden spytt i min säng. Så jag har tvättat sängkläder idag, väldigt roligt.
Och nu sover han bredvid mig och skäller i sömnen, väldigt roligt.
Idag har jag också varit hos Rojano på filmkväll, det var faktiskt på riktigt, väldigt roligt. Filmen sög och jag förstår fortfarande inte vad den handlade om, men jag förstod varför de hade valt den filmen. Alot of sex and nude people. Inte min stil, faktiskt... Det ska väl vara upphetsande med nakna människor, men alltså nej.
Tjaffsat med mor idag, väldigt roligt.
Har gjort något med ryggen så jag kan knappt röra mig, väldigt roligt.


Jag klagar inte, det ingår inte i mitt liv. Samma sak gäller stress och gnäll. Jag yttrar mig bara om saker som gått fel. Men med en positiv inställning.....


Kan inte skriva mer, för jag skriver för snabbt och mor vaknar då det låter så mycket. Och hon vägrar stänga dörren (!!!!!), glädjedödare. Idag har vi bara gått varandra på nerverna hon och jag. Hela dagen nästan.
Det tar på krafterna att vara förbannad. Känner mig ganska trött.

Men innan jag ska sova så ska jag skriva dagbok som jag har börjat med igen. Och sen ska jag skriva dikter (jajamensan!)

Känslo-Fia, det är jag det!


--

Händelserik dag

.. Jag har kommit på ett botemedel för hicka!
Jag hade nämligen hicka idag, så jag började klunka (små klunkar) cola efter varandra, och slutade liksom aldrig utan fortsatte klunka hela tiden OCH DÅ försvann min hicka direkt, jag hickade inte en enda gång!

Så ni som undrar hur man blir av med hicka, drick cola (helst light), små klunkar och länge.

Som ni förstår så har jag haft för mycket fritid idag, har lagt pussel och tittat på ett ex antal filmer på tvn. Men jag har också diskat och tvättat en tvätt med vita kläder! Helt ensam.

Men framåt kvällen så umgicks jag med Haga och diverse andra onämnda personer :)

Jag tänkte slå på stort med ett par bilder från midsommar igår, då vi åkte ett par brudar till Skansen och kikade på djur och skit. Och bilderna har jag tagit, ofc (=of course)

     
Bild 1, Min guldring som jag fick när jag gick ut nian, en såkallad "pusselring" i fyra delar. Man kan dela ringen på fyra delar (för den som inte förstod det). Bild 2, jag leker skitball i en trädtunnel (eller så gör jag en misslyckad posé). Bild 3, jag fick en galen idé så Beatrice och Rojano fick ställa upp som försökskaniner. Blev helt ok. :)

Jag tänkte ta med en gruppbild på allihopa, men det var alltid någon som blev skit ful (ärligt talat) så jag vill inte genera någon :)


--
 

Eko.

Jag kan inte skriva dikter längre.


--


Flyg fyla fågel flyg

Första dagen på jobbet! Det gick as bra! :) .. Orkar inte berätta om det men det gick bra! Vi åkte rätt också, det var ju ett plus i kanten!

Idag har jag genomfört min fågel-skrämma som jag har funderat länge på.
Det är nämligen så att jag har sängen längs fönstret i mitt rum. Och jag har alltid fönstret öppet när jag sover, men jag går och lägger mig så sent att fåglarna hinner börja sjunga utanför på baksidan sittandes i trädet. Så jag har kommit på en idé hur jag ska få bort dem.. Det är följande;

Jag har nu snörat fast två stycken fiskelinor i två olika trädgrenar i trädet, fiskelinorna löper spänt i luften hela vägen in under en kant rätt in igenom mitt lilla öppna fönster där de är fastsnörade i en stor pärla, det gör att jag kan bara kan dra i den så rör sig grenarna på trädet, då blir fåglarna som sitter där rädda och resultatet blir att de flyttar på sig och jag kan sova som en prinsessa!

Och Haga hjälpte mig med det! :)
Nu mår jag dåligt med både huvudvärk och magont, så jag ska ta det lugnt nu ett tag tills det känns bättre!


--

"Bättre med en korv på stan, när man inte hinner över till Danmark över dan"

Rubriken på inlägget är en liten fin dikt jag hittade på när vi gick på stan, jag, Burgerman, Nanna och Emma =) Den handlar mest om min längtan till att bara åka ner till Danmark över dagen och käka en korv och återvända hem igen. Lite fräckt.

Vi kom lite vilse påväg dit och jag var påväg ut ur bussen. Nanna också! Jag försökte muta henne med "Jag bjuder på en Flurry Smarties!!" .. För vi insåg att bussen körde åt helt fel håll och att vi inte skulle hinna dit i tid. Men icke, vi åkte dit ändå.
Ingen av oss hade kollat vägen för vi tänkte att någon annan gjort det. "TUR" var ju att Burgerman hade kollat efter på sl hur vi skulle åka... Men det var ju lite mindre lyckat när vi fick åka stockholm runt i 40 minuter istället för kanske en resa på 10 minuter? :)

På måndag när vi åker till jobbet, så kollar jag tiderna Burgerman ;)


Roligaste med denna dag var helt klart när vi åkte tåget ut till Saltsjöbaden. Och vi åkte Saltsjöbanan, och jag gjorde om det till Saltsjö-BANAN! (Som i frukten man äter) oh jisses vad jag jiddrade om det hela dagen. Saltsjö Banan :D <3
Fan att inte Tilli-Thai-Empi-Emipla-Emmi-Emz-Mithila var där!?

