Bye bye babies!

Idag har jag varit med Robin precis som jag sa att jag skulle igår! Har varit med honom hela dagen, och ja. Jag är faktiskt fortfarande med honom... :) Han är lite gullipluttig måste jag säga. Men jag vet inte ändå..

ANYWAYS! Jag ska dra till husvagnen om några timmar, för mor och syster är i stan på en konsert så far ska hämta dom där sedan kommer de hit och tar med mig till husvagnen.  (Ja jag är sjukanmäld från skolan imorgon) Så då ska jag sola hela dagarna och bli brun förhoppningsvis (Det vore ju konstigt annars) ... Då skulle jag behöva gå till en doktor eller någonting och kolla upp det och det har jag ingen lust till.

Jag åker alltså inatt, och kommer hem på söndag - Om allt blir som vi har planerat!
Bye bye babies! :) <3

Förlåt allihopa för att jag är en sån dålig kompis. I'll make it up to you!

Ödet förde oss samman, ödet skiljde oss inte åt. Men det försöker desperat att påminna oss.


--


Inget men så mycket

Hörde du det också? Våran låt, han sjöng våran låt. Översatt till Svenska från Engelska men det var fortfarande samma låt i grund och botten. Han hade kunnat sjunga precis vilken låt han ville, men ödet valde låten åt honom. Valde ödet den där läten för våran skull? Eller är det bara jag som tänker för mycket? Hur som helst, det var våran låt älskling. Det är det fortfarande! Och alla är fria att tro och tycka vad de vill om den saken. Men det där var ödet.

Dagen idag har varit helt okej, inget speciellt har hänt. Förutom min intervju med Helena då hon intervjuade mig om böcker, det gick så bra så att vi ska göra det en gång till senare. Efter att jag har läst boken som alla i hela världen verkar ha läst så ska vi diskutera den hon och jag sen, det blir nog fin fint!
 
Ska pallra mig iväg härifrån lite smått så att jag kan börja städa rummet (IGEN) .. Fan jag kan aldrig hålla det fint!!!! Men nu är det kris med den saken då Robin kommer hit imorgon och förmodligen så kommer vi väl att vara hos mig. Suck. Det betyder städning!

--

Tjuhu!

Har varken tid eller ork att skriva värsta inlägget nu, det är ju faktiskt Desperate housewives på tv!
Jag har varit duktig och tagit ut hunden på en promenad i alla fall (fast mor inte ringt och bett mig om det då hon är i husvagnen) Plus i kanten till mig!

Fick ta hem min bild grejsimojs idag också. Jag gav den till far, så nu ska han leta efter en ram så att han kan rama in den och hänga upp den. Jag tycker jätte mycket om den, och det gör han också så då är allt frid och fröjd! Tjoho!

Tillbaka till tvn nu, farväl!


--

Mensvägg?!

Jag hade gaser så jag bestämde mig för att gå upp till centrum för att köpa choklad. Då fick jag mer gaser. Men vi ska se allting ifrån den positiva sidan! Nu är alla gaser ute.

Förutom gas problemet så har jag varit i skolan, där fick jag toa-besöks-panik och gick på toaletten. På väggen i tjejernas toalett hittade jag en bit av väggen som är helt röd och ja det ser ut som mens.
Vilken idiot kletar mens på väggen?!
I alla fall så fottade jag väggen men kunde inte föra över bilden från mobilen till datorn så jag har inget bevis på det här. Om du inte får för dig att kolla in toaletten in real life så kan jag ge dig närmre direktiv om den saken.

Annars har dagen varit chill, har haft ständig sms kontakt med Robin *Surprise* .. Det är lite halv jobbigt att smsa hela dagarna tycker jag. Men men!

The only one I wanted to notice me, was the only one who didnt. What do I have to do to make you see?

Jag är som en robot, ständigt följandes mina spår.
Jag tar dig, älskar dig. Och går.
Det är sån jag är.
För jag är en robot, ständigt följandes mina spår.
Kan du få mig ur balans?

--

Home-alone-girl.

Alltså, förlåt för alla blogg inlägg. Inte meningen, MEN  jag var tvungen att visa det här testet. HÄR HAR NI SVARET till varför jag inte följer med er ut och festar och svaret till varför jag inte dricker :) *proud*

Suck it in, fuckfaces! (ursäkta mitt språk)


You Are a Good Girl!
You're into fun - but it has to be your own brand of fun
Drinking? No thanks. You rather spend your time differently...
Whether it's talking with friends, taking up a hobby, or reading
You're not the type to socialize just for socializing's sake!
                                                                                       Are You a Party Girl?


--

Akta er!

Snodde den ifrån Nannas blogg så jag ska inte ta åt mig äran för testet (dock inte hon heller då hon inte gjort testet själv heller, skulle jag tro men jag hittade den där i alla fall!)..

