Skol arbete!

Nu har vi datasalen för att vi ska kunna skriva på våra uppsatser i en timma men jag har fått mail av Ingrid (våran lärare) att min uppsats var bra så hon behövde inga större förändringar så jag har ingenting att göra. Så nu sitter jag här och skriver! (Jag får)

Jag har räddat min by på travian och nu skriver jag med Besse på pa, haha det är skojigt faktiskt! :)

Resten av dagen blir nog skit bra tror jag, direkt efter skolan så ska jag hem och packa ner kläder BAD-KLÄDER  och annat behövligt för att jag ska överleva i skokloster på campingen, det ska bli härligt!
Våra grannar kommer dit och då får jag äntligen träffa Jenny igen, det var längsedan nu! Sedan tar jag med mig Herman också, det ska bli as kul för Herman är så jävla skön så åååh! Jag längtar faktiskt, trodde att jag skulle ångra mig och vilja vara med mina kompisar. Det vill jag ju. Men jag vill hellre vara i skoklster, nu ska det bara bli as fint väder också så att jag kan få den där härliga helgen som jag längtat efter hela vintern!

Åååh Leffe och Maggan <3
Och framförallt - BOSSE! Haha! Åh jag ska träffa Bosse *Gör seger dansen* (Det är en 50 årig gubbe som jag är kär i)

Åh jag ska sitta på bryggan och bada fötterna och fiska... Det ska blir så bra så :)
Aja det betyder att jag inte kommer att skriva på ett par dar (oklart hur länge jag blir borta) men det märker vi ju!

Hejdå, ta hand om er tjejer och gör inte bort er! Jag är ett samtal iväg om det är nåt (någon)!  
Den som saknar mig ringer.

--

Ingen som tror mig..

Idag försökte jag få ut lite information om en viss sak, men ingen tog mig på allvar så det blev ingenting med den saken. Så skit ner er då -Jag har rätt!

Annars så har dagen varit bra, det är ju skit varmt så det kan inte vara något annat än bra!! Har solat rätt länge nu på ballen, det var skönt!

Snart kommer min kära mor hem också och sedan ska vi åka till Donya, Niclas och David och käka middag! Åh jag hoppas det är något gott! Som typ stuvade makaroner eller nåt! För det är ju så smaskigt!

Har ingenting att tillägga faktiskt. Så jag kanske ska runda av här då?

*Rundar av*


--

Tilli är så fin!

Ny vecka igen då! En kort skolvecka! Härligt!

Idag var det rättså bra i skolan, det var ju bara lektioner till halv ett sen skulle vi på en as dålig teater. Den var faktiskt dålig. Eller emellanåt var den ganska kul, men det var för lite för att den skulle klassas som Rolig eller Bra. Sedan satt man ju framför två dampbarn också som inte gjorde allting så mycket bättre heller! Fy skäms!

Borta bra hemma bäst,
nu är jag då hemma och har suttit vid datorn nästan hela tiden. Bestämde mig för att jag skulle börja slänga iväg mina kläder nu som legat på en hög i mitt rum i en vecka, men jag har inte hunnit så långt än. Jag har bara lagt endel i en stor säck än sålänge.. Och i garderoben ekar det, det är lite läskigt men det ekar! Jag Ska fixa rummet, men inte idag. För idag skulle Alexander komma hit men nu ska han inte det och då behöver jag inte städa heller! *Lyckliga jag!*

Förlåt för att jag sjöng "du är så ful ful ful, kommer aldrig bli snygg snygg snygg" i ditt öra Mithila, menade inte att du var det, och förlåt för att jag sjöng det en gång till efter att jag bett om ursäkt en gång redan! <3

Så nu ska jag fokusera på min uppsats, precis som alla andra på min msn lista just nu verkar hålla på med. Lite kul faktiskt, ska räkna hur många det är!... Åtta stycken! (Det var fler förut!)

Hjärter ess på min hand.


--

Quit or Save

När vet man om man borde gå vidare eller fortsätta kämpa för något?

Är det bara ett mål man har i livet, som man verkligen brinner för så är det såklart ingenting att fundera över -Klart man ska ge allt man har för att uppnå det?!
"Livet har ju sina med och motgångar!"

När det gäller någon då?

När ska man ge upp och bestämma sig för att "Nä nu orkar jag inte mer!" och gå vidare? Det är ju så olika för alla hur man sköter saker. Men när man nått det stadiet att man börjar vela så ska man nog börja granska allting väldigt noga. Man får göra någon slags lista med alla bra saker som den här personen ger en, och en annan lista med dåliga saker. (Man kan ju fundera på det iallafall)
Har man tur så finns det flera goda saker än dåliga och då har man ingenting att bestämma ännu. Så ser jag det. Är der därimot fler dåliga saker än bra saker, så tycker jag att man ska ta dig en riktig funderare. Varför vilja umgås och vara nära någon som gör en illa? Jag vet inte.

