Ingenting att göra

.. Har ingenting att göra så jag har letat på internet efter mitt horoshop för dagen, samt endel fakta om mitt eget lilla söta stjärntecken; Vattukvinnan!

Mycket ointressant för alla de som inte är Vattumän/-Kvinnor! (Man vill nog inte läsa då)

Vattumannen



Motto: Jag vet!
Du är originell, fantasifull och ligger alltid steget före. Du är intensiv och frihetsälskande. Oberoende är viktigt i ditt liv. Du är vänlig och har ett inre lugn. Din intuition leder dig rätt när du är osäker.

Du har en stor och brokig bekantskapskrets, men inte så många nära och förtroliga. Det kan vara svårt att komma dig riktigt inpå livet. Det tar tid att bli godkänd av dig. Du söker dig till människor som tänker som du och som har fantasi. Du är intressant att leva med och vänskap och kärlek är lika viktigt för dig. Det är viktigt för dig att du får gå din egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna. Risken för dig är att du driver ditt oberoende för långt och blir ensammare än du vill vara. Försök släppa in folk i ditt liv.

Du är också envis och egensinnig. Du har en förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret.  Du är hjälpsam och solidarisk och har ett intresse i helhetens bästa. Du har svårt att stå ut med ensamhet och du är därför mycket kreativ och företagsam. Du ger ett seriöst och originellt intryck.

Du kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Du behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp.

Du har inga drömmar eller illusioner när det gäller kärlek. Det behövs en tvillingsjäl för att ett förhållande med dig ska hålla. Någon som är kravlös och självständig. Du visar inte känslor offentligt, men hemma kan du vara mycket romantisk.

Detta är den allvarliga andens tecken. Vattumannen tänker djupt och analyserar sin värld i avsikt att förstå dess innersta väsen. För Vattumannen är lättsamhet sällsynt och få ting är för honom så små att de saknar betydelse. Han grunnar mycket, även om det inte alltid framgår tydligt ens för honom själv. Världen är ett mysterium, men inte olösligt. Han gör vad han kan för att förstå det. Att leva är för honom en gåva som det gäller att förvalta väl, och nyckelordet för detta är kunskap.

G o d    n a t t !  


--

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0