Men DAMN vad Evil jag är!?

You Are 64% Evil
You are very evil. And you're too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.
                                                                                     How Evil Are You?


--

Planer hit och dit

Jaha, ändrade planer. Suck.
Nu ska far hämta mig med bilen så ska jag åka ut till skokloster där tydligen "alla andra är" enligt mor. Jaja. Mor saknade mig så jag ska ut dit bums! :)

Så jag får ta med mmig jordgubbstårtan och presenterna och kortet och allting ut dit. Kul kul! :D
Smell you later!


--

Pfft!

Riktigt så mysigt blev det aldrig, inte heller prima. Skithögar. Måste ni vara så dumma och tråkiga?
Fittigt.

Anyways! Ställde klockan på 08:56 imorse så steg jag upp och duschade, nu har jag precis gjort klart morsdags-tårtan till mor. Så den står i kylen nu och väntar på att bli uppäten.. *När nu det sker*
Det blev en gräddtårta med jordgubbar all over the place! Hoppas den duger ^^,

Nu ska jag kila iväg och slå in paketen till mor, samt dammsuga, samt klistra ihop ett litet gulligt kort också. Fullt upp med andra ord.
Sedan ska jag också duka fram för fika osv osv osv osv...!


--

Back!

Det var väldigt enkelt.. Haha. Vi behövde inte ens göra det vi skulle göra så det var ju as enkelt ;) *Cash flow*

Ikväll ska alla tjejerna hem till mig och vi ska titta på melodifestivalen här, alla tar med godis eller annat att äta. Det ska bli mysigt, jag tror vi kommer ha det prima ikväll :)

Har precis kommit hem ifrån Alle, de ska grilla och ville bjuda mig på mat men jag kände att jag behövde komma hem och ordna lite saker innan alla kommer hit. Dvs plocka ur rdiskmaskinen och fylla den, samt plocka bort onödiga grejer osv osv osv..!


--

Hard work!

Alldeles strax kommer Alexandra att smsa och be mig komma ut till bilen. Sedan ska vi iväg och jobba och tjäna pengar (haha) jaja, men de ska nog gå., De kommer nog bli as svårt!

PUSS!!


--

Jag hjärtar er, vänner.

Ikväll har jag haft as trevligt med tjejerna! Det måste jag nämna! Det var en mysig kväll, vi satt allesammans på min ballkong och drack läsk (tro det eller ej!) och åt godis. Och bara skrattade och skrattade tills det blev kallare och mörkare. Det var jätte nice tycker jag!

Nu har de dragit i alla fall, några på fest och några hem, och jag är redan trött så jag ska faktiskt borsta tänderna och gå och lägga mig, men det gör mig ingenting!
Imorgon ska jag ner till midgårdsvallen och titta hur Beatrice och Alexandra har det där nere sen ska jag och Alexandra på ett mycket speciellt uppdrag ;) *Cash flow*

Btw, jag pallante med skiten.


--

Hårborsten

Idag hade jag en urskön ascool skitbra sovmorgon framför mig! MEN!

Då ska ju min mor brutalt stå och banka på min dörr halvt skrikande "Vart är min borste?!" Klockan var runt 6 på morgonen.
Jag yrade och sa att "Jag vet inte vart den är, håll koll på dina grejor själv! Jag sover!"
Men hon vägrade lyssna utan fortsatte banka och tillslut fick jag dra mig upp ur sängen och öppna åt henne. Så satt jag på sängen inrullad i mitt täcke helt nyvaken medan hon halvt hysteriskt rev runt i både skåp, golv, påsar, fotölj osv. I jakt på hennes hårborste. Samtidigt som hon hela tiden och sa "Jag vet att den är här inne!". Men tyvärr mor, DU HADE FEL.
Förbannat gick hon ut ur mitt rum och jag kunde återvända till drömmarnas land.

Jag var as sur när jag skulle somna om efter att hon väckt mig.
Imorse gick jag i alla fall upp och ringde henne på jobbet och frågade om hon inte skulle be om ursäkt för hennes hemska beteende. Så då gjorde hon det.
Så fick jag också veta att borsten var vid datorbordet dvs inte i mitt rum!!


--

Dagens bästa.

Idag åkte jag iväg och köpte (tro det eller ej) -Avslutningsskor! De tog tid att hitta några, men det blev väldigt bra tillslut!
Dagens bästa byte:
Du kan behålla skolådorna säger mor till i kassörskan som nickar till svar.
Vi kan ju byta, två lådor mot en gratis påse kanske? Tillägger far, Dennis asgarvade och kassörskan bara glodde på oss som om vi vore från en annan planet. Men det var ett ruskigt bra byte!


--


Bläää med många ä.