Anledningen till det här dumma inlägget är helt enkelt för att jag tagit mig en riktig funderare (som omväxling) och mja, jag tänker forstätta som jag har gjort tidigare. Dvs att jag struntar i vilket. Lättare sagt än gjort.

Man vill ju, men man kan inte om man inte är två. Så jag håller låg profil med hjärter ess i min hand, men jag kommer aldrig att gå All in. Sålänge du inte höjer först.


--


Sö(-m)ndag

Käraste läsare,
idag känner jag hur hoppets klo tagit tag i mig, jag har fortfarande sår kvar. Inatt ruskade den mig så jag inte kunde få en blund, för att sedan försvinna till soluppgången. Så kära läsare, hjälp mig finna mitt hopp. Hjälp mig upp på min topp igen. Högt där uppe bland molnen där jag en gång var, tillsammans med min älskade som försvann liksom hoppet...


.. Forsättningen på gårdagen blev att Jocke, Micke, Jim och Victor kom hit och chillade med mig. Jag spelade spel med Jocke och jag vann!! Sen försvann jag och Jocke och jag sopade skiten ur honom på kuddkrig, haha! De andra trodde nog att vi gjorde något helt annat... Idioter!
Sedan drog dom vid halv tolv tiden kanske, då drog jag ut och cyklade för jag fick någon sån där knäpp idé igen att jag ville cykla mitt i natten!
Väl hemma igen så fick jag sms från Rojano som var på en fest, så bad dom mig komma dit så mötte Andreas mig påvägen dit... Det var väl kul där, var inte där sålänge. Sedan kom SchosseBosse och co, och hämtade oss med bil så åkte vi upp till Valsta. Men då var jag trött och slut i kroppen och allmänt ledsen hela jag, så jag drog mig hemåt (Dvs jag utnyttjade SchosseBosse och co så att jag fick skjuss lite närmre hem så jag slapp gå så långt i natten)
 
Det var min lördag, idag ska jag bara ta det lugnt och skriva på min uppsats om jag kommer på någon fortsättning snart!


--

Brist på nåt att göra!

Nu när solen håller på att långsamt dra sig neråt och göra en morgon åt Kina, så kan jag inte låta bli att känna mig en liten gnutta ledsen i ögat. För när solen går ner så symboliserar det att dagen är slut och kvar finns bara skymningen för att sedan mörkna och välkomna den svarta svala natten... Flummigt värre va?

Med det vill jag få fram att jag inte vill att dagen ska ta slut, för jag har inte gjort någonting och ingen har hört av sig heller så jag vet inte om jag är mobbad idag eller hur det är (Jag har helt glömt bort att man kan ringa själv). Men det gör mig ingenting om jag ska sitta hemma och såsa ikväll också, jag trivs väldigt bra med mig själv. Trivs bäst med mig själv, lite sorgligt kanske.

Tänka sig vad lite jag gör hela dagarna, ändå hittar jag inte på något nytt. Jag tror att jag lever i någon sorts bubbla som jag bara delar med mig själv där jag inte släpper in någon och bara är. Haha, ja jag är lite poetisk eller underlig just för tillfället. Det kan bero på att jag kanske är uttråkad eller nåt. Eller så behöver jag få ur lite kreativitet ur mig själv idag. Jag känner för att måla en tavla, eller rita nåt skit snyggt.
Göra om bloggen kan jag inte göra, för jag trivs ganska bra med den här men jag har en mega idé i huvudet. Kan dock inte prova den då jag inte orkar med min dator i mitt rum för tillfället, så det får vara tills vidare.

Usch jag måste lägga upp bilder.. Snark!


--

Lördag då!

Idag är det lördag, känns som om det är söndag eftersom man fick en extra helg dag, men det är ju bara härligt när man kommer på att det faktiskt inte är söndag!

Idag har jag bara chillat, som vanligt! Jag är så jävla bra på att chilla!
Ne men idag har jag bara solat på morgonen, käkat frukost och sånt där annat nödvändigt. Borde egentligen skriva på min uppsats men jag vet inte hur jag ska fortsätta för det är så konstigt om Danmark går in och bombar i Irak hur som helst, det funkar inte. Jag måste komma på nåt bra som jag kan skriva...

Sedan borde jag Såklart röja i mitt rum också, det ser förjävligt ut där. Man orkar inte se på det så man går upp på morgonen och stänger dörren och öppnar den först när man går rätt igenom skiten på golvet till sängen och så fortsätter det.. Men usch vad det ser ut. I don't like it.