När vi var påväg, precis följandes kartan de sista 600 metrarna så började alla tre av mina rese kamrater att tjata om att vi kommit fel. Jag förstod inte det, då vi äntligen följde vägbeskrivningen exakt!?

Dagen var faktiskt rolig, och jag kan nu alla säkerhetsåtgärder vid användning av rulator och rullstol. :)
Dessutom fick jag veta att de boende kan slänga ur sig kommentarer som "Ditt jävla fetto!" i mitt ansike, något som jag får jobba på att klara av känner jag.

--


Damn little mama!

Snart får jag träffa Frida igen :) Det har hon lovat mig, och jag har faktiskt längtat efter henne så hon kommer inte undan mig!!

Undrar ni vad jag gör uppe så tidigt på en lördag? Jag med.
Jag ska iväg med sommar-jobbet, visst låter det flaschigt? Men det är det inte *sneglar på klockan*

Det är inte så flaschigt när man gick och la sig klockan 4 och gick upp klockan 6 ...

MEN MEN!
Positiva tankar;
Nångång tar ju kick-offen slut, och då kan jag återvända till mitt sommarlov. Hoppas också att man träffar på prins charming. (Ja Mithila du anar rätt, det är just den snubben jag menar!)

Jag har blivit överraskad på det mest magiska sätt. Tänk hur något kan passa en så rätt.


--

Snupidimmdimm

Min blogg... I alla väder och alla dar är du något bland det finaste jag har! (Jag kan inte säga att du ÄR det finaste jag har för så stog det på mammas morsdag kort..)

I'm back on track! *Nobody cares* ;)

Här är sommarlovets måsten:
1, ....
2, ....
3, ....
4, ....
5, ..... Låter bra va?

Vet ni vad som gör min familj så speciell (förutom att just jag är en del av den)?

1, pappa har körkort och det har inte mamma. Men ändå är det mamma som bromsar bilen med fötterna mot golvet och det är hon som berättar vart pappa ska åka, när han ska svänga, när han ska bromsa och speciellt när han Inte ska gasa.
2, pappa har som sagt körkort, men han kan inte skillnaden på höger och vänster..
3, jag har en sjuk storasyster med ett väldigt udda skratt! Ungefär "Ho HO h o HoHoho" (jag vet inte hur man ska beskriva det)
4, min andra syrra är tillsammans med en raggare, vilket betyder gegga i håret, väst och raggarbil! (Ett väldigt otippat val av kavaljer)
5, jag har världens sötaste systerson/gudbarn som heter David. Men jag kallar honom bajskorv (?) .. Jag vet inte ens själv varför, han är en liten bajskorv helt enkelt!
6, båda mina systrar har pojkvänner FAST det är jag som är den bästa av alla barnen ;o
7, vi drar ut i skogen då och då, bara för att kolla på djur och man får poäng om man ser djuret först, sen när vi närmar oss hemåt så räknar vi vem som vann (dvs såg flest djur)
...Listan kan nog göras bättre/längre!


-- 

Sluttiruttan

Usch jag orkar inte blogga, har inget som kan klassas som intressant att skriva om. Mja, skolan går åt rätt håll och jag plockar MVGn hela tiden och på tisdag är det slut på högstadiet! ....



Snark vad tråkigt det är ^^,
Jag tror jag skippar att skriva ett tag ;)

--

AHAAAAAAAA

Sophia sitter och kollar på Tv med Dennis, hon orkar inte blogga själv och då tycker hon att jag ska blogga i hennes blogg, inte för att jag har ett skit och skriva .. så jag avkantar här, skit i den här bloggen och gå in på min blogg istället!

Carl.

Äntligen hemma! Nädå, typ tvärtom. Fast jag saknade vissa så det är skönt att vara hemma igen :)
Men det lär bli ett nytt besök på Sånkan snart! Skulle jag tro!

Denna helg fick vi fin främmande av någon som jag verkligen älskar (eller mja, ser väldigt mycket upp till) det var Greven som kom, även kallad Carl (som jag föredrar). Han är en stor filosof och han delade med sig av en massa kloka funderingar med mig och vi samtalde väldigt mycket den kvällen. Jag hade hoppats länge på att få återse honom, det var fyra år sen sist. Det ivll säga, fyra år sedan hans husvagn, hans hem -Brann ner. Men han ler och skrattar ändå. Och han var sig lik. Usch jag blir glad av bara tanken. Någon dag ska jag skriva en bok om dig, Carl! :D

Jahapp, sedan har jag kört Bosses motorbåt också, lärde mig backa, gasa, "bromsa" och köra runt i virvlar som en tok. Det var roligt, båten höll nästan på att vippa över, men det gjorde den inte!

Det har hänt en jäkla massa egentligen, men det är to much to handle för ett enkelt blogginlägg.
 

--

RSS 2.0