Jag hatar sånna som tar ut segern i förskott. Blä!
Har kollat på Desperate housewives idag (DEN RÄTTA STAVNINGEN) och Andra avenyn. Det var roligt!
Snart ska jag hoppa i säng (bokstavligt talat ja) jag brukar hoppa i sängen. För det är kul.
Men med tanke på att Sandra och Dennis sover i rummet intill, med huvudena mot väggen till mitt rum OCH hålet i väggen. Så kanske jag ska låta bli för deras skull.

Köpte en klänning idag till (tro det eller ej) -Avslutningen! Så nu har jag två stycken. Men jag tror inte att jag ska ha på mig båda två tyvärr :/


--

Ingenting

Idag  ska jag bara jävlas med folk tänkte jag. Naturligtvis så är Angelica den utvalde idag. Och Emma verkar tro att hon också är utvald men grejen är den att jag är inte taskig mot dig. Men allt jag gör verkar som det, tydligen.

Nu ska jag återgå till att göra det jag ska göra. Fast egentligen borde jag inte då ingen annan gör det de ska. 


--

En ytterst speciell händelse..

Sandra säger Vad är det där?
-Det är en bok
, svarar jag.
Ja men det ser jag väl, svarar Sandra.
-Ja? Men varför frågar du då?

Roligt roligt.

Busigt, klantigt och kärlek.

Det är ruskigt kul att busa! Speciellt med Angelica.
Jag tog hennes läsebok och slängde den i sopkorgen, resultatet blev att hon jagade mig tvärs över skolan (men hon gav upp och vände)
Väl tillbaka på plats så tog jag hennes anteckningsbok och slängde den, i en annan sopkorg. Jag rusade iväg och härde henne säga Usch! Den hamnade rätt i coca cola! .. Sedan var det bara att springa allt vad man hade!

Mithila är klantig som går och stukar sin högra tumme(?) när hon har har ca 5 prov att göra i veckan .. Synd att du inte kan skriva nu!

Förutom de ovanstående två "roliga" händelserna så måste jag nämna ett jätte gulligt gammalt par som var i väntrummet på Vårdcentralen!
Mannen hette Viktor, och han blev inkallad för andra gången (han ställde sig upp första gången, redo att gå in men det var inte hans tur) I alla fall så skulle han då in men han bad först "Kan min vackraste hälft få följa med in?" Kärlek. Dock var det svårt att ta det på allvar, för hon var inte särskillt vacker. Nej nu var jag taskig igen..


--

Mycket seriöst inlägg

Dagens höjdpunkt blev när jag hittade en push up under min matta medan jag dammsugade. Jag undrar hur den hamnat där. Men sedan vill jag också meddela alla pojkar att ja, dom är äkta.

Ett annat trevligt exempel ur dagen får bli när Sandra frågade om jag tyckte att Dennis såg bra ut. Jag kikade lite på honom och bestämde mig för att "Så farlig ser han inte ut" och svarade Nej det gör han inte.
Då sa Dennis "Men det ser du väl!". Men eftersom att jag inte såg det så svarade jag snabbt att Nej det gör jag faktiskt inte.

Roligare än såhär blir det inte!


--

"Städar rummet"

..Det går inget vidare med rummet, har röjt nu i kanske en timme eller två. Ser en knapp skillnad men den är inte tillräckligt stor än för att vara värd några hundra som mor lovade mig, så jag ska väl fortsätta ett tag till då.
Jag får alltid för mig att jag ska börja småplocka med en låda eller något, eller rensa smyckeskrinet eller nåt -När jag ska städa, lite irriterande är det då det tar längre tid då. Haha men men! :)

Först hade jag på högsta volymen i hörlurarna på mp3n, men sen kom jag på att jag kan ju plugga in dom i högtalarna! Så nu ylar det för fullt där inne i rummet (sitter i vardagsrummet nu, för den som bryr sig.. Eller undrade) .. Min lördag är så skön?! Inte en själ har hört av sig, haha kan bero på att mobilen var avstängd igår och alla som hörde av sig under den tiden blev nog lite sura.
Det är så klockrent när man tar fram mobilen och sätter igång den och säger "Jaha, låt se hur många som hört av sig nudå!" Så plingar det till i mobilen gång på gång :D *Populär*

Jag har kommit på en rätt bra anledning till varför jag lyckas ha en sån skön inställning till det mesta. Alla mina negativa dystra tankar finns i musiken. Så där tömmer jag mina dystra tankar och sen är jag klar med dom och kan le åt världen igen. Det behöver såklart inte vara så, men om man tänker att man ofta är omringad av deppig musik i öronen -Så orkar man nog inte bli som musiken tillslut. :)

MEN! Det här med intervjun, där är jag väldigt negativ (innerst inne). För då är jag inställd på ett dåligt svar. Och då kan det bara bli bättre :)

Jag tog två nya kort. Men korten var kassa, och jag ångrar nästan att jag la mig med hjärter ess i min hand.
Men den som är med i leken får leken tåla.