Som jag brukar säga så tycker jag att rummet återspeglar hur man mår, och också hur man hanterar sitt rum återspeglar det. Om man mår dåligt t.ex Så kanske man inte ens har ork att fixa det det såkallade "jag-mår-skit-och-bryr-mig-inte-om-nåt-Humöret". Men det kan också vara så att man har skit fint rum och är jätte pedantisk för att man är så kaos i sig själv att man städar och gör ordning där man kan? Dvs "Jag-mår-skit-men-vill-inte-att-det-ska-märkas-Humöret"
Mina tankar är så förvirrande. Men jag säger väl att jag är kaos i mig själv och därför är mitt rum också det..! Så vet vi det då. (Eller så är jag bara lat)
Ne men jag mår väl bra, just nu.. Det ända som stör mig är att jag saknar nåt.

Nix pix nu ska jag gå ut på ballen lite smått här, man solar på baksidan tills det blir skugga så går man ut på ballen och sitter där till 4 tiden kanske! Det är chilling in the sun.


--

Long time no see!

Längesedan sist, men allt är lika trist!

Nu är det helg då, Rojano sov här inatt. Och imorse vid 10 så gick vi ut och la oss på min baksida i trosor och bh och solade i en halvtimma, sedan fick vi skjuss ner till steningebadet. (YES) .. Det vankas första doppet här! Ja, iallafall så åkte vi ner dit och gick genast i vattnet, det var lite kallt. Men det sket man ju i. Ingen jävel brydde sig! Och jag var väldigt taggad på första doppet så jag gick i och sedan räknade jag ner från tre och doppade mig och sedan simmade jag in till land, det var det doppet. Rojano doppade sig också faktiskt!

Sedan låg vi och solade i någon timma eller så, klockan 13:13 ungefär (haha) så ringde vi pappsen och fick skjuss hem igen. Väl hemma lade vi oss och bråkade om vart vi skulle ligga, på min balle (haha igen) och där låg vi till mja, mamma hann ju komma hem så till halv fyra nångång låg vi där. Och lite färg har man väl fått!

Den som säger att jag inte har varit utomhus idag kan kyssa sin stjärt (stjärt är Rojanos favorit ord, fick jag veta idag. Hon skulle hellre heta det än Rojano...)

Jahapp, och nu har jag hört det ryktas om att vi ska någonstans. Men känner mig inte så taggad, här sitter jag i mammas gamla morgonrock helt ny duschad... En filmkväll skulle passa mig bättre. Som vanligt när det gäller mig. Idag lär jag ju inte få med mig någon på en sådan tråkig idé. "Det är ju faktiskt fredag!"

Så att, vi får se vad som sker. Livet är ju en gåta sägs det.

Ibland borde man skärpa till sig, sluta hoppas, längta, tro, be och istället se till att det ska ske.


--

Skit ful blogg, jag vet!

Ja jag har gjort om bloggen, och ja den är skit ful. Har ju inte tillgång till min egen dator just nu så jag kan inte göra den så som jag vill ;(
Men men, skitsamma just nu. Orkar inte lägga ner mer tid på det nu!

Idag var det spex foto dårå!
Och jag tänkte ju inte vara med, men vafan man måste ju ställa upp för klassen ;o Så jag drog med mig Buben och Tilli hem till mig och vi fixade oss så vi såg ut som 80 tals brudar, det blev väl godkänt? ;)
Så fotades vi sen så var det inte något mer skola idag, haha jag drog hem jag ^^,

Så mötte jag syrran och David i valsta så köpte vi något som såg ut com choklad och smakade som choklad. Sen gick vi hem och åt upp det där choklad liknande, sedan lagade vi mat och lekte matlagningsprogram (Ja hon är 20+ och leker fortfarande!). Det vart iallafall gott!
Och David bokstavligt talat - Låg och chillade på mig, haha vi höll nästan på å dö av garv!
Aa och så kom snygga söta Niclas också, och vi skrattade lite till! :D
Det var chilling in the dilling!

Nu är jag dock ensam igen, sitter och lyssnar på musik och funderar på om jag ska dra mig till rummet och fortsätta städa upp lite, till rum bytet dårå.. Yä yä yä!
Ojusste! Har ju tvätt också, måste fixa det. Tjingtjing! :D

OCH VARFÖR;
Blir saker typ aldrig som man vill och hoppas när det gäller "kärlek"? Jävla skit, jag tänker bojkotta skiten nu asså. Nu tänker jag försöka att inte bry mig om dig för du e dum och jag tänker inte ta det :)
Som på min körbisin keps "Ta ingen skit!"
Men sen om man blir kär, så blir man som stålmannen, man kan ta hur mycket skit som helst det ända man bryr sig om är om han ska säga nåt fint eller ringa på kvällen and so on... Patetiskt. Hur man låter sig trampas på!?
NEJ ÄNDRING! Jag låter dig vara nu,
sköt dig själv. Snorunge!
Haha det sista var lite kul dock :)


--

Tilli!

