Kvällens frågor;

Har två frågetecken jag behöver reda ut:

1. Varför gör inte Amy Fjantmond något åt sin glugg? (Jag och mamma trodde för en stund att hon fixat den för det såg ut så på en bild på tvn, men sen såg vi när hon öppnade käften att hon inte tagit bort den).

2. Varför växer bara ena mitt bröst? (Okej halvt seriös fråga, båda har ju växt men varför växer dom inte samtidigt?)



Kommentarer
Postat av: Anonym

svar: haha, tror det inte är så stort projekt, eller jag vet inte.. men.. haha.. det ska såklart vara zac efron bilder på headern.. men jag hade typ tänkt ungefär lika stor header som dig, och tre bilder på honom där och sen mitt namn, mitten längst ner på headern. sen dom där <3 som jag redan har på headern ska finnas kvar. (aa)

sen vill jag ha en vit blogg och en bakrund, som du har typ.. du kan kolla in på aletto.blogg.se som henne vill jag ha typ.. men jag vill ha min text på headern på bilderna..

osen vill jag minska min profilbild.. (aa) mohah.



och tack, jag börjar bli bättre (aa) tror jag. <3

2009-02-15 @ 11:25:12
URL: http://blackcrap.blogg.se/
Postat av: B

I stort sett alla människor är ”oliksidiga”. Om man tittar sig omkring kan man se att de flesta inte har identiskt lika utseende på höger halva av ansiktet jämfört med vänster. Detta gäller alla kroppsdelar. Så exempelvis ser inte vänster öra exakt likadant ut som det högra. Skillnaden är ibland väldigt lite men kan också vara stor.

Det är således alldeles normalt att ha olikstora bröst.



Amy Fjantmond har jag ingen aning om! =)

2009-02-15 @ 12:36:47
URL: http://mandyshouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0