--

Intervju

Kom precis hem ifrån stan! (Från intervjun)
Den gick bra, måste jag säga. De hade problem då de inte kunde få ut sina papper och sånt eftersom att receptionisten hade försovit sig. Så de fick impovisera en intervju med alla som var där och hade sökt. Det gick i alla fall bra, jag gjorde mitt bästa så jag kan inte skylla på något om det inte skulle gå som jag vill ;)

Tycker det verkar roligt där. Så hoppas, hoppas! De ska höra av sig senare, så vi får väl se.

Det känns ovanligt att vara uppe med tuppen på en lördag, men nu har jag helt plötsligt en jättelång dag framför mig så jag undrar om jag ska ta mig an mitt stökiga rum nu... Men usch, har inte lust. Men jag kan nog lyckas lura mig själv med en bra cd på högsta volym och dansa i takt samtidigt eller nåt, men det beror helt och hållet på om Sandra och Dennis tänker vara hemma eller inte (Inte så populärt med min musik eller min dans)

På återseende!
- Vilka jävla tomtar det finns!  


--

Frida och jag i datasalen

Tjohej!
Det är bråk  i datasalen, väldigt roligt faktiskt. Då en i 8an (?) är väldigt irriterad på läraren. Oj nu hotas han med avstänging från datasalen, haha! As kul :)
(Frida viskar i mitt öra att hon har pratat med den där killen, han brukar säga hej till henne) :o SHIT!

Idag ska jag chilla med Beatrice, det har vi bestämt. Det ska bli roligt. Vi brukar lyckas ganska bra med att chilla så det lär bli lite gamla godingar till filmer och jag ska förhöra henne på hennes teater grej som hon ska utföra för någon linje som hon kanske kommer in på. Det är spännande tycker jag, för hennes skull. Och hon riktigt lyser av lycka.  Det är härligt att se henne glad över något, hon är som eld och lågor.. Eller hur man brukar beskriva det!

Nu ska jag återgå till att göra det jag är här för, plugga dvs. Tjohej :D


--

It's all about självkänsla

Det här är för din skull, gulleplutt! :)

Jag förstår om man inte orkar lyssna på mig och mitt babbel som saker hit och dit, men faktum är att jag har en poäng i det jag säger.
För saker blir jävligt mycket enklare att genomföra om man vågar tro på sig själv, och tänka positivt. Livet blir så mycket enklare då. Jag menar inte att man måste tycka att allt är as roligt och perfekt jämnt. Men sånna små saker som att jaga upp sig för ett prov man inte pluggat ordentligt till, för det första så har man bara sig själv att skylla för att man inte tagit sig tid att plugga och för det andra så hjälper det inte att gnälla om det. Då får man istället vända på det och tänka "Att jag gör mitt bästa" för då kan det inte bli bättre. Det gäller att ge 100% i det man gör, så har man ingenting att skylla på sen. Går det dåligt ändå så får man acceptera det helt enkelt!

"Saker blir vad man gör det till! " Är något jag brukar säga, samt "Med den inställningen kommer du inte långt!"
Med en positiv inställning blir saker så mycket lättare.
Så alla ni som jagar upp er på små saker jämnt, och klagar och tycker att ni är dåliga i allt ni gör. Ni mår knappast bättre av att säga det högt för er själva. Gör istället så att ni hakar upp er på något ni tycker om hos er själva, eller gör något ni vet att ni är bra på!
Då blir allting så mycket lättare att genomföra.

Och se inte ett IG som ett misslyckande, utan som en chans att prestera bättre sen. Jag tror att man kan få lika mycket vilja att göra bra ifrån sig från ett IG prov som om man fått MVG.
Allt handlar om din inställning. Går saker inte som du vill, så ändra på din inställning.

Predikan är slut nu.


--

Vilken YÄY-dag! :D

Två prov avklarade, känns as bra!
Men blablabla, det intressanta med den här dagen är mitt samtal jag fick på mobilen idag!
Jag ska nämligen på anställningsintervju på lördag, de ni! :D
Det tog en stund innan jag förstod vem det var i andra änden men sedan plussade jag 1 + 1 och kom fram till att det blir 2!
Så på lördag ska jag ner på anställningsintervju dårå, ska vara jätte charmig och trevlig och allt det där. Så får man ju hoppas på det bästa! Jag kan knappt vänta, det ska bli jätte spännande! Så vi får hålla tummarna på att det går bra och att jag blir anställd då! Det vore ju så himla bra! :D

Resten av dagen ska jag inte göra något planerat, bonden Robin skulle hjälpa till med nån himla hö-hämtning så han kunde inte träffa mig idag.. :( Men men hinner ju träffa honom skulle jag tro!
Så nu sitter jag här, helt planlös. Väntar på ett mail med addressen till stället jag ska till. Annars gör jag inkentinken! Ska nog läsa boken jag fick låna av Beatrice idag kanske.
Ajusste! Fick Mvg på nationella i Engelska :) Och Helena säger att min argumenterande text är "Underbar!" .. Bättre kan det nog inte bli?!