Du sjöng när du övade till Apologize, och du var seriös.

"iiiiiiii'ts tooooo laaaaate to apologiiiize... TOOOOO LAAAAAAATE!"

S Ö T ! <3


Nytt rum?...Snart?

Idag har det varit en riktigt chillig dag, måste jag säga. I skolan var det visserligen No prov (som gick åt helvete) men det bryr jag mig inte om.
Och ja, det är ju den där klassiska underbara lektionen Musik på torsdagar. Jag och Tilli äger dom så hårt!!
Idag blev vi typ bortglömda från musiken och blev inlåsta, haha eller a, typ.. ;)
Aaa men det hela var väldigt roligt.. VI FÅR INTE GLÖMMA - Att jag hittade en lerklump som någon lämnat, och Angelica sa att jag skulle tugga på den.. Klart man gör det?! Och nu tycker hon att jag är äcklig!!!
Sedan rockade jag och Tilli loss där inne i vårat rum, jag headbangade tills jag inte orkade mera och vi gjorde om texterna till våra egna. Min text till låten Apologize var ägande, men Tillis var också rätt bra. Den handlade om att röka på och hade egentligen ingen handling alls :D haha <3

Och nu är jag hemma och har inga läxor eller skit prov eller någonting sånt!! Så nu sitter jag bara här och lyssnar på musik (som vanligt) och skriver i bloggen. Är inne på msn också, men helt i onödan eftersom att ingen ändå skriver till mig, haha mobbad :/
Men inga sura miner här inte! Solen skiner ju!
Åh i helgen vill jag bara låsa in mig och sitta ensam och göra ingenting. De andra snackar om fester hit och dit men jag tror jag bojkottar det och ägnar mig åt tvn xD haha, kul liv.
Men man har faktiskt fri vilja.

Vill du också chilla med mig? Ring då så kan vi chilla x)

Förmodligen får jag nytt rum SNART..?!


--


En oändlig vänskap.

Imorse var det nationella dårå, Engelska.
Haha jag skrev om min mp3 :D
Det hela blev väldigt poetiskt (precis som svenska nationella blev) och ja, vi får väl se om det duger eller inte. Jag kom iallafall fram till att min mp3 är mitt hjärtas talan (hur jag kom dit är en ganska lång väg) men det var ganska fint skrivet om jag får säga det själv.

"It's my heart speaking"

Annars har inte så mycket hänt, jag har pluggat No i veckan, men kan inte så mycket. Sedan var jag i Uppsala en sväng med mor och far idag och handlade lite. Så ringde Jocke och fråga om jag ville med honom ut men jag var ju i Uppsala då..
Påvägen hem såg jag Andreas vid station, haha det var kul. Jag skickade ett sms med texten "Såg jag dig nyss?" (som om han skulle kunna veta det) Men det var kul ändå.
Sen när jag kom hem så läste jag lite mer No sen gick jag ut och mötte Jocke, vi gick hem till Jim och hämtade hans mp3 och sedan satt vi och chillade på en lekplats (för jag ville gunga och spotta på en lekgunga) och nu har jag precis kommit hem och fingrarna är fortfarande kalla. Men det var trevligt att prata av sig lite med Jocke ^^,
 Man kan vara så läskigt ärlig med honom utan att det gör nåt, haha jag är så ond alltså.

Vi diskuterade det också, fast jag och Busen - Om man är god/ond?
Vi kom fram till att jag är en ond människa, för mina "roliga skämt" är ofta baserade på någon stackare som får ta en massa skit... *Slå mig själv*
Namen, jag ska försöka bättra mig. Fast jag trivs med att vara "ond" kan ju använda det som en ursäkt om jag är taskig?

Sorry Al för att jag drev med dig idag, hahaha men det var kul.. Visst Tilli?

Snow patrol - Chasing cars

Förlåt för att jag är så dum, men det är behövligt sötnos. Tro mig, jag vet bäst och jag är synsk.
Efter regn kommer solsken!!


--

Ingenting att göra

.. Har ingenting att göra så jag har letat på internet efter mitt horoshop för dagen, samt endel fakta om mitt eget lilla söta stjärntecken; Vattukvinnan!