Grattis till mig på namnsdagen (som mor inte kommer ihåg.. Lustigt då hon kom ihåg Linnéa för två dagar sen) .. :)


--

Jag kommer med solsken till dig :)

Fortsättningen på dagen blev att jag var i skolan, jag var tillochmed med på idrotten - Vi hade dans, och det var roligt :) Skulle fan kunna börja dansa nu alltså!
Sista två timmarna var bäst! Vi hade projekt då och jag sydde på min... grej... (Utifall att min kära mor läser så vill jag inte nämna några detaljer) .. Det var kul att få arbeta med den, snart klar är jag!
Sen när jag kom hem så var min systeryster Donya hemma hos oss, och David (Precis som hon lovade i hennes förra kommentar) Så jag chillade lite med dom, och David låg och klängde å hängde i mitt knä ett bra tag! PLUTTUNGE! :D

Jahapp, sedan blev det middag, kokt korv med potatismos (like usual) .. Vi äter typ alltid det. Vi steker aldrig någon mat för mamma verkar ha någon sorts fobi för stekt mat så det finns aldrig på våra tallrikar hemma. Det är lite synd när jag tänker efter, för jag tycker nog om stekt mat vill jag tro!

Anyways, nu har jag pluggat idag. Men det var så uttråkande så jag gick och bäddade ner mig i sängen och sov bort ett par timmar, till klockan 20:00 innan jag vaknade igen. Då tittade jag på barnmorskorna, de förlöste barn i detta avsnitt (chocking moment) och unge efter unge kom ut precis som tänkt :) Good barnmorska, good!

Förutom det så är jag osäker på mitt gymnasieval, såhär när det är "försent" att ändra och allt. Väldigt roligt. Tjoho. Skrattar ihjäl mig... Det suger, men jag ska försöka tänka positivt igen.. Och försöka älska mitt val av gymnasium/linje. För om jag byter nu så kaske jag ångrar mig igen. Och det jag valde hade jag ju tänkt länge, så varför skulle det inte vara bra? (Se så positiv jag kan vara ibland!)   :)


Inget nytt på någon annan front. :)


--

Datasalen.

Nu finns det intwe så mycket att berätta om dagen, då den precis har börjat. Sitter i datasalen i skolan och skriver en matte-uppsats, vi ska vara 3 tjejer som ska inreda ett hus med 2 rok. Och vi har bara 30000 kronor att spendera.... Väldigt roligt med andra ord...

När jag kommer hem idag så ska jag ha as tråkigt i alla fall, det ser jag fram emot...Inte. Ska försöka att hålla mig ifrån datorn då. Så att jag kan börja plugga så fort som möjligt så jag kan få ett fin fint betyg på proven sen :) Najs najs!
Nu ska jag väl fortsätta göra det jag egentligen ska, så att det kan bli en uppsats av det här sen. :)

Och du gör mig förvirrad gubben, låt bli. Låt mina kort vara.


-- 

Ja herregud...

Idag lämnade jag in min bildläxa, Anni verkade "nöjd" .. Hon sa bara "Fint.." Utan någon större lycka eller så.. Din hagga!
Emmas bildläxa ägde hårt. Fyfan vad finurlig den var! Hon är så smart och bra den där, men hon har inte riktigt märkt allt hon är ännu. Det är synd för hon är en sån söt tjej tycker jag.

Det gäller att hitta den där fläcken, för att sedan kunna hitta fler. Alla kan göra det.

Idag har jag läst till Musiken, men innan det så var jag med Robin. Det var jätte kul faktiskt, över förväntan. Vi satt och pratade om alla våra "gamla tider" och det var riktigt mysigt faktiskt. Han ska förmodligen komma hit på Torsdag också, så ska vi väl ses då. Antagligen. Han verkar väldigt glad över att återse mig igen och det vore väl dumt av mig att påstå något annat från min egen sida. Men jag vet inte.

Man ska inte dra samma visa för många gånger. Men vi märker hur det blir med den saken. Man kan faktiskt trivas i någons sällskap utan att det behöver vara något mer än så.. Fast det verkar som nåt annat..?

Nu ska jag tassa in på mitt rum med chips och vatten. Ska parkera mig framför tvn och njuta av ett avsnitt av Desperate Housewives :)

Två nya kort, vågar inte titta efter.


--

Enjoy beeing me today :)

Idag har två personer kommit fram till mig i skolan och frågat "Är det där en skoltröja?" Svarade likadant båda gångerna. "Nej, 79 spänn på Lidl finns även i grått och svart!" .. Tuff man är! ;)

Haha, idag så hade vi håltimma innan sista lektionen. Så vi försökte leta rätt på Helena så att vi kunde deala till oss att få arbeta hemma. Haha det slutade med att jag satt inne i lärarrummet (där elever inte får vara) med Jawad, och han gav mig Helenas mobil nummer så ringde jag henne och frågade om vi fick gå hem. För vi hade letat efter henne och kunde inte hitta henne. Haha det var skit kul ;) Vi fick gå hem sen i alla fall, tack vare min charm via telefon..!

Väl hemma så åkte jag mor och far till uppsala för att köpa ett parasoll som mor absolut skulle ha ... Skit fult var det, det fanns inte ens i rätt färg så mamma köpte ett "Bi-fångar-parasoll" dvs, ett gult - Enligt far. Haha.
Sen var far och jag hungriga så vi vägrade att köpa glass som mor föreslog. Det slutade med MAX och jag hittade en skit bra skuggplats för bilen (då hunden var med i bakluckan) så att vi stod där bakom en röd kontainer och käkade hamburgare. Typiskt oss, tajkon-familjen!

Tro inte att jag inte pluggade för det, hade med mig papper och penna på vägen så jag förhörde mor om rökning eftersom att hon är en gammal rökare. Men jag kan stolt säga att hon har slutat!

Gjort bildläxan också, jag älskar den. Jag sökte efter förslag på internet och fick upp en massa bloggar med ordet "bildläxa" men nästan ingen hade nämnt hur de hade gjort den. Så utifall att någon annan söker efter en idé till en egen bildläxa precis som jag gjorde. Så tänker jag berätta att jag gjorde ett självporträtt i Blyerts och på bilden  håller jag i en blomma, och det är den enda saken på bilden som är i färg. Den är rosa. Så att alla vet det.

image15
Tadaaaaa! :)


Annars flyter mina tankar på som vanligt. Inga större bekymmer. DET HÄR BETYDER DET DET STÅR: Du är söt Dennis :)
Sånt får man säga utan att det behöver betyda något mer än så. Men du är så söt du. =)


--

Hurmfs!

Hurmfs!!

Sitter här mitt i natten och chattar med en viss person på msn, väldigt intressant är det. Fast...Aa..

Anyways, världen kryllar av konstiga människor. Visst gör den?..
Och endel kan man verkligen skåda igenom.

Haha, jag kan inte låta bli att flina åt det här ovan. Det är liksom som ett "kodat språk" av det jag egentligen vill ha fram, som jag vill säga. Men jag kan inte skriva om det för man ska inte veta det, fast jag vill. Haha!

Skum jag är. Aja, det var det. Känns bättre nu. Hejdå :D


--

Camping livet gillar vi!

Hejsvejs!
Kom precis hem ifrån campingen, sov där förra natten. Det var as mysigt, imorse gick jag upp och solade vid halv 9 och sedan låg jag väl i solen resten av dagen, badade lite, fiskade och rökte gädda med mera! :D

Dessutom åkte första båten på grund utanför badet, och det slutade med ett duns och att hela propellern på båten lossnade. Vi stod allesammans och jublade och skrattade tills vi insåg att de inte kunde ta sig nånstans och höll på att driva iväg. Så SuperDad kom till undsättning och åkte ut med Veli Line och räddade dem ifrån faran! ... Mycket trevligt ögonblick :D

Har spelat mycket badminton också, dessutom har jag läst i min bok och varit i min egen lilla värld så mycket som möjligt. Och jag trivdes bra där, men nu när solen håller på att gå ner så tyckte jag att jag kunde dra mig hemåt igen och chilla lite här också, so here I am! :)

OCH min tröja har kommit också :D Det står "Sophia Nöjd, lite bättre än alla andra" på den :) Klockrent och sant..!
 

--

Nice dag!

Tjohej vad jag gillar den här dagen! (Föurtom min skumma andnings-ont jag hade tidigare då, som var hemsk!)
Aja, började klockan 10 idag som alltid, vi hade lektion och allt gick bra. Tills lektionen innan lunch så ja gfick jätte ont när jag andades så jag kunde inte koncentrera mig! Efter många om och men så fick jag lov att kila hemåt i alla fall..

Väl hemma så var jag helt ovetande om att Donya och David var på gården och gungade, men sen när jag ringde så fick jag reda på det. Så då gick jag ut och gungade lite tills vi drog in igen och käkade mina älskade stuvade makaroner och falukorv, som Donya gjorde :D <3
Så gick vi ut och lekte igen, jag och Donya flummade och David kollade snett på oss när vi kastade grus in i varandras tröjor... Vet fortfarande inte hur jag fick grus i trosorna.. .Men men.