Mycket ointressant för alla de som inte är Vattumän/-Kvinnor! (Man vill nog inte läsa då)

Vattumannen



Motto: Jag vet!
Du är originell, fantasifull och ligger alltid steget före. Du är intensiv och frihetsälskande. Oberoende är viktigt i ditt liv. Du är vänlig och har ett inre lugn. Din intuition leder dig rätt när du är osäker.

Du har en stor och brokig bekantskapskrets, men inte så många nära och förtroliga. Det kan vara svårt att komma dig riktigt inpå livet. Det tar tid att bli godkänd av dig. Du söker dig till människor som tänker som du och som har fantasi. Du är intressant att leva med och vänskap och kärlek är lika viktigt för dig. Det är viktigt för dig att du får gå din egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna. Risken för dig är att du driver ditt oberoende för långt och blir ensammare än du vill vara. Försök släppa in folk i ditt liv.

Du är också envis och egensinnig. Du har en förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret.  Du är hjälpsam och solidarisk och har ett intresse i helhetens bästa. Du har svårt att stå ut med ensamhet och du är därför mycket kreativ och företagsam. Du ger ett seriöst och originellt intryck.

Du kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Du behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp.

Du har inga drömmar eller illusioner när det gäller kärlek. Det behövs en tvillingsjäl för att ett förhållande med dig ska hålla. Någon som är kravlös och självständig. Du visar inte känslor offentligt, men hemma kan du vara mycket romantisk.

Detta är den allvarliga andens tecken. Vattumannen tänker djupt och analyserar sin värld i avsikt att förstå dess innersta väsen. För Vattumannen är lättsamhet sällsynt och få ting är för honom så små att de saknar betydelse. Han grunnar mycket, även om det inte alltid framgår tydligt ens för honom själv. Världen är ett mysterium, men inte olösligt. Han gör vad han kan för att förstå det. Att leva är för honom en gåva som det gäller att förvalta väl, och nyckelordet för detta är kunskap.

G o d    n a t t !  


--

You aint going!

Hej hopp!
Idag är det söndag, tråk-söndag!
Jag ska bara sitta hemma idag och inte göra ett skit, bara chilla med mig själv tills jag orkar ta mig tid till glosorna. Just nu har jag suttit och gjort ett nördtest som jag gärna delar med mig av!

Jag är alltså fifty-fifty boknörd, "Närsomhelst nu kan det tippa över" haha :D

Vill jättegärna se Bubens/Bobs/Busen/Beatrices resultat! :D




--

Du ska ingenstans, still.

Min sjuka dröm tror jag handlar om mig själv, att den tjocka nakna tanten ska föreställa mig.
Det är nog en dröm som säger att jag ska vara försiktig och låsa dörren när jag springer runt naken så att ingen kommer in och ser mig.
Eller så betyder den att någon kommer komma när jag är naken!?
Haha, ska man utmana ödet och springa näck med olåst dörr ändå?

Nu är Alexandra påväg hit, och om ett tag dyker nog Busen och Haga upp också! Vet inte vad vi ska göra, blir väl nåt liknande som igår.
Och dom ska väl leta fest så drar dom sen, jag ska inte med iallafall!!

Någon som spelar Myst 3 Exile som kan hjälpa mig?
Jag har fastnat på ön Edanna, på sista delen - När man ska rädda fågeln. Den ska tydligen flyga och ta med en därifrån men grejen är att fågeln flyger bara iväg när jag har räddat den!?

Natasha Bedingfield - Unwritten
Natasha Bedingfield - Soulmate


--

DU SKA INGENSTANS!

D  U       S  K  A        I  N  G  E  N  S  T  A  N  S  ! 
-Dumma jävla människor.

Hej hopp!
Om man skulle ta och prata lite om gårdagen/dagen kanske.
Igår var vi tjejorna hemma hos mig och chillade helt enkelt, vi satt i antingen mitt rum eller i vardagsrummet och babblade om skit. Haha jag och Ida satt en stund och bara lyssnade på oss, hur sjukt det låter. Vi kan snacka om så sjuka grejor som man inte ens kan diskutera om. Sjuka vi e.
Sen drog jag och Rojano ut i smyg och jag skjussade henne på min cykel, fast "i smyg" blev det aldrig eftersom att alla redan visste att vi skulle cykla. Haha, men det var kul ändå.

Dessutom har jag ändrat tillbaka min ändring, från början skrev jag "ändå" sen skrev jag "endå" men efter många om och men så har jag kommit fram till att det är rätt att skriva Ändå? ..