Sedan drog vi på VIP kväll för alla som handlar på vad nu affären heter nu igen.. Det var nice. De bjöd på cider och godis! Så.. A men jag hittade ett par skor där. Och sedan en tröja på LIDL! (YES!)


--

Uppdrag granskning!

Någon mer än jag som såg på uppdrag granskning ikväll?
-FY FAN! Säger jag. Att någon människa kan bära sig åt och ens tänka tanken på att göra något sånt?!

Det är alltså så, att det förekommer att de som sköter nersättningen av kistan på kyrkogårdarna, tar till med deras traktorer och trycker ner kistan med den döda människan i, så att kistan går sönder? FÖR ATT minska att jorden sedan ska sjunka så att man inte behöver lägga på jord lika ofta senare för de är så lata...
Jag kan inte förstå det, det är vidrigt! Jag kan ärligt säga att nu är jag riktigt rädd för att dö. För att bli behandlad på det sättet. De lyckades få på film, när en man sätter sig i grävskopan och hissar ner kranen ner i hålet i marken och man ser hur den trycker till där nere. Vidrigt. Riktigt vidrigt.

Att krossa en kista i graven. Nej. Jag finner inga flera ord. Jag är bara så full av en massa konstiga känslor just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! USCH.

Tack och hej.


--

Yäy day!

Har för mig att jag sa imorse att idag kändes som om det skulle bli en bra dag. Och ja, jag är ju synsk så. Rakt på sak;

Fick brev hem ifrån Arlanda-It som välkomnade mig till nästa termin! AWESOME! Fick tårar i ögonen eftersom jag blivit en sån känslomänniska ... Men ja, jag kom in. Som det ser ut. Jag vågar inte lita helt och fullt på brevet så jag ska ta det med mig imorgon och fråga syo vad det egentligen betyder! (För att vara säker så att jag inte tar ut glädjen i förskott) - Dock så SKA jag hamna där ändå.. Måste måste!

Annars har dagen varit lugn och skön, gjort det jag känner för bara. Nu sitter jag med engelska glosorna framför mig och pluggar in de tjugo orden jag fick välja själv. Har problem med två ord;

Shrug - Rycka på axlarna och Scowl - Rynka ögonbrynen. Annars flyter de andra orden på rätt bra faktiskt.

Jag är på något impuls humör idag, jag raderade min pa för några dagar sen och idag fick jag för mig att radera min blogg också!


--

Tits-dag

Tits-dag,  Andre hade en rosa t-shirt med en stereo på. och högtalar grejerna såg ut som två bröst, väldigt roligt...
Annars gick väl resten av allt åt skogen idag, right Tilli? Die motherfucker die, very much! <33

I alla väder och alla dar, är du det finaste jag har.

Efter skolan drog jag mig hemåt (surprise) satte mig vid dum burken som vanligt. Sedan såg jag på tv ett tag, inget speciellt kom precis. Ganska uttråkande. Men jag kan inte cykla idag, har typ översvämmning (så jag måste alltid hålla det torrt och rent så att det inte läcker in/ut för mycket) xD Flumm flumm!

Har ingen humor just nu. Så jag ska inte försöka vara rolig eller så, lite mindre charmigt kanske. Men jag är så söt i vanliga fall ändå så de gör inget... För att inte tala om dagens outfit! ;)
Jag kallar den för "Pricken över i'et" Dvs en brun tröja med beigha prickar på. Direkt från H&M, till det ett par gamla jeans och mina svarta gympadojjor.(Det var ju ruskigt kul med dagens outfit, ska kanske börja med det varje dag.. Höhö -Not!) Sen ska man skriva det klassiska "Lägger kanske upp en bild på den senare ;)" (För det är ju så himla intressant med outfits...)

Som sagt, ingen humor. Men ändå så jäkla skön är man.


Inget jävla hjärter ess nånstans, lägger mig. Tar två nya kort.


--

Rurrebrurrkik :)

Jaha..?

Inget speciellt har hänt. Eller asså, jag sov ju ingenting inatt pga NÅGON?!! skulle vända på sig hela tiden?? Så jag var as trött och hade huvudvärk hela dagen i skolan, men sånt är livet.  Nu vet jag att jag ska byta sängstomme på sängen, för den låter alldeles för mycket när man vänder på sig. Så jag ska nog ta bort hela stommen och bara skruva dit fyra ben tänkte jag. Det får bli något helg jobb eller nåt för senare..! Kanske vill Al hjälpa mig då eftersom att vi är så bra på att bygga saker?

Idag har jag varit jätte duktig, jag cyklade idag och jag blev väldigt svettig. Cyklade till en skylt som visade "Sigtuna" sedan fortsatte jag tills jag såg några nybyggda hus och då fick jag lite smått panik av att jag kanske inte skulle hitta hem senare, då vände jag hemåt igen. Fast jag tog en annan väg, som var väldigt jobbig den med.
Sen är det ju så att om man bor i Valsta så får man alltid uppförsbacke påvägen hem sen (Då Valsta är en gammal ö som var omringad av vatten på medeltiden, för er som inte vet det!) Nu är jag slutpumpad på energi, och jag lär sova gott inatt! Ska nog gå och borsta tänderna och allt det där redan nu så att jag får sova ut ordentligt till imorgon då vi har prov....

Tänkte skriva någonting om hjärter ess i min hand, men jag kan inte hitta kortet. Någon har stulit det. Katastrof.


-- 

Upp och ner åt höger och sedan åt vänster!

Tjääääna!
Sov som en stock inatt, och det var riktigt ruskigt as skönt! Jag bäddade om sängen så att jag byggde en mur av täcket och alla kuddarna låg som en ring runt mitt huvud och så lilla jag där emellan. (Intressant..)

Idag är det söndag då, förmodligen? Jaha, ja.. Vad ska man göra idag då? Skulle kunna tänka mig att spela sims faktiskt. Det var så längesen men det är onödigt då Sexy Mike ska få min dator för att han ska köra om den så då kommer mina spel att försvinna ändå så ... Men man kan ju spela för skojs skull, men jag kommer säkert Älska familjen jag gör och då kommer jag få en ångestattack sen. Haha vilka problem man har.
Var det inte momi som sa det? "Små barn, små problem och stora barn, stora problem." Jag antar att mitt sims spel inte hör till de stora barnens problem då, så jag klassar det inte som ett problem längre. Haha. Jaja, jag kanske inte ens spelar... Eftersom att min dator är störd nånstans djupt där inne kring grafikkortet eller något.
 
Sol vind och vatten, vill jag ha.  =)
- Snart är det sommarlov, snart ska jag slå tärning!



--

Vilken dag!

(Menar verkligen det med rubriken) .. Aldrig varit med om något mer nervväckande till dag, eller hur man ska formulera det.

Jag känner att detta inte är något ämne att skriva om här, så jag låter det vara osagt exakt vad saken gäller. Men mina kära vänner vet ju, så... Då behöver jag kanske inte säga något om det här.

Jag har iallafall lärt mig att jag är jääävligt lurig person, det är riktigt ruskigt att läsa av mig. Och jag har fått veta hur jag verkar också, och jag blev riktigt paff... Men det stämde, tyvärr...


A J A    A N Y W A Y S ! (Living to learn, or learning to live?!)

Dagen har varit bra! Ganska fint väder också. Och nu känner jag bara för att festa sönder mig. Vad nu det betyder. Jag är galet sugen på att verkligen HITTA PÅ NÅGONTING! vill inte sitta still en minut, fast ändå är jag helt slutkörd. haha (Har dock inte gjort något ansträngande idag i sig. Men a)


Har hjärter ess i min hand, men vet inte om jag törs spela.


--

Redan hemma!

Tjohej!

Nu har jag varit i skokloster, och campat gärnet med Herman! Vi hade as kul, vi kunde inte sluta garva när vi försökte spela badminton i blåsten, det var så himla misslyckat! Haha!
Sen  grillade vi mat, alla husvagnarna "trion" som vi kallar oss (vi står tre husvagnar för oss själva) och vi grillade och åt mat då, det var gott och jag och Herman garvade hela tiden! 
Efter maten drog vi allihopa ner till brasan, och alla hade på sig "Fyris" kepsar, as fula men mamma var skit söt i sin hahaha! :D <3
Jaha så stod vi vid brasan och drack bål allihopa, och sjöng litegrann och så. Sedan blev vi badsugna (vid klockan 21:00) så jag Jenny och Herman drog iväg till stranden medan alla vuxna stod längre bort och hejade på oss när vi badade! (Jag var såklart först i)
Jag spurtade ner i vattnet, långt utav helvete och de andra stod bara där som fån och skrek :D haha!
Sen var vi kvar där rätt länge faktiskt, jag stod på händerna och dök och grejjade! De va nice! Efter det blev det kallt så vi tog på oss kläderna och drog tillbaka till brasan och värmde oss för att sedan gå tillbaka och mysa i förtältet med läsk och chips! 

Och jag hittade Bosse, jag sprang till honom och kramade om honom ordentligt, det var av honom vi fick kepsarna, han är lika gullig-pluttig som vanligt. Och han lovade att ta med sig mig ut i sommar på äventyr på sjön!  Längtar redan!
Jaha, sen blev de natt då, och vi satt och jag chillade med Sexy Mike, han är typ världens skönaste. Han är som ett barn som har stannat kvar i en vuxen mans kropp, otroligt omogen är han. Men jag diggar det hårt!  You rock Mike!


--

RSS 2.0