Jaha, och sen drog alla vid tolv förutom Ida som stannade lite längre och chillade/bråkade med mig, haha.. Jag älskar dig vet du? ;)

Och sen gick jag och la mig i mamma och pappas säng, bäddade runt om mig som en mur sen sov jag där i mitten som en prinsessa. Vaknade några gånger men jag somnade om hela tiden så jag sov i kanske 12 timmar :)

Drömde en skit lustig dröm;
Jag och Ida skulle gå hem till Ida som bodde på magnegatan då. Så hittade vi inte dit men när vi tillslut hittade så sprang Ida in på toa men jag sa hela tiden "såhär ser det ju inte ut hemma hos dig" men hon vägrade lyssna utan satte sig på toa med öppen dörr. Medan jag gick runt och tittade, jag kände inte igen mig. Sen kommer en naken fet gammal kvinna ut från ingenstans! (Hon hade bastat) Och kollade på mig och jag blev livrädd och började förklara att vi hittade inte hem och råkade gå fel och att min kompis bara skulle gå på toa osv. Så gav jag henne en gubbe som jag hade täljt till som det stod "bastu" under, som förlåt för att vi klampat in i hennes hus mitt i natten. Haha det var helt sjukt!
Sen hjälpte gumman oss hem, men Ida var skit taskig och hoppade på gummans rygg... Sen vaknade jag.
Undrar vad den drömmen står för?

Han gav mig dissen ^^,
Adjö.

--

Tor har namnsdag en gång i veckan!

En helt vanlig torsdag!
Förutom el avbrottet i skolan, som gjorde att vi fick sitta i halvmörker och äta på papptallrikar. Hur de lyckades få maten varm är fortfarande ett mystrium, och när jag tänker efter så vill jag kanske inte veta hur de värmde maten. De kanske stod och rullade kycklingbitarna mellan fingrarna tills de blev varma..?

Har tappat suget totalt på att skriva, kan va så att mitt liv är så himla tråkigt just nu att det inte ens är kul att babbla om det längre, haha :D
(Det där var dock lite kul)
Ne men de händer inte så mycket, jag har precis laddat ner ett av James Blunts album och helt och hållet kärat ner mig å låten I really want you .. Vem nu det kan tänkas vara!? .. Det vet man inte, vet du vem det är som jag vill ha så kan du lämna en kommentar! Det skulle vara rätt intressant att se vad folk tror och sådär ^^,

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på Bluntan och skriver i min lilla blogg, snart ska jag börja yla till låten - Så fort jag lärt mig den någorlunda! Sen ska jag nog dumpa ett par rader i den andra bloggen också när jag endå håller på och börjar bli någorlunda på G här!

Mor och far är på gudbarnets födelsedagskalas (Melwins) han ska få jätte coola walkie talkies, som jag också vill ha så jag ska försöka få mor att köpa sånna till mig med. Skit smart ju, så ringer man liksom gratis? :)

Sen vill jag bara önska all lycka till Jocke som gått och kärat ner sig lite smått ^^
Och till mig själv.
Och lycka till till Sandra som blivit påkommen av mamma att röka utanför skolan i Väsby idag, haha du är så körd :D haha! *Skadeglädje är den bästa glädjen* 
Smart hon är som står utanför och röker när morsan kommer och ska ta lunch? Haha! ÄGD!
Nu kanske jag får byta rum..


--

End of the week, in my heart there's a leak.

Jaha så var det söndag mitt i allt, endel grejor har man väl gjort!
I fredags var vi hos Alexandra och firade henne, vi åt jätte god pizza och senare åt vi också varma hallon med glass som också var helt sanslöst gott. Och jag chillade rätt mycket med Linnea *älska*. Nej men kvällen var trevlig, blev kvar där till klockan två någon gång innan jag for hemåt igen. Och väl hemma sov jag som en stock, helt ensam var jag också! Så jag kunde springa näck hur mycket jag ville! De ni!

Lördagen var den ultimata chill dagen, med chill mästaren Rojano och Sophia så blir det ju bara Chilling in the dilling, helt klart!
Vi fläskade på med godispåse, munkar, billy pizzor och hela det köret! Så låg vi i varsin soffa inrullade i varsin filt och tittade på kopps. Men Rojano blev över-chillad så hon somnade vid hlav tolv, lite mindre lyckat. Sen väckte jag henne och hon drog hemåt. Sen gjorde jag inte så mycket mer egentligen, jag ringde några samtal och samtalade med både Dennis, Micke och Andrew en stund. Det var trevlansch att höra deras röster!
Sen lite senare chillade jag med A, det var också chill!

Och nu har jag vaknat upp och det är söndag, sista dagen på veckan och imorgon är det måndag igen, precis som det alltid är efter söndagar. Tröttnar inte ni ibland på att det alltid är samma veva om och om igen?

Och nu är jag btw, jävligt hungrig och jag har typ varit det sedan jag gick och la mig. Nu är frågan bara vad jag ska proppa i mig;

1, Godiset som blev över
2, En billy pizza som blev över
3, Riktig frukost, dvs rostade mackor and all that shit.

Haha vad tror ni jag väljer?
Jag vill ha rostade mackor, men jag kommer typ äta en Billy pizza endå..
Intressant jävla horliv man lever :)


--

Grattis till födelsedagsbarnen!

Idag är det fredag, och jag är förskyld! Det är toppen! .....
Lite långtråkigt att sitta hemma, men det vore nog ingen bra idé om jag satt i skolan heller, snorade och harklade på allihopa. Dessutom så har jag huvudvärk också, blir bara bättre och bättre det här!

Ikväll är det middag hos Alexandra, för hon fyller år. Och Viktor också, grattis till er! Så dit ska man väl orka pallra sig iväg till. Just nu känns det väldigt långt borta att ta sig nånstans över huvudtaget, men det går nog över. Jag vill ju inte svika Al heller, det vore ju hemskt nu när hon kommit hem från Barcelona och allt! Nej dit ska jag! Så får vi se vad hon säger om sin grymma present också, haha!
Kvart över ett idag så ska jag pallra mig iväg till skolan med papi-tjuloh (haha) på utvecklingssamtal! Det ska bli spännande, det lär gå riktigt bra. Min kontaktlärare lär ju ta upp att jag missat Engelska nationella idag, men vad ska jag göra då? Om jag hade gått dit hade jag snorat ner hela papperet och inte kunnat prestera mitt bästa pga huvudvärken eller hals ont! Men det blir nog också bra!

Jag vet inte vad jag ska göra tills klockan blir kvart över tre, jag ska hinna duscha iallafall. Eller så kanske jag ska skippa det och se extra risig ut, så han ser hur sjuk jag är? Haha!  
Och imorse väckte A mig med ett sms "Tja! Vad gör du?" "Tjenare! Jag sover, dudå?" Varför ska folk smsa alltid när man sover? Han ville ha sällskap medan han jobbade så nu fick jag logga in och hålla honom sällskap och det är ju jag så bra på......
 
Jahapp och nu känns det som om jag har pratat om det mesta som rör dagen, så nu tänker jag inte röra någon annan dag!

Btw! Idag för 16 år sen så döptes jag, Sophia Marita Linnéa.
I faderns och sonens och den helige andens namn, amen.


--

En Onsdag, med fisk i skolan.

Idag har jag varit i skolan, var inte med på badet eftersom att jag var "sjuk", lite halvt faktiskt! Så jag fick läsa något häfte om anabola steroider istället. Nu vill jag prova på det också, TACK SÅ JÄVLA MYCKET! *not*

Efter det så drog jag mig tillbaka till skolan och letade rätt på Mithila och chillade lite med henne och Bob. Sedan var det muntligt förhör av andra världskriget, det gick faktiskt as bra! Jag var förvånad över hur bra det gick!
Sen hände det inte så mycket mer idag, Ida fyller år förstås så hon bjöd klassen på tårta. Men jag går ju inte i hennes klass så jag tänker inte prata mer om den där tårtan.
När jag slutade för dagen var jag extremt godissugen så jag fick med mig the D man till valsta en snabbis. Sen skiljdes vi åt och jag gick hem, jag hade inget att göra hemma så jag passade på att följa med mor och far till plantagen, och en massa andra affärer också. Jag älskar att gå på plantagen, det luktar så härligt gott där! Det har jag tyckt sålänge jag minns faktiskt.
Jaha, sen var vi hemma igen. Då fick jag veta att jag skulle till Ida iallafall, men det visste inte jag. Jag frågade två gånger på sms tidigare när jag skulle dit men fick inget svar. Medan hon påstår att hon svarade och sa klockan 6...

Fick komma dit sen men då hade jag bytt om till "träningskläder" och hade precis hittat rätt nyckel till hänglåset på cykeln. Jag var verkligen på g. Bestämd som man är så valde man att cykla, och jävlar vad jag cyklade!! Jag var så trött efteråt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen (men efter en stund bestämde jag mig för att jag skulle hem), benen ville inte stå och kroppen ville inte sluta flåsa. Haha, nej men det var härligt. Drack lite vatten när jag kom in, sen gick jag och la mig och sov i antaligen en timme eller två. Det var riktigt skönt men det känns onödigt, jag klarar mig aldrig ifrån det där nu förtiden jag sover alltid på dagarna!! Måste sluta med det för det förstör mina härliga nio timmars sömn på nätterna.

Och nu sitter jag här, ganska nöjd med livet för stunden. Inga större komplikationer -Som mamma skulle ha sagt! Det känns också jätteskönt just nu, ingen ångest eller något sånt. Bara helt chill. Så vad finns det att skriva om då, när man är så nöjd för stunden som jag är? Fast jag är ju alltid nöjd (fniss). Fast den här chill perioden kommer nog att försvinna om ett tag, ganska omgående skulle jag säga.
Fast jag kan ju avslöja att mina tankar är helt någon annanstans emellanåt. Men på vad, det säger jag inte.

Köpte en liten flummig grej till Alexandra också, haha! <3

Satt i bilen och gjorde en dikt till mitt gudbarn idag påvägen hem från Väsby, men dock kommer jag inte ihåg den. Men den var fin :)
Och jag älskar att cykla :)
Solen lyser så fint :)
....Flummigt värre!


--

Ett inlägg med rubrik

" Skuggan från en kropp avspeglar utsidans form.
Men insidan sägs det ingenting om.
Hur ska man kunna veta hur en människa mår?
När utsidan inte kan visa ett spår.
Skuggan är bara ett yttre skal av vad vi egentligen är.
Den visar inte ens vad insidan bär.
En insida som kanske trevar efter något att leva för.
En insida som kanske ger upp och sakta dör.
Utsidan är det första som möter en annans blick.
Ibland önskar man utseendet man aldrig fick.
Min skugga förföljer mig vart jag går.
Den är visserligen svart.
Men jag fyller den med varje chans jag får. "



Hej!
Det är sent, jag muppar mig. Rätt ordentligt.
Lyssnar på deppig musik och deppar. Längtar efter dig, hatar dig och hatar mig, om vartannat. Ångrar mig, tar tillbaka det. Saknar, gråter, skrattar, ler. Är glad, lättad, men sedan ledsen igen.

I made this shit,
so let's deal with it.


Det var allt jag hade att säga, nej. Har massor. Men jag lämnar det såhär.


--

Äntligen kan man blogga igen!

Ja! Nu kan man blogga igen!! :D

Det har funnits endel att skriva om, har känt flera gånger att jag velat skriva, men det har ju inte gått för sig! Och nu är det så många dagar sen vissa av de här sakerna inträffade att jag inte kan skriva om det.
Aja, idag var jag i skolan och jag försov mig även idag (precis som jag gjorde igår..) Men det gör nog inte så mycket hoppas jag!
I skolan var allt som vanligt, fast att Alexandra inte var där. Men jag såg henne två gånger endå!
Det var äcklig mat i skolan idag, pannkakor.. Usch jag kände för riktig mat!
Fick föresten mina omdömen idag, de kan inte se bättre ut! (Mamma var ju glad)

Efter skolan gick jag hem och det var varmt. Solen "stekte" mig i ryggen påvägen hem! Det var härligt! Så jag gjorde som säkert många andra gjorde idag, solade! Dock försvann solen vid klockan kvart över tre men jag hann få mig en 30 minuters solning! Oj vad jag är brun nu ;)
Sedan kom min kära mor hem och lagade mat till klockan fyra, sen gick vi allihopa och la oss. Mamma och pappa sover fortfarande men jag vaknade för en liten stund sen, och stackars mig som trodde att jag var helt läx fri. Kom på att jag har faktiskt muntligt förhör på andra världskriget imorgon. Kul kul! 
Och det måste man ju få mvg på!..
Jag ska nog sätta mig ner och rabbla igenom texten litegrann innan jag förmodligen går ut och låser upp cykeln och cyklar litegranna, det ska bli härligt!!
Skulle faktiskt kunna cykla redan nu, men inte utan musik och min mp3 är nästan död så då kan man ju plugga lite medan den laddar, tänkte jag.

Och stormen i mitt huvud är över nu, så över. Det var inte meningen att göra på detta sätt, men jag vet att det här är rätt. Man kan försöka, det kan vi med. Men slutet är endå det enda jag ser. Och även om du blinkar för det nu, så kommer det att sluta med hjärta itu.
Hur illa är det när drömmarna är bättre än verkligheten? Ganska illa skulle jag säga..
Hur illa är det när man måste tänka länge innan man vet om man vill något? Jag har tänkt länge nu, och jag vill inte.

You deliver me the wrong feeling,
now you can go and start healing.

Jag längtar tills du dyker upp och hämtar din låda mystery someone ;D <3
- Fast jag vet att du inte kommer göra't!
Lite synd att jag är så glad över det då, usch måste verkligen börja tänka negativt så kan det bara bli bättre.


--

RSS